Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dej za tu trysku ještě na hadičku malý plastový filtřík na benzína budeš mít úúúplnej klidskoda405 píše:jj dakujem pekne mas pravdu urobil som to a je to lepsie.bull píše:skoda405 píše:zdravim tak dnes som si namontoval aj ja moj merac este sice nemam zapojenu elektriku ale hadicka uz je tam.len sa mi nejak pri jazde trasie ta rucicka normalne to hrka neviete cim to moze byt?mam to urobene tak ako to je tu na foto navrtane do egr ventilu.
dakujem za kazdu radu
Musíš do té hadičky vrazit kus nějaké kulatiny provrtaný asi tak 1mm vrtákem,pak se ručka sklidní a stiší.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
keby sisi to tu cele precital , zistis, ze ja som sa pytal akosa to da dat na afn kedze afn ma snimac tlaku v RJ.. vacsina... odpoved som dostal.. das tam Tcko a vyvedies si to do kabiny a tam si das priemyselny tlakomer ako to mam jaaneon píše:Nikdo nic nevi kam to pripojit na G3??Hosi tak to jsme Cesi,ze si ani neporadime.
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
nemáš nějakej link,kde koupit ten filtřík? mám ten samej problém, když na to šlápnu,tak se to roztřese a je to docela nepříjemný, už jsem si sice zvyknul,ale kdyby něco pomohlo, bránit se tomu nebuduMirekX píše:dej za tu trysku ještě na hadičku malý plastový filtřík na benzína budeš mít úúúplnej klidskoda405 píše:jj dakujem pekne mas pravdu urobil som to a je to lepsie.bull píše:
Musíš do té hadičky vrazit kus nějaké kulatiny provrtaný asi tak 1mm vrtákem,pak se ručka sklidní a stiší.
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
chod do Skodovky a pytaj si Originální Díl filtr paliva na Škoda 100 LLusťa píše:nemáš nějakej link,kde koupit ten filtřík? mám ten samej problém, když na to šlápnu,tak se to roztřese a je to docela nepříjemný, už jsem si sice zvyknul,ale kdyby něco pomohlo, bránit se tomu nebuduMirekX píše:dej za tu trysku ještě na hadičku malý plastový filtřík na benzína budeš mít úúúplnej klidskoda405 píše: jj dakujem pekne mas pravdu urobil som to a je to lepsie.
..ale nie.. mali by ho mat aj na pumpe...
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
sorry, tvoj predchadzajuci post som necital. myslim ze hocikde v sani za turbom si mozes vziat tlak lebo ten je vsade taky isty . a ak tam mas nejaku turboregulaciu ktoru ovlada pretlak v sacom potrubi tak to zober odtial.aneon píše:Jn vis co je motor AAZ se podivej TD,takze to je neco jinyho jak tdiKam se to teda pripojit na TD v G3.Nevi nekdo nikdo to nedelal na TD?
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
já použil toto, ale zdá se mi, že to nějak zdražili http://tuning.autodoplnky.cz/drzak-pris ... k/?smid=99
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja mam budik zatial len tak zahodeny v odkladacom priestore a tam si skvrka... chcel som kupit origos drziak na a stlpik presne na moje auto ale ked som videl cenu tak som sa na to vysral .. a uni stlpik z autodoplnky.cz asi nebude to prave... ale na autodoplnkoch je vybera aj podla auta tak to kukni tam mali by mat a stlpik presne na tvoje auto a bude o dost drahsi ako univerzal...skoda405 píše:Hoši to mi nikto neporadi kde by som zohnal nejaky drziak na ten budik?Netopier nevies o niecom Do 1000sk co by som nemusel objednavat?mam to nalepene na pristrojovke je to srasne...
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Jaký je tlak turba na Toledu 1m2
Ahoj, nevíte někdo jaký tlak dává turbo na Toledu 1m2??? Objednal jsem si budík jak ma Huml. Neodolal jsem mu je prostě nadhernej, ale nevim jak jsem tu čet jestli mi bude stačit rozsah stupnice. Četl jsem tu, že se u některých pohybuje tlak třeba kolem 2,6. Díky, jak jsem řikal, mám ho objednaný a tudiž bych jeste mohl zrušit objednávku.