Tak já byl včera v Glóbusu v Liberci a bral jsem 90 litrů,na dvakrát u té samé prodavačky,jen se usmála a řiká,je pouze 15 litrů na osobu a den,tak sem se zasmál a řikám,já vim,já tady ještě dneska nebyl a dodal sem to ten čas letí... A 90 litrů doma
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
a doprdele tak v tomhle pripade bych uz bych se stavel na hlavu taky
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
V Jeseníku bída. Nejlevněji asi za 29 v Kaufladdu. Před prázdninama jsem měl 200l slunečnice a už mám jen půl nádrže. Minulý týden v Kaufu 25Kč ale už druhý den nic tak jsem nestihl. Pojedu do Ol. Nevíte o nějaké akci tam? Občas mají v Tesku.
Informace pro ty kteří nakupují olej v Globusu v akci
Pokud přijdete pro olej v akci (hlavně poslední den) a už ho nemají tak si zajděte na informace a oni vám dají potvrzení že jste si ho chtěl koupit ale byl bohužel vyprodán. Po doplnění i po akci vám ho prodají za tu akční cenu, ale už jen 12l na to potvrzení. Ale počet potvrzení není omezen , tak že úsměv na informacích a jde se na to. NA LETÁKU NESMÍ BÝT NAPSÁNO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB Tato informace se ke mě dostala od člověka který pracuje v Globusu. Pokud to tu už někdo psal, tak se omlouvám
sedan píše:Informace pro ty kteří nakupují olej v Globusu v akci
Pokud přijdete pro olej v akci (hlavně poslední den) a už ho nemají tak si zajděte na informace a oni vám dají potvrzení že jste si ho chtěl koupit ale byl bohužel vyprodán. Po doplnění i po akci vám ho prodají za tu akční cenu, ale už jen 12l na to potvrzení. Ale počet potvrzení není omezen , tak že úsměv na informacích a jde se na to. NA LETÁKU NESMÍ BÝT NAPSÁNO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB Tato informace se ke mě dostala od člověka který pracuje v Globusu. Pokud to tu už někdo psal, tak se omlouvám
Já zas neviděl leták kde by nebyl onen dovětek ".. nebo do vyprodání zásob."
Máte nějaký tip na levnej olej aktualně? Makro, tesco atd. Včera jsem tankoval naftu za 35 v Polsku a z té ceny se mi zvedl kufr. Metylester bio100 stojí skoro to co nafta tak se ani nevyplatí ho tankovat. CHCI OLEJ ZA 25
hanyking píše:Máte nějaký tip na levnej olej aktualně? Makro, tesco atd. Včera jsem tankoval naftu za 35 v Polsku a z té ceny se mi zvedl kufr. Metylester bio100 stojí skoro to co nafta tak se ani nevyplatí ho tankovat. CHCI OLEJ ZA 25
hanyking píše:Máte nějaký tip na levnej olej aktualně? Makro, tesco atd. Včera jsem tankoval naftu za 35 v Polsku a z té ceny se mi zvedl kufr. Metylester bio100 stojí skoro to co nafta tak se ani nevyplatí ho tankovat. CHCI OLEJ ZA 25
Tak zajeď do Alberta
Za kolik tam mají olej? Byl jsem tam v sobotu a nic v akci.