A jakej prutok to da a na jakej vykon to chces?svaly píše:nemá někdo zkušenost z čerpadlem které dává 0.25b staci to???
palivové čerpadlo z PD na rotačku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
na pd funguje cerpadlo tak, ako na rotacke stopventil
cize po otoceni kluca sa zapne, a po par sekundach sa vypne, a pri startovani zas ide ..
co sa tyka tlaku, nieje tam potrebny az taky tlak, ale velky prietok , a viac neprezradim
cize po otoceni kluca sa zapne, a po par sekundach sa vypne, a pri startovani zas ide ..
co sa tyka tlaku, nieje tam potrebny az taky tlak, ale velky prietok , a viac neprezradim
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
To mi je jasné že rotačka nemá prívod 12V to nie je problém priviesť po otočení kľúča,aby zaplo čerpadlo.Ideal by bol,zapnuť kľučiť zopne ho na chviľu a prestane.Keď naštartujem tak ho zopne znovu,resp.keď začnem štartovať tak aby začalo znovu tlačiť naftu.Len riešim ako to zapojiť keď napr.zhasne motor aby posuvne čerpadlo vyplo,aj pri tom keď bude svietiť palubovka(kontrolky)
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 
Úplně jednoduchý zapojení..natáhni dráty až k motoru a přes relé to spínej signálem do STOP VENTILU..ten po zapnutí klíče otevře na pár sekund a pak zas vypne,při startu se otevře..a pokud chceš,tak mám kompletní svazek k podávačce včetně relátka atd..podávačku mám taky..Johny_RS píše:To mi je jasné že rotačka nemá prívod 12V to nie je problém priviesť po otočení kľúča,aby zaplo čerpadlo.Ideal by bol,zapnuť kľučiť zopne ho na chviľu a prestane.Keď naštartujem tak ho zopne znovu,resp.keď začnem štartovať tak aby začalo znovu tlačiť naftu.Len riešim ako to zapojiť keď napr.zhasne motor aby posuvne čerpadlo vyplo,aj pri tom keď bude svietiť palubovka(kontrolky)
Octavia II RS
- Baťa1
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
svaly píše:tak tam dej to malé co je vnadrži na gti to tlačí 1barSmoke píše:A jakej prutok to da a na jakej vykon to chces?[/quotesvaly píše:nemá někdo zkušenost z čerpadlem které dává 0.25b staci to???
jedine tam dat pak 191906092C to ma tlacit 3.5b ale to uz se mi zda moc... ja mam prave golfa 2 a tam do ty nadrze nic moc nejde vymyslet...
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016