kubiCzek píše:Vyndat ventil, obkreslit na plech, vyvrtat, vyřiznout a opilovat. K čemu kóty ?
Nakreslím, okótuji, udělám program, vypálím, odnesu. Do pěti minut mám záslepky pro všechny známý... Proto ten SW. Někdo má k dispozici pilník, někdo laser.
Ludia, tak som si tu teda pracne prečítal 12 strán tohoto topicu a rozhodol som sa pre zaslepenie toho EGR ventilu. Ale problém je v tom ze neviem co kde ako preco. Mam octaviu 1, 1.9 TDI 81Kw typ motora AHF.
Prosím Vás poradte mi teda niekto ci mám zaslepit iba tu hadičku alebo iba EGR ventil alebo jedno aj druhé. A potom Vás poprosím nejak ukázať (na fotke) čo vlastne treba zaslepit a ako to na Octavii 1 rozobrat a podobne. Som v tomto uplna lamka. takto to vyzera u mna v octavii.
SVKKlobasa píše:Ludia, tak som si tu teda pracne prečítal 12 strán tohoto topicu a rozhodol som sa pre zaslepenie toho EGR ventilu. Ale problém je v tom ze neviem co kde ako preco. Mam octaviu 1, 1.9 TDI 81Kw typ motora AHF.
Prosím Vás poradte mi teda niekto ci mám zaslepit iba tu hadičku alebo iba EGR ventil alebo jedno aj druhé. A potom Vás poprosím nejak ukázať (na fotke) čo vlastne treba zaslepit a ako to na Octavii 1 rozobrat a podobne. Som v tomto uplna lamka. takto to vyzera u mna v octavii.
odkial si?
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
[/img] [/img]
(obr.1)zaslepíš tu hadičku,narvi do ní třeba nějakou kuličku z ložiska
(obr.2)mezi tu trubku a egr dáš záslepku
Doporučuju sundat celej egr a vyčistit viz můj egr před vyčištěním najeto 150 k.[/img]
Doporučuju sundat celej egr a vyčistit viz můj egr před vyčištěním najeto 150 k.
A vedel by si mi prosím ta poradit ako ho celý zhodím dole ten ventil? Nechem tam nieco pokazit. A treba teda zaslepit aj hadičku aj samotný ventil ano? Nebude mi to potom teda vypisovať chybu?