No, snad si kazdy z nas zvazi rizika, ci vyhody, proc pripadne volit jisteho majitele koncernu Agrofert do politiky
Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Nevim co udělá v politice, ale znám spoustu lidí, kteří pro něj přímo dělaj a znaj se s nim a můžu říct že jako zaměstnavatel se o svý lidi stará královsky. Příklad - jedna jeho zaměstnankyně měla nehodu v Řecku, zajistil odtah a poslal pro ní letadlo..........radluk píše:Pavel
No, snad si kazdy z nas zvazi rizika, ci vyhody, proc pripadne volit jisteho majitele koncernu Agrofert do politikyNevim co od toho pana cekat, ale urcite mu nejde o lid.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Asi mu to pak vrátí jinak, nikdy nic nebývá zadarmo.Martin.R píše:Nevim co udělá v politice, ale znám spoustu lidí, kteří pro něj přímo dělaj a znaj se s nim a můžu říct že jako zaměstnavatel se o svý lidi stará královsky. Příklad - jedna jeho zaměstnankyně měla nehodu v Řecku, zajistil odtah a poslal pro ní letadlo..........radluk píše:Pavel
No, snad si kazdy z nas zvazi rizika, ci vyhody, proc pripadne volit jisteho majitele koncernu Agrofert do politikyNevim co od toho pana cekat, ale urcite mu nejde o lid.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Se divím, mě to loni na něj startovalo i při -7°C
O víkendu mi omylem do nádrže ukáplo 20l esteru použitý sóji (což jsem se dověděl až pak, zdál se mi nějaký atypicky tmavý) a po první jízdě a vychladnutí jsem při startování skoro vyflákal 220Ah baterku, vystříkal etherovej sprej, než mě napadlo vylejt filtr, nalejt do něj surovou slunečnici z globusu a pak se to po delším tejrání teprv povedlo nastartovat. Radši jsem po dlouhý době navštívil pumpu a dotankoval 8l nafty. Už to teda jakžtakž startuje
O víkendu mi omylem do nádrže ukáplo 20l esteru použitý sóji (což jsem se dověděl až pak, zdál se mi nějaký atypicky tmavý) a po první jízdě a vychladnutí jsem při startování skoro vyflákal 220Ah baterku, vystříkal etherovej sprej, než mě napadlo vylejt filtr, nalejt do něj surovou slunečnici z globusu a pak se to po delším tejrání teprv povedlo nastartovat. Radši jsem po dlouhý době navštívil pumpu a dotankoval 8l nafty. Už to teda jakžtakž startuje
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
Tak to je divoké.hranicka píše:Se divím, mě to loni na něj startovalo i při -7°C![]()
Škoda felicia 1.9D
Feldu s lucasem, takže poctivě esterifikuju, ale loni až do destrukce čerpadla jsem tam lil surovej olej. Přestavba se sice plánovala, ale nějak na ni nedošlo.hanyking píše: Tak to je divoké.Jaké máš auto? Jezdíš bez přestavby?
S tou sójou nebyl problém s tekutostí, problém byl, že to prostě za studena nehořelo.
Rudolf Diesel to taky nekrmil naftou.
- Vecernicek
- Přispěvovatel
Já to tam teď v zimě radši neleju a jezdím na naftu s vifem.
Nejvíc výkonu mám když začne svítit hladový oko, to auto nejde zastavit, bůh ví co to tam plave že se mu to tak líbí.
A mám dotaz, nejde mi normálně natankovat. Dám do hrdla pistoli, pustím na plno a během 2 vteřin se nafta dostane až k hrdlu (ani ne tak nafta jako spíš pěna) a pistole se vypne. musím tu pistoli držet a lít to tam tak 1/3 rychlostí aby to stíhlo odtíkat, nevíte kde je problém?
Nejvíc výkonu mám když začne svítit hladový oko, to auto nejde zastavit, bůh ví co to tam plave že se mu to tak líbí.
A mám dotaz, nejde mi normálně natankovat. Dám do hrdla pistoli, pustím na plno a během 2 vteřin se nafta dostane až k hrdlu (ani ne tak nafta jako spíš pěna) a pistole se vypne. musím tu pistoli držet a lít to tam tak 1/3 rychlostí aby to stíhlo odtíkat, nevíte kde je problém?
-
slovacek.milos
- Aktivista
Ty vole, kde tu baterku mas?
Tam kde patri? Jen me udivuje ze se vleze.
hranicka píše:Se divím, mě to loni na něj startovalo i při -7°C![]()
nejaka akce na olej? ze bych nakuil do zasoby nez bude stat nafta 40 kc:( sikla by se ta snizena dan. Sere me,ze uz je zase benal levnejsi:(
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
V globusu prodavaj 5l olej a v prepoctu vyjde na asi 22 kc / 1l asi jsem ho videl i v tescu
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem