pochvalte sa svojou spotrebou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ford focus 1.8 Tdci pal pc zaseklej stále na 6.5l a real podle tankování 6.8 až 7.7l. Pal pc bych nikdy nevěřil, a vždycky se musim smát když tady čtu příspěvky typu "mám přesnej počítač". Pár aut už jsem vystřídal i jiných značek a nenarazil jsem zatim na jeden jedinej kus kterej by neukazoval min o 0.5l míň. Toť moje zkušenost. 

Nene, to neni palubnim optimistovi. To je o majiteli. Já netvrdím, že se nedá jet za 5L, ale ne dlouhodobě.
Prostě jsou lidi, kterí potřebují tvrdit, že jim to nežere (u některých čekám, že na konci debaty to auto začne naftu při jízdě z kopce vyrábět) - takoví rybáři u čerpaček. Zajímavé je, že vždycky když s takovými lidmi někam jedu, tak příspěvek na palivo naznačuje, že pod kapotou má minimálně motor z Corvetty....
Prostě jsou lidi, kterí potřebují tvrdit, že jim to nežere (u některých čekám, že na konci debaty to auto začne naftu při jízdě z kopce vyrábět) - takoví rybáři u čerpaček. Zajímavé je, že vždycky když s takovými lidmi někam jedu, tak příspěvek na palivo naznačuje, že pod kapotou má minimálně motor z Corvetty....
Jo přesně kdysi jsem míval octu AGR 66kW a jezdil jsem s ní denně Říčany Vlašim po dálnici ale ne víc jak kilo a jezdil jsem real za 4,8l ale to jsem chvílema za tim volantem usínal a skoro mě předjížděly kamiony a v tom případě mi pal pc ukazoval něco málo přes tři litry (přesně si to už nepamatuju).lt.kubosh píše:Nene, to neni palubnim optimistovi. To je o majiteli. Já netvrdím, že se nedá jet za 5L, ale ne dlouhodobě.
-
- Aktivista
rekord podle pal. pc je u mě 3,7 l/100km na jedné straně, a opačný rekord je 7,5 l/100km........ jinak palubák ukazuje u mě zhruba o 0,8 méně než ve skutečnosti...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Mno,co bych k tomu řekl?Asi tohle: http://www.spritmonitor.de/en/my_account.html
No a ještě k tomu transita,2,5Di,starší kulatej,dlouhej-7,8l
No a ještě k tomu transita,2,5Di,starší kulatej,dlouhej-7,8l
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Škoda Octacia 1.9TDI 66kW
Mám Octavia 1.9TDI 66kW a jezdím v půměru kolem 4.5l/100km 
Ale s touhle škodovkou to bude asi ještě lepší
http://www.ctusi.info/zpravodajstvi/ruz ... lih_u_nas/

Ale s touhle škodovkou to bude asi ještě lepší

http://www.ctusi.info/zpravodajstvi/ruz ... lih_u_nas/
Kdybych se koukal na pal. pc, tak mám dlouhodobou spotřebu 3.7.... Jinak od plné do plné mi to vychází na 6.3... Asi tak ...Bráchovi na Boře ukazuje pc třeba 6 a opravdu mu to na 6 vyjde i když to počítá plná-plná.... Takže někde to opravdu může ukazovat "celkem" přesně až "zcela" přesně....
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

Omega 2.2DTI kontrola po kazdej plnej nadrzi: palubny pocitac 6,8 az 6,9l/100km, ale prepocet na kalkulacke je 6,4 az 6,5l/100km.
Takze v mojom pripade je palubny pocitac pesimista. Prepocitava priemernu spotrebu spravne, ale nespravne meria mnozstvo spotrebovaneho paliva. Namera cca o 4% viac ako je skutocnost.
Takze v mojom pripade je palubny pocitac pesimista. Prepocitava priemernu spotrebu spravne, ale nespravne meria mnozstvo spotrebovaneho paliva. Namera cca o 4% viac ako je skutocnost.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex