Moderátoři: šulda, Moderátoři
kocourek píše:ahoj,vejdou se na zadky 280ky 16 kola
ako si urobil napojenie brzdovej hadice na brzdic, pouzil si origo z T5 alebo tvoju.kočka87 píše:Jednu fotku jsem v mobilu našel, je to "bez" krycích plechů respektive jsou tam zastřižený seriový z 232 jako provizórium, protože jsem nejdříve chtěl vědět, jak se tahle brzda bude na autě chovat s předníma 288. Zatím je to bez větších plechů trochu ostuda, nic méně na funkci to nemá vliv a oproti sérii to brzdí parádně. Už jsou připravený nový plechy z RS, tak až je tam během příštího týdne budu dávat, tak nahodim ještě nějaký fotky.
Chci se zeptat.mám tyhle brzdy MD COMPONENTS ,plovoucí kotouč 330.a když za ten kotouč na autě vezmu tak má vůli.jde o to že stačí ject po sebemenší nerovnosti a člověk z toho slyší cinkání a cvakání při brždění .jak to tam funguje?kolik by to mělo mít vůli?nebo že by tam byli ty matky vymrdaný?máte stím někdo skušenost?díkyLusťa píše:tak jsem po zimě musel trochu očistit brzdy a udělal jsem pár fotek, jako inspiraci pro ostatní, jak by to mělo vypadat na silném TDI
souhlasím a navíc proč by měl měnit nebo čistiti náboj když za půl rok by to bylo stejný ?kočka87 píše:to Ládik: to víš že jo. Já jsem si dal mínus deset bodů. A když to viděla přítelka, tak mi řekla, že se budeme muset rozejít
Ty který jezdíš ve stejný jebce jako já budeš hodnotit druhý, to snad nemáš zapotřebí, nebo snad ano??? Ten náboj vozim na autě už šest let, jak si asi myslíš že by měl po těch letech vypadat?
Jinak asi není zapotřebí říkat, že jsem vše očistil než jsem to poskládal a může se jezdit vesele dál
![]()
to cin: Děkuju. Lanovody bohatě stačily a dosáhly by klidně ještě o něco dál.
Preto lebo za pol roka to bude takto 3x horsiespojkař píše:souhlasím a navíc proč by měl měnit nebo čistiti náboj když za půl rok by to bylo stejný ?kočka87 píše:to Ládik: to víš že jo. Já jsem si dal mínus deset bodů. A když to viděla přítelka, tak mi řekla, že se budeme muset rozejít
Ty který jezdíš ve stejný jebce jako já budeš hodnotit druhý, to snad nemáš zapotřebí, nebo snad ano??? Ten náboj vozim na autě už šest let, jak si asi myslíš že by měl po těch letech vypadat?
Jinak asi není zapotřebí říkat, že jsem vše očistil než jsem to poskládal a může se jezdit vesele dál
![]()
to cin: Děkuju. Lanovody bohatě stačily a dosáhly by klidně ještě o něco dál.