Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Pelep
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Já prošel emise na friťák
Spíš teda neprošel, mám vyhozenej omezovač a mám to chiplý, nedokázali motor udržet v těch určitých otáčkách po dobu toho měření a vždycky jim to napsalo chybu... Tak mi prostě napsali papír, něco naťukali do počítače a za dva roky přijďte zas
Kat i negr ventil mám pryč a je to mnohem lepší...
Na technický jsem se já debil ještě zeptal, jestli mi to projde bez katalyzátoru, když emise mám... odpověď ne, ale prošlo to a zadarmo, stejně jako emise
Škoda že to už teď asi bude těžší. Táhnou se k nám do evropy miliony opic a oni furt vymýšlej takovýhle píčoviny, místo aby dělali něco užitečnýho... 

Na technický jsem se já debil ještě zeptal, jestli mi to projde bez katalyzátoru, když emise mám... odpověď ne, ale prošlo to a zadarmo, stejně jako emise

BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
když ho pouzivam pravidelně?? .....jen bych tam poste pridal trochu víc . Ale asi ne no.....WOB píše:Spíš to naopak začne vypalovat ty léta nastřádaný usazeniny, který to na emisích právě začne plivat ven.
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Je to opravdu system pro system bez systemu, cesta za ucelem cesty, nikoliv dosazeni cile (objektivniho):
Jedno z mych aut je vybaveno kvalitnim konusovym filtrem, ktery byl namontovan v Nemecku jeho predchozim majitelem. Zel, tento si ho nenechal zapsat do VTP.
Jiz pri evidencni kontrole na mereni emisi na me technik koukal jako puk ze to auto ma lepsi vysledky nezli kdyz sjelo z vyrobni linky - nechal se slyset, ze toto se mu stalo jen parkrat za jeho nekolikaletou praxi. Zeptal jsem se ho, zda to muze byt tim, ze je motor dobre zajety - on se nechal slyset, ze to, jak je motor zajety by melo mit vliv pouze na miru zhorseni, nikoliv zlepseni.
Nebudu zdrzovat: vysledek ME nyni, v roce 2016? NEVYHOVUJE, saci system byl upraven.
... takze znovu: tu nejde o emise/ekologii/zdravi, tu jde o to, aby nebyla auta upravovana - a to jakkoli!
Jedno z mych aut je vybaveno kvalitnim konusovym filtrem, ktery byl namontovan v Nemecku jeho predchozim majitelem. Zel, tento si ho nenechal zapsat do VTP.
Jiz pri evidencni kontrole na mereni emisi na me technik koukal jako puk ze to auto ma lepsi vysledky nezli kdyz sjelo z vyrobni linky - nechal se slyset, ze toto se mu stalo jen parkrat za jeho nekolikaletou praxi. Zeptal jsem se ho, zda to muze byt tim, ze je motor dobre zajety - on se nechal slyset, ze to, jak je motor zajety by melo mit vliv pouze na miru zhorseni, nikoliv zlepseni.
Nebudu zdrzovat: vysledek ME nyni, v roce 2016? NEVYHOVUJE, saci system byl upraven.
... takze znovu: tu nejde o emise/ekologii/zdravi, tu jde o to, aby nebyla auta upravovana - a to jakkoli!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Tak se nedoplatíšBiimbo píše:a co to v zásuvce přehodit tak aby jim to odpálilo mašinu?

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS