Jásejte

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
L
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od L »

Ne, tak hluboko bych opravdu neklesl. Co jsem uznal za vhodné, to jsem už řekl a pitvat se v tom dál nepotřebuju. Rozumní chápou ( viz Andre), hloupí nepochopí nikdy, tak nač dál ztrácet čas.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vici píše:kurde taky můžeš jít do fabriky a nezávidět těch 30.... (noteeth) a nebo jako zamestnavatel vyházet ty kurvy zaměstnance a vydělávat miliony sám (noteeth)
Teda vici, je to z tebou horší, než jsem myslel, copak já někomu závidím? Ty tady křičíš, jak tě všichni okrádají a jaký si chudáček.Já jen upozorníl na náklady, které s tím jsou. PROTOŽE JE HLAVNÍ PROBLÉM V TOM, ŽE VY JSTE NESKUTEČNĚ NEVZDĚLANÍ V PRINCIPU, JAK FUNGUJE ZÁKLAD HOSPODAŘENÍ -MÁ DÁTI - DAL..ŽIJETE V RUDÉM OPARU neskutečné neiformovanosti, a na to je jediný lék vyzkoušet si to..Pokud nechcete nebo toho nejste schopni, utáhne vás na nudli jakýkoliv populista a blbeček a jste základ novodobé nevědomé masy, která uvěří všemu, co se jim naservíruje....
Kotelníku, chápu, že tvé rudé přesvědčení nepřehlušila ani tvá studia , ani jakákoliv životní " moudrost", jseš jen jeden z chumlu...Ale měl by jsi jako vzdělanec vědět, že k úspěchu firmy nestačí jen zástup soudruhů v montérkách a přidrž tašek s titulem , ale někdo musí mít myšlenku, musí postavit továrnu, nakoupit stroje /většinou jít do velkého úvěru/a hlavně jít do rizika/což vy připosranci nikdy nepůjdete/a hlavně firmu řídit..Proto jsou běžné krachy firem, vznikání nových firem a prohry díky riziku ale i vyhry , které právě znamenají stálou zaměstnanost těch dělníků v montérkách a vzdělanců tvého typu.. Zkus to, domluvit se s dělníky , kupte si pozemek a dejte se do toho....A vykašlete se na kapitalisty, jenom vás okrádají a místo oni, můžete v BMW jezdit všichni....
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

jericho-3 píše:
Vici píše:kurde taky můžeš jít do fabriky a nezávidět těch 30.... (noteeth) a nebo jako zamestnavatel vyházet ty kurvy zaměstnance a vydělávat miliony sám (noteeth)
Teda vici, je to z tebou horší, než jsem myslel, copak já někomu závidím? Ty tady křičíš, jak tě všichni okrádají a jaký si chudáček.Já jen upozorníl na náklady, které s tím jsou. PROTOŽE JE HLAVNÍ PROBLÉM V TOM, ŽE VY JSTE NESKUTEČNĚ NEVZDĚLANÍ V PRINCIPU, JAK FUNGUJE ZÁKLAD HOSPODAŘENÍ -MÁ DÁTI - DAL..ŽIJETE V RUDÉM OPARU neskutečné neiformovanosti, a na to je jediný lék vyzkoušet si to..Pokud nechcete nebo toho nejste schopni, utáhne vás na nudli jakýkoliv populista a blbeček a jste základ novodobé nevědomé masy, která uvěří všemu, co se jim naservíruje....
Kotelníku, chápu, že tvé rudé přesvědčení nepřehlušila ani tvá studia , ani jakákoliv životní " moudrost", jseš jen jeden z chumlu...Ale měl by jsi jako vzdělanec vědět, že k úspěchu firmy nestačí jen zástup soudruhů v montérkách a přidrž tašek s titulem , ale někdo musí mít myšlenku, musí postavit továrnu, nakoupit stroje /většinou jít do velkého úvěru/a hlavně jít do rizika/což vy připosranci nikdy nepůjdete/a hlavně firmu řídit..Proto jsou běžné krachy firem, vznikání nových firem a prohry díky riziku ale i vyhry , které právě znamenají stálou zaměstnanost těch dělníků v montérkách a vzdělanců tvého typu.. Zkus to, domluvit se s dělníky , kupte si pozemek a dejte se do toho....A vykašlete se na kapitalisty, jenom vás okrádají a místo oni, můžete v BMW jezdit všichni....
tak především je třeba si ujasnit situaci-do podnikání jdeš dobrovolně-ne?tak jako uzavíráš nějakou smlouvu,musíš přeci počítat se všemi eventualitami z toho plynoucími.navíc,když máš nějaké zaměstnance.nevím,proč se tu hádáte,kolik za své dělníky musíte odvádět-to je ,nebo bylo věcí p.kalouska ,kterého tak zbožnujete a kterému ty peníze proudily do rozpočtu.a jestli na zaplacení práce dělníků nemáte,dělejte to sami.
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Člověče, ten Kalousek byl premíérem od revoluce a je tvůrcem všech zákonů u nás? A hlavně, do zaměstnaneckého poměru jdeš dobrovolně, už neplatí povinnost pracovat, nebo je u vás zaprdkavsku jinak?Takže když to všichni dělají dorovolně, tal proč pořád kvákáte, můžete být doma a prsty si točit mlínek..Stát vás nenechá chcípnout a hladovět...Bohužel na hypotéky to moc nebude.. Ty prostě nemáš vůbec kapacity pochopit o čem je řeč..
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

kalousek prošel několik ministerských postů,dával jsem příklad-dělník může jít do pracovního poměru-tak jako podnikatel-může a nemusí mít zaměstnance (LOL) jinak prosím reaguj jen ve střízlivém stavu aby to mělo hlavu i patu (rofl)
seat 2.0 tdi
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

...
Naposledy upravil(a) Ladas dne 19 pro 2015, 22:15, celkem upraveno 2 x.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
L
Přispěvovatel

Příspěvek od L »

..
Naposledy upravil(a) L dne 19 pro 2015, 21:42, celkem upraveno 1 x.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Tak ho neřeš vole,starej se aby tvoji kamarádi dál makali jak barevný do večera za 27litrů aby jsi měl na svoje špičatý boty a doutníky. Tady se baví o obyčejných problémech s autama jak vy melete lůza v montérkách. Ty si zajeď do BMW se svou x5 a tady tu lůzu neotravuj svejma nesmyslnejma kecama jak kdo kde krade!!!!
L
Přispěvovatel

Příspěvek od L »

Zas ta X5 (rofl)
L
Přispěvovatel

Příspěvek od L »

Obrázek

Tohle jsem ti našel na googlu - ber to jako dárek (LOL)
Lada.H
Přispěvovatel

Příspěvek od Lada.H »

Toto nepovedené auto v dieslu + automat tahám Alhambrou kamarádovi na tyči 3-4x za roka do BMW Vysoké Mýto. Žádná výhra. :D :D :D
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Konečně z tebe vypadlo něčo pěknýho
:D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle je krásná výpověď bývalého zbrojnoše, je patrně silný jako býk a také tak chytrý....A to mu nestačí, ještě má pod polštářem kvér, co kdyby...Je totiž posraný až za ušima a největší strach má z úspěšných, co jezdí v BMW X5. Ti co jej nemají, jej aspoň pomlouvají, ale kdyby jim říkalo pane, tak vyrostou tak rychle jako brojleři a dají si doutník do huby.. Jsou to prostě malí lidé, idealní právě pro ten ůčel, pro který byli kdysi zařazeni...NO PROSTĚ ZBROJNOŠ.., :)
Co já považuji osobně za hnus, je X6, tahle obluda byla patrně stvořena pro asiaty nebo" prodavače drog"..Ale samozřejmě nikomu to neberu, stejně jako cokoliv jiného, pokud to člověka potěší..Je to stejné jako když proletáři nesnášeli Ferrari nebo Lamborghini, oni neposuzovali auto jako takové, ale ty co v nich jezdili a měli peníze..Protože většina proletářů považuje cizí peníze za svinstvo, milují jen svoje, ale bohužel jich mají často málo...Dokonce šli tak daleko, že nenáviděli i své pány z houfu , kteří jezdili v T 603 a přitom technika za nic nemůže, jen lidé ....
nepropadat panice...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Vůbec jsi nepochopil o čem mluvím, víš je mi nějaká x5 u zadku, je to jen symbol nabubřelosti. Nikdy jsem nepochopil účel tohoto vozu, je to jen pro moulu kterej se topí v penězích a neví už jak by ukázal jakej je borec. Jinak je to k hovnu. Kdybych chtěl, můžu si jí koupit taky i na doutník by zbylo, ale pro mě je důležitější v téhle nejisté době zajistit chod rodiny a né ukazovat kterej soused má větší koule (auto), na to já kašlu. Žiju obyčejnej život a to mi stačí. Co tě sere Že jsem bejvalej policajt? Kdyby tu nebyli policajti tak už jsi tuhej moulo. Tak a zase můžeš pustit desku s nápisem rudá pakáž (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Pokud jsi byl u mordparty a to ne v 50. letech tak to beru zpět. A vidíš jak jsi úspěšný, jako automechanik jsi docela za vodou. Tak proč pořád pláčeš a máš starosti s cizí nabubřelostí? Na rozdíl od tebe tohle auto neodsuzuji, protože vím, má je několik mých známých, kteří už nějaké auto měli a ti mi shodně říkají, že lepší auto předtím neměli..Ale je pravda, že většinou jsou to nové vozy nebo minimálně ježděné. Mě osobně by dovedlo do extáze BMW 328, popřípadě bych se zbláznil, stát se majitelem nefalšovaného BMW R 75, popřípadě Zundapp KS 750 ...Prostě každý to má jinak, někdo holky, někdo vdolky.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“