misoVW píše:Uz ide aj moje AFN. Mesacny projekt ukonceny. Tymto by som podakoval ´zdeno.m´ 2x mi zadarmo poslal piest a nic nechcel ani za postu.
Dakujem.
Otazka pre koca: kedy to oslavime? Sak sme hovorili ze ked pojdu AFNka, ze bude oslava
Super, gratulujem , možeme aj hned
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
koco píše:Tak AFN už vrčí Ďakujem všetkým za rady. Zvuk je oveľa lepší, ale ešte je asi skoro hovoriť či sa to vyriešilo alebo nie, treba to zabehnúť, ale je to oveľa lepšie, "rapot" za jazdy pri pridaní plynu úplne zmizol. Spojka krásne zaberá bez trhania, ale nižšie zaberá ako pred tým. Konečne nemrznem v aute, po prepláchnutí kúrenia kúri úplne super. Takže môžem to uzavrieť, som max. spokojný, všetky problémy čo som riešil sú vyriešené. Ešte raz všetkým zúčastneným Ďakujem
A kolko ti to bralo oleja
pred tym ako si to opravoval ?
V cem byl teda problem, nejak mi to uteklo? V tom netesnicim guferu ventilu? Takhle zasrane saci kanalky v hlave jsou preci vzhledem k egr ventilu a nejake te kapce s prepadu oleje popripade turba naprosto normalni, ne? Nebo podle ceho si poznal, ze teklo to gufore? Me to neni z te fotky jasny. Diky.
Na tej fotke je to vidieť. Na 1,2 valci a sacom ventile bol napečený olej a na 3,4 valci a sacom ventile je čisto. Pravdepodobne tiekol olej cez guferá a napiekol sa na valci. Teraz je motor ovela tichší a aj na volnobeh má taký kultivovanejší chod, netrasie tak. myslím že ked sa na nom nabehá niečo tak sa ešte vytvorí karbon nad prvým krúžkom, viac sa vymedzí vôla medzi piestom a valcom v hornej úvrati a bude to ešte lepšie.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Dobry den, nechcem zase zakladat nove tema.Chcem sa len opytat co si myslite o tomto zvuku.Mam po vymene rozvodov a hydrostelov menil som ich preto lebo som si myslel ze klepu....Ale teraz to je rovnake ako predtym tak neviem Najviac to zacne klepat ked ho prezeniem a potom zastavim a necham bezat na volnobech..... Tu je video http://www.youtube.com/watch?v=PRakRk5I9GU