Fiat ducato 2.3D 88kw nestartuje!!!

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

karter
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od karter »

karter píše:
pavel9270 píše:Je tam prístup z hora. Pod sedačkou šoféra resp. medzi sedačkami.
Ok moc diky za info :)
Tak už opět jede vyměnil sem podávaci čerpadlo a chytlo na drc.Jen tam je zas probelém že kdyš stojim rovně a chci otočit volantem do prava tak to začne jak kdyby šileně poskakovat.Jak kdyby servo málo talččilo nebo tak něco.Nebo jestli je v haji ložisko na hornim uložení.
Fantik
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fantik »

Spíš to horní uložení ;)
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

Ano, to uloženie je hliníkové a väčšinou je tak zoxidované že to ložisko s neho nedáš dole. Je najlepšie vymeniť ložiská aj uloženia a obidve strany naraz. Mám takú skúsenosť, že ak vymeníš len problémovú stranu tak do polroka meníš aj druhú.
karter
Aktivista

Příspěvek od karter »

pavel9270 píše:Ano, to uloženie je hliníkové a väčšinou je tak zoxidované že to ložisko s neho nedáš dole. Je najlepšie vymeniť ložiská aj uloženia a obidve strany naraz. Mám takú skúsenosť, že ak vymeníš len problémovú stranu tak do polroka meníš aj druhú.
Tak vše vyměněny jak ložisko tak uložení a problém pořád stejný.Při otočením volantem začne v něm šileně škubat.Tak že by servo?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Už nic jiného nezbývá, právě servo odchází, když se jezdí se zadřenými ložisky ..,nemůže to urvat..
nepropadat panice...
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

a nepresmykuje ti remen?skus pozret ci neni volny
karter
Aktivista

Příspěvek od karter »

jurki888 píše:a nepresmykuje ti remen?skus pozret ci neni volny
Tak dnes vyměněni servo a pořád tam je citit když se toči do prava že to tam nějak drhne.Zvuk jak když vytočite plný rejd a servo začne jak kdyby kvilet a kopat.Tak mě to dělá když mám kola rovně a začnu pomaličky točit na pravou stranu.
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

karter píše:
jurki888 píše:a nepresmykuje ti remen?skus pozret ci neni volny
Tak dnes vyměněni servo a pořád tam je citit když se toči do prava že to tam nějak drhne.Zvuk jak když vytočite plný rejd a servo začne jak kdyby kvilet a kopat.Tak mě to dělá když mám kola rovně a začnu pomaličky točit na pravou stranu.
Namazat hřeben
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“