dnes jsem trochu cestoval a ceny ekonafty:
černá hora 22,90
pumpa mezi slavkovem a bučovicema - hodějice? 22,90Kč
sjezd z dálnice D1 od olomouce na brno 21,90 tam jsem nabral, maj tam pistoli eko-max, do sudů je to rachot
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
A naco vyhadzujete zbytocne kopec penazi za mero z cerpacky,ked si mero mozete vyrobit doma z pouziteho rastlinneho oleja.Vyrabam si bionaftu sam doma a stoji ma to tak 15 centov na liter.
plch píše:A naco vyhadzujete zbytocne kopec penazi za mero z cerpacky,ked si mero mozete vyrobit doma z pouziteho rastlinneho oleja.Vyrabam si bionaftu sam doma a stoji ma to tak 15 centov na liter.
víš ono nemá každý prostory a přísun vyfritu jako ty,
ono stejnou otázku ti mohu položit i já na čo vyhazovat zbytočně
2OOO e penazí za reaktor když si tu směs míchneš klackem miloš
nojo, mít tak čas... budu si péct rohlíky, koupím krávu, udělám máslo, vykrmím nějaký to zvíře, uvařím si pivo, budu chodit na šišky...ale čas nemám a cena bez necelých 19 kč za litr paliva (bez DPH) je luxus. doba je taková
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
sikin1987 > ... co vim, tak v Napajedlich ta Benzina tu bionaftu uz nema .. alspon co jsem jel dvakrat okolo .. a bezaromatik maji normalne ve Zline v OBI .. myslim, ze i barvy-laky .. tam bude levnejsi
Dnes jsem jel okolo samoobslužny pumpy v praze pruhonicich-cestlicich u kruhace jak je napojka na d1 pro oba smery a vsimnul jsem si ze zacli prodavat BIO NAFTU za 27.50 zkousel uz ji nekdo ?
Zda se mi dost draha co tady tak ctu tak ji maj jinde mnohem levnejc
Zatim mam jeste zasoby LTO a trochu RO ale brzo dojdou tak ji asi skusim
zjisti co to ta bio nafta je jaké má složení na moravě je unicorn a tam je ekologická nafta za 22.9 a to je čisté meřo, naftu neobsahuje, a pa směšná nafta 35 procent biosložky miloš
Ve Cvikově stjí směsná nafta 26,60 a Bio nafta 19,90
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody