Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]

Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
miš
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od miš »

Huml píše:já použil toto, ale zdá se mi, že to nějak zdražili http://tuning.autodoplnky.cz/drzak-pris ... k/?smid=99
Zdražili, to jsou blázni né... stačí plechovka kitu a trochu šikovnosti hoši (LOL)
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Huml
Aktivista

Re: Jaký je tlak turba na Toledu 1m2

Příspěvek od Huml »

Slajchy píše:Ahoj, nevíte někdo jaký tlak dává turbo na Toledu 1m2??? Objednal jsem si budík jak ma Huml. Neodolal jsem mu je prostě nadhernej, ale nevim jak jsem tu čet jestli mi bude stačit rozsah stupnice. Četl jsem tu, že se u některých pohybuje tlak třeba kolem 2,6. Díky, jak jsem řikal, mám ho objednaný a tudiž bych jeste mohl zrušit objednávku. :)
neboj ten ti bude stačit, sériovka tlačí tak do 1 baru, těch 2,6 bude pravděpodobně braný i atmosferickým tlakem nebo nějaká šílená brutalita ;)
Slajchy
Přispěvovatel

Re: Jaký je tlak turba na Toledu 1m2

Příspěvek od Slajchy »

Huml píše:
Slajchy píše:Ahoj, nevíte někdo jaký tlak dává turbo na Toledu 1m2??? Objednal jsem si budík jak ma Huml. Neodolal jsem mu je prostě nadhernej, ale nevim jak jsem tu čet jestli mi bude stačit rozsah stupnice. Četl jsem tu, že se u některých pohybuje tlak třeba kolem 2,6. Díky, jak jsem řikal, mám ho objednaný a tudiž bych jeste mohl zrušit objednávku. :)
neboj ten ti bude stačit, sériovka tlačí tak do 1 baru, těch 2,6 bude pravděpodobně braný i atmosferickým tlakem nebo nějaká šílená brutalita ;)
Díky, bohužel neznají termín dodání, tak můžu jen čekat.
skoda405
Přispěvovatel

Příspěvek od skoda405 »

dakujem za typ hosi ale ta cena este ujde ale ked pripocitam postovne radsej navrtam dieru do pristrojovky :x ..no skusim nieco vymysliet.kazde extra nieco stoji...
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS

Yamaha FZ6S
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

Obrázek

Nejlevnější budík na trhu a faká přesně až čumím, testováno spolu s Vagem... Jinak zapojení je jen na rychlo... časem to vymyslím líp.... snad.. ;)
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... :tyc:
Jaroušek
Aktivista

Příspěvek od Jaroušek »

Thopr píše:Obrázek

Nejlevnější budík na trhu a faká přesně až čumím, testováno spolu s Vagem... Jinak zapojení je jen na rychlo... časem to vymyslím líp.... snad.. ;)
krása :) nejlevnější budík máš na nočním stolku, tento vypadá lépe :-D a jinak víme všichni, že už s tím nic dělat nebudeš (rofl)
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

super! mam inspiraciu :D
Jaroušek píše:krása :) nejlevnější budík máš na nočním stolku, tento vypadá lépe :-D a jinak víme všichni, že už s tím nic dělat nebudeš (rofl)
a je treba? :)
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Jaroušek
Aktivista

Příspěvek od Jaroušek »

netopier píše:
super! mam inspiraciu :D
Jaroušek píše:krása :) nejlevnější budík máš na nočním stolku, tento vypadá lépe :-D a jinak víme všichni, že už s tím nic dělat nebudeš (rofl)
a je treba? :)
nechme se překvapit :D
SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Obrázek
Mám to podobně jen jsem budík rozdělal a vyměnil to tmavé sklo ve dne to nešlo vidět.
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

CATDAVID píše:Obrázek
Mám to podobně jen jsem budík rozdělal a vyměnil to tmavé sklo ve dne to nešlo vidět.
mám ten samej,jak jsi s nim spokojenej funkčně? vibruje ti ručička?
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

povic píše:tak takhle to vypadá mno :) Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
kde seženu tenhle malej filtřík?
snad by to pomohlo tý ručičce,aby přestala vibrovat, budík mám ten samej
petrsk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

kde seženu tenhle malej filtřík?
snad by to pomohlo tý ručičce,aby přestala vibrovat, budík mám ten samej[/quote]

v kazdy prodejne s nahradnima dilama. je to palivovej filtr na tary benzinaky.ja vybrace resil tak,za jsem pred budik nacpal do hadicky kousek molitanu a bylo po vbracich.
Rover 825 TD, 89kW @ 110kW
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

Obrázek
já to mám takto

až mě pujdou nahrát fotky tak to doplním :D
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

Lusťa: tobě vibruje pořád ta rafička? mě na stejným budíku pouze při volnoběhu lehce, ale jak na to šlápnu, už chodí hladce jako otáčkoměr...
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

Lusťa píše:
CATDAVID píše: Mám to podobně jen jsem budík rozdělal a vyměnil to tmavé sklo ve dne to nešlo vidět.
mám ten samej,jak jsi s nim spokojenej funkčně? vibruje ti ručička?
Já jsem spokojenej,ale když jsem ho namontoval tak vybroval a rachotil!Musel jsem koupit na benzince ten malej filtřík,ale stejně to nepomohlo,tak jsem do něj na vstupu začal rvát malé kousky molitanu a dělal jsem to dokud nepřestal kmitat a rachotit!Reaguje rychle a měří dobře! ;)
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „FAQ - časté dotazy - řešení, postupy“