Tempo pasta ano ci nie?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="sharik4x4"]

promin ale když napíšeš Tempem to poškrábeš ještě víc než to máš tak jsi s tempem nic neleštíl,

jsem 3M emkař, upřímně řečeno spíš horší jak lepší, všechny ty fligny co se naučíš u druhého laku nefachčí a je to pořád škola, která se prolíná zda leštit nebo raději rostřik a přetáhnout lakem,

ale poškrábat tempem lak to se mi zatím nepovedlo ;)
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

jako na novy auto bych to nevzal ale na starsi urcite...zahladi to vsechny mirny sramy a lak pekne ozije...zrovna ted se na to chystam u miho leona rv 05 delal jsem to u dost aut co jsem mel pred tim a nikdy zadnej problem a s poskrabanim uz tuplem ne :D
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Miloši to sis splet , chtěl si říct Mtrojkař ne? (rofl)
Pojízdná diskotáka a melír (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

A6TDI píše:Miloši to sis splet , chtěl si říct Mtrojkař ne? (rofl)
dyt víš že se jedná o 3M, tempo a 3M to je základ mé kuchyně, ještě jdu do oprav kastlí bez poškození laku zatím sbírám zkušenosti,
leštičky mám dvě malou a velkou,

naučil mě to uživatel beli a jeden borec z fora od přerova,

tempo používám minimálně dvacet let je míně abrazivní ale že bych s tempem něco poškrabal nebo vybrousil to v žádném připadě

do roku 2OO8 jsem tempoval pět až deset aut měsíčně, pokud jdeš na tempo s 3M můžeš i stříkat lak 3M tempo zlikviduje

;)
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

slovacek.milos píše:
A6TDI píše:Miloši to sis splet , chtěl si říct Mtrojkař ne? (rofl)
dyt víš že se jedná o 3M, tempo a 3M to je základ mé kuchyně, ještě jdu do oprav kastlí bez poškození laku zatím sbírám zkušenosti,
leštičky mám dvě malou a velkou,

naučil mě to uživatel beli a jeden borec z fora od přerova,

tempo používám minimálně dvacet let je míně abrazivní ale že bych s tempem něco poškrabal nebo vybrousil to v žádném připadě

do roku 2OO8 jsem tempoval pět až deset aut měsíčně, pokud jdeš na tempo s 3M můžeš i stříkat lak 3M tempo zlikviduje

;)
asi tak, možná že mnoho z nás přiznejme to před deseti lety hoblovalo jen Tempem,dneska dělá tempo i šetrnější pasty a mlíčka,efekt je skoro stejnej,rozdíl je v ceně,tempo je dost dobrý na škrábance,který vypadaj ,že se bude muset spíš lakovat, jednou za rok jsem s tempem za 50 vzal bejvalou Corollu-červenou,a před prodejí jsem jivzal mlíkem tempo leštičkou a prodala se do 3dnů to byl rok 2005 a dodnes jezdí a je pořád jak nová, a novej majitel ji bere taky tempem a není problém
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
slovacek.milos
Aktivista

[quote="miraspetrowski"]

já používám jen dvě pasty tu černou na zašlé laky a tu bílou na metle, na některé barvě umí naopak škrábance i zvýraznit,
na ty rýhy je pak dobré to 3M větší rýhy srovnám šmirglem třeba 2OOO ale už jetým aby nebyl tak aktivní, a leštičkou vyleštím,polituru nepoužívám jen brusnou a leštící pastu

co jsem měl dobré výsledky taky jsem dával teflon, to je ten přípravek jak na kastli třílí vzduchovkou nebo podpalujou ohen, ten udrží starý lak velmi dlouho lesklý a spotřeba teflonu je nízká
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“