bobG3 píše:STRÝCO píše:a3anko píše:nuz skusim nieco take vyziadat ak to bude mozne... aj ked s tym testom velkosti oderovej plochy mam skusenost, lebo mi to presne pripomenulo timken test, tam sa presne ukazalo ako to vplyva na oderovu plochu...na kovovom valceku, pred a po pouziti... a drzal som ho v ruke, ale o asinestaci.. musim daco take nafotit...nuz uvidime co zozeniem..ale urcite to sem zavesim...
Len aby nedošlo k nepochopeniu. Tie testy, resp. výsledky a násdledné doporučenia - teda ak to má byť vierohodné, nemôže urobiť výrobca, distribútor ani predajca. Musia to byť skúšky urobené v nezávislej a akreditovanej inštitúcii.
Predpokladám, že dotyčná spoločnosť nič také nevlastní, a preto sa robí reklama produktov "kolovrátkovým" lákaním potencionálnych zákazníkov.
Má pravdu předsedo. Když si uvědomím souvislosti, je mi líto těch důvěřivců, kdyby byla alespoň jistota, že to neublíží. Kolovrátek, ale není motor, a to jim asi trochu ušlo.
nuz je trosku smutne ze je potrebne robit " NEZAVISLE" testy ked vsetci vieme ako sa robia nezavisle testy vsak ? Kto da viac, ten je vitaz a toho vyrobok je naj. tak isto ako s autami aj so vsetkym spotrebnym materialom...
mne moze byt uplne jedno, kto si co mysli, uz len preto ze si to len mysli... a ja to mam vyskusane, rocne najazdim 25tkm a odkedy pouzivam toto + dalsie ine specificke pripravky, nemam problem....
takze hrdo dalej pouzivajte vsetci oleje ake chcete, mente ich ako chcete, potom nete semeringy, tesnenia a rozne dalsie veci, ktore olej bez problemov znici...ja idem cestou prevencie, je mi uplne jasne ze prevencia berie servisom robotu...ale setri peniaze zakaznika..