Honza377 píše:No však jsi se přesně ozval jako správný čech proč bych jezdil s turbem, když můžu jezdit bez turba .Proto jsem si koupi diesel, abych šetřil, to že do něj pak nasypu desetitisíce za opravy je nepodstatné , ale ten pocit když sleduju ten údaj o spotřebě jak to ukazuje 4 litry to je pocit ehmm .
Samozřejmě je to tvoje věc jak si s tvým autem jezdíš, ale taková auta jsou na emisích těžce měřitelná a rády se kazí když se musí točit při zkoušce v otáčkách , a všechno je to vině řidiče .
Víš jak se takovýto řidiči poznají jako jsi ty ??, stačí se podívat na zadní nárazník:(((( je černý od sazí a když za ním jedeš , tak se dusíš .Ale jinak ať se daří . Psal jsem tohle jen pro info, nikoho nebudu přesvědčovat to je praxe a zkušenost
A až budeš sledovat ty čísla na přístrojovce ,tak si vždy prosím uvědom, že ti někdo psal, že je to jen ukazatel průchodu vzduchu přes váhu vzduchu .Protože odtud to bere údaj o spotřebě .Zkus si nastudovat jaký je základní rozdíl mezi atmosferickým a přeplňovaným dieselem . A proč se objemy motoru zvedaly pořád výše a výše |?,Asi aby se zvedl ten krouťák , protože turbo nefunguje .A kvůli tomu máš i vyšší spotřebu . Já se svým passatem jezdím trvale za 5 a půl litru za normální jízdy bez šetření . Tím že připojím turbo do akce, nezvyšuju spotřebu nafty . Jen ten výkon který potřebujeme.Přeplňování nám dělá výkon a nízkou spotřebu
Mohu Ti jen napsat, že se pleteš úplně ve všem co jsi napsal a možná by stálo zato si nastudovat něco i o dieselech s technologii PD a CR, to jsou ty co příšli po rotačkách, ty už třeba o spotřebě nekecají tolik jako rotačky a věř že lepší váhou vzduchu to nebude.
A co se turba týká, když někam pošleš víc vzduchu, musíš dodat i více paliva jinak si zahráváš s chudou směsí a co ta dokáže jistě víš.