No to mas naprostou pravdu, tezko se to da poznat. Ja treba ve svem obchode bych nikdy neprodaval prekoupeny olej z internetu. Ja zasedne objednavam primo u distributora a tim mam zaruceno ze se jedna o original. Ale cena je tim padem trochu jinde.... Nemuzu si dovolit poskodit svoje jmeno a prijit o zakazniky.....valchaaa píše:To s těma padělkama by mohla být pravda ale jak to poznat?jen cenou je blbost i za tu vysokou cenu to může být padělek.
Co dovede Castrol
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zajímalo by mě co znamená to trochu jinde s tou cenou.Třeba castrol 5w-40 edge turbo diesel.josef10 píše:No to mas naprostou pravdu, tezko se to da poznat. Ja treba ve svem obchode bych nikdy neprodaval prekoupeny olej z internetu. Ja zasedne objednavam primo u distributora a tim mam zaruceno ze se jedna o original. Ale cena je tim padem trochu jinde.... Nemuzu si dovolit poskodit svoje jmeno a prijit o zakazniky.....valchaaa píše:To s těma padělkama by mohla být pravda ale jak to poznat?jen cenou je blbost i za tu vysokou cenu to může být padělek.
Řekněme že na internetu to bude možná padělek za 1000kč/5lt kolik stojí originál?
original Castrol EDGE 5W40 turbo diesel ve 4l baleni tak nakupni cena je 1.105,- Kč + DPHvalchaaa píše:Zajímalo by mě co znamená to trochu jinde s tou cenou.Třeba castrol 5w-40 edge turbo diesel.josef10 píše:No to mas naprostou pravdu, tezko se to da poznat. Ja treba ve svem obchode bych nikdy neprodaval prekoupeny olej z internetu. Ja zasedne objednavam primo u distributora a tim mam zaruceno ze se jedna o original. Ale cena je tim padem trochu jinde.... Nemuzu si dovolit poskodit svoje jmeno a prijit o zakazniky.....valchaaa píše:To s těma padělkama by mohla být pravda ale jak to poznat?jen cenou je blbost i za tu vysokou cenu to může být padělek.
Řekněme že na internetu to bude možná padělek za 1000kč/5lt kolik stojí originál?
nechci se hádat,ale 5l balení se dá běžně sehnat do 1000Kč,máš to jako v obchoďáku,s některými výrobky jdou klidně pod cenu a jiné výrobky mají drašší a tím to doženou.
A vůbec nechápu jak můžeš napsat,že originál stojí přesně tolik+DPH.
Né každý odběratel má stejnou nákupku,ale to snad každý ví.
Klidně může odběratel dostat za určité odebrané množství za rok sponzorský dar v objemu toho oleje třeba 10 kubíků,proto je klidně prodává i s nepatrným ziskem.
Tepelná nuda a pak tu reaguju na takové články
Klidně může odběratel dostat za určité odebrané množství za rok sponzorský dar v objemu toho oleje třeba 10 kubíků,proto je klidně prodává i s nepatrným ziskem.

FORD Galaxy TDI AVG
Julinaa píše:nechci se hádat,ale 5l balení se dá běžně sehnat do 1000Kč,máš to jako v obchoďáku,s některými výrobky jdou klidně pod cenu a jiné výrobky mají drašší a tím to doženou.
mysli si co chces...... kupuj si co chces..... ptal jses tak jsem ti odpovedel....
olej
Ja jsem taky do moji Audi dal olej Castrol EGDE 5w 30
koupil jsem ho od firmy
www.olejspol.cz
co myslíte že taky prodávají padělky Castrolu ?
Mate z nimi někdo zkušenosti ?
koupil jsem ho od firmy
www.olejspol.cz
co myslíte že taky prodávají padělky Castrolu ?
Mate z nimi někdo zkušenosti ?
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
Castrol má už nějaký ten půl rok nové kanystry se šroubovacím uzávěrem. Ty staré mají prolamovací víčko. Vyžadoval bych ty nové, nebo u někoho, kdo bere přímo od Castrol ČR třeba sudový...

Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Ked som si uz precital tolko o tom Castrole, chcem sa spytat na jednu vec. Da sa bezproblemov preist na inu znacku oleja (nie specifikaciu)? Precital som si tu na fore ze nieje uplne jednoduche zrazu zacat liat do motora iny olej. Doteraz som do motora BXE lial castrol magnatec profesional B4 5W40 (stale to iste od kupy auta) , auto ma najazdene 85000km. Mam v tom aj dalej pokracovat alebo mam (mozem) zacat pouzivat iny (lepsi) olej? Viete poradit nejaky lepsi? Na cene nezalezi....
Vdaka
Vdaka
Dushky888 píše:Zober si flasu Castrolu a uvidis tam vetu, ze Castrol patri do skupiny BP. Co ja viem, uz asi 3 roky a to nie som predajca olejov. Na Slovensku BP funguje zatial v pohode, uvidime ako ho vyzmika ropna skvrna.josef10 píše:No to jsem teda nevedel ze Castrol a BP je jeden a ten samy olej... Mam obchod kde mimo jine prodavam i tyto oleje tak asi prelepim nalepky a hlavne cenovky.... Jen pro tvoji informaci BP uz dnes ofiko nesezenes misto toho je ARAL.... No jen jestli me tak trochu nelakujes...
Ja pouzivam BP uz 5 rokov (rocny najazd cca 75.000 km), vsetkym mojim kamosom ho odporucam. Ziadny negativny ohlas, skor naopak. Castrol je na moj vkus velmi predrazeny. Ale kto chce, nech ho pouziva. Ja nemam chut sponzorovat motosport. Tot moj postreh.
mas pravdu Castrol patri do skupiny BP a ja jsem to nevedel......
Mohol by mi niekto poradit s mojim problemom? Dakujemhalopici píše:Ked som si uz precital tolko o tom Castrole, chcem sa spytat na jednu vec. Da sa bezproblemov preist na inu znacku oleja (nie specifikaciu)? Precital som si tu na fore ze nieje uplne jednoduche zrazu zacat liat do motora iny olej. Doteraz som do motora BXE lial castrol magnatec profesional B4 5W40 (stale to iste od kupy auta) , auto ma najazdene 85000km. Mam v tom aj dalej pokracovat alebo mam (mozem) zacat pouzivat iny (lepsi) olej? Viete poradit nejaky lepsi? Na cene nezalezi....
Vdaka