Jj, přesně takhle to odstraňovala asi většina z nás, co se potýkala s vibrovající ručičkou....CATDAVID píše:Já jsem spokojenej,ale když jsem ho namontoval tak vybroval a rachotil!Musel jsem koupit na benzince ten malej filtřík,ale stejně to nepomohlo,tak jsem do něj na vstupu začal rvát malé kousky molitanu a dělal jsem to dokud nepřestal kmitat a rachotit!Reaguje rychle a měří dobře!Lusťa píše:mám ten samej,jak jsi s nim spokojenej funkčně? vibruje ti ručička?CATDAVID píše: Mám to podobně jen jsem budík rozdělal a vyměnil to tmavé sklo ve dne to nešlo vidět.
Barometr - budík plnícího tlaku [jak to máte vy?]
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

takto to mám já (příruba domácí výroba - manometr "acetylen" za
135,-
takto sem to měl

takto to mám teď

takto to mám místo původního turba

takto vypadá samodomo vyrobená přechodka na mazání turba K16/K26

takto sem omotal vyfuk jelikož trošku víc zasahuje do prostoru převodovky a na motorovou stěnu použitý material -skelné vlákno+vysokoteplotní alobal

líbí se vám to
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Re: TURBO
no zatim nevim jak to maká jelikož mě chybídudu píše:PEKNE TO NENI ALE JAK TO MAKA JAK MA TAK SUPER GOOD
uložení řazení
který mě už vyrábí 3 tydny na CNCtokže až to pojedu projet tak sem hodim video jak to pracuje
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
vibruje to na volnoběh, ale když tomu pořádně naložim, tak to dělá taky bordel, jinak bych to neřešil právě.Jim píše:Lusťa: tobě vibruje pořád ta rafička? mě na stejným budíku pouze při volnoběhu lehce, ale jak na to šlápnu, už chodí hladce jako otáčkoměr...
Ten molitan dáváte před vstup do budíku? nebude pak zkreslovat? nemáte to někdo na fotce,jak moc velkej kus?
-
petrsk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
metrovej kus tam nestrcis.musis skouset,mne to vyslo az na 3.pokusLusťa píše:vibruje to na volnoběh, ale když tomu pořádně naložim, tak to dělá taky bordel, jinak bych to neřešil právě.Jim píše:Lusťa: tobě vibruje pořád ta rafička? mě na stejným budíku pouze při volnoběhu lehce, ale jak na to šlápnu, už chodí hladce jako otáčkoměr...
Ten molitan dáváte před vstup do budíku? nebude pak zkreslovat? nemáte to někdo na fotce,jak moc velkej kus?
Rover 825 TD, 89kW @ 110kW
Já si ten molitan natrhal na kousičky a nacpal to tenkým šroubovákem do toho filtříku.... Nikde jinde už molitan nemám.... PS: Jinak zkreslování nehrozí. Mám ten filtřík zacpanej skoro celý a dle Vagu mi tlak na budíku sedí....petrsk píše:metrovej kus tam nestrcis.musis skouset,mne to vyslo az na 3.pokusLusťa píše:vibruje to na volnoběh, ale když tomu pořádně naložim, tak to dělá taky bordel, jinak bych to neřešil právě.Jim píše:Lusťa: tobě vibruje pořád ta rafička? mě na stejným budíku pouze při volnoběhu lehce, ale jak na to šlápnu, už chodí hladce jako otáčkoměr...
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 
v jednoduchosti je krasa
toto som kedysi vyrabal na stary motor, je to jednoduchy bargraf (8xzelena+2xcervena LED) pripoji sa to priamo na cidlo tlaku v sani, nastavi sa nula a max. rozsah (staci voltmeter) a je to, na prehlad o tom kolko tlaci turbo je to akurat
a je to zapasovane v zaslepke od tlacitok (hmlovky, vyhrievanie...) 

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
tomiisp píše:v jednoduchosti je krasatoto som kedysi vyrabal na stary motor, je to jednoduchy bargraf (8xzelena+2xcervena LED) pripoji sa to priamo na cidlo tlaku v sani, nastavi sa nula a max. rozsah (staci voltmeter) a je to, na prehlad o tom kolko tlaci turbo je to akurat
a je to zapasovane v zaslepke od tlacitok (hmlovky, vyhrievanie...)
To je super pošli schéma
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft