Libore Hanzale, asi jsi dezorientován, ale to nechme, mohli bychom si dát diktát, ale muselo by to být bez manželky a bez lovce chyb na internetu, který mnoho lidí používá..Já to píši z hlavy a samozřejmě moje bídné vzdělání a malá praxe v psaní je na tom znát..Ale píši to ze srdce a jako když bičem mrská, abych nezapomněl myšlenku..Takže se chybička vloudí. Kéž by psali alespoň tak hrozně dnešní mnozí vzdělanci..myslící internetem..Ale to bych se vlastně vytahoval jako někdo..Nelze končit úsměvem , protože to o čem teď psaje bohužel je to velmi, velmi k pláči, čeho část našeho národa byla schopna a která jsou dodnes mezi námi a užívají si blahobytu kapitalismu, proti kterému celý život bojovali..Spravedlnost prostě neexistuje všude tam, kde vládne dav...
Jericho a jeho genialita
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dav je dav, a nerozhoduje kde. Rozhoduje člověk sám za sebe. A dnes má prostě dav SVÁTEK..,Mají výročí rudé spravedlnosti v akci..Jako správní soudruzi se poučili od bratrů soudruhů z SS ,kteří dovedli pečlivě hlídat své koncentráky, přidali tomu um sovětských soudruhů , a vycvičili si psy dle manuálu SS, a použili je s nesmiřitelností, kterou byla SS v táborech vybavena díky ideologii obdobné té rudé.. Mladý 18 letý kluk, který měl tu smůlu, že měl patrně špatný původ, byl rudými Němci/kteří stříleli za WW2 o vzduchu/ šikanován, bylo mu odmítnuto studium na hudební škole, hrál na klarinet, prostě jemný člověk, kterému otec zemřel, neštastný ze své perspektivy v NDR, a proto chtěl ke svým příbuzným v západním Německu, kam chtěl přejít z Rakouska. Bohužel signální hlášky ohlásily narušitele a byli vypuštěni psi cvičení na zabití člověka , ne pro zadržení na rukáv..Chudák mladý kluk netušil, co dovede rudá ideologie v mozcích primitivů, českoslovenkých soudruhů bez kouska soucitu v těle. Není se co divit, rudá ideologie je na tom založena...Kluk byl v posledním tažení, a mohl být zachráněn, ale to neznáte pečlivost rudé chátry, které jej v tomto stavu vyslýchala a nechala jej v klidu zhebnout. HERGOT VŽDYŤ TAM NEMĚL CO DĚLAT, NE? Předpisy jsou prostě předpisy...Tak soudruzi, kteří zde přispíváte a věříte v tuto zrůdnou myšlenku a byli jste nebo dokonce ještě máte rudou bumážku kousek od srdce, slavte..Dokázali jste, že jste pašáci a pořádní chlapi..Tohle je jen střípek z rudého hnoje, který máte na svědomí...vaším členstvím ve zrůdné straně.
Libore Hanzale, asi jsi dezorientován, ale to nechme, mohli bychom si dát diktát, ale muselo by to být bez manželky a bez lovce chyb na internetu, který mnoho lidí používá..Já to píši z hlavy a samozřejmě moje bídné vzdělání a malá praxe v psaní je na tom znát..Ale píši to ze srdce a jako když bičem mrská, abych nezapomněl myšlenku..Takže se chybička vloudí. Kéž by psali alespoň tak hrozně dnešní mnozí vzdělanci..myslící internetem..Ale to bych se vlastně vytahoval jako někdo..Nelze končit úsměvem , protože to o čem teď psaje bohužel je to velmi, velmi k pláči, čeho část našeho národa byla schopna a která jsou dodnes mezi námi a užívají si blahobytu kapitalismu, proti kterému celý život bojovali..Spravedlnost prostě neexistuje všude tam, kde vládne dav...
nepropadat panice...
-
Forest
- Aktivista
A pak tu byl Jericho, mlady kluk s velkym potencialem diky puvodu a moznostem, ktere mohly tohoto kluka vysvihnout klidne az na soudcovske kreslo, kde by bral nechutne penize. Pripadne, pokud by byl hodne tupej, tak by bral nechutne penize za trapne sluzby, ktere dnesni notari (jinak neschopni lide) pobiraji.
Jenze z nejakeho prozatim neurceneho duvodu (resp. prozatim se to dle tvych slov jevi na "poznávání té příjemné strany druhého pohlaví, život v rauši alkoholu") skoncil v nezkolaudovane dilnicce.
Jericho, ackoli o tobe nemam dobreho mineni, soude dle tveho vyjadrovani, struktury textu, jsem presvedcen, ze ty bys to na toho hloupeho notare dotahl - kdyz bys byval chtel. A nikdo by ti nemel za zle, ze se ve volnem case hrabes v motorkach a popijis kvalitni moky (paklize bys to neprehanel), naopak by te spoustu lidi obdivovalo...mohlo byt, bylo by byvalo, kdyz by byvalo bylo ... jenze ono nebylo, neni a nebude.
Mimochodem, Jericho, co se pravopisu tyce, neplet si chat s forem. Neni nic spatneho, kdyz si nekdo necha poradit (at uz od blizke osobe nebo od internetu), tu jde o to, ze lidi jsou lini se vubec o pravopis starat. A konkretne u tebe je to jasne: evidentne na to naprosto kalis a prubezne pouzivas "ů" na pocatcich slov (a slov odvozenych), navzdory tomu, ze jsi na to upozornovan. Navic, je pochopitelne, ze obcas clovek udela chybu, nicmene u tebe uz to je "postizeni".
Takze tu nevyzyvej na "souboj" v diktatu, spis se zamer na sve "ů"
Spis nam sdel co ti brani prijmout Liborovu pozvanku k nemu do penzionu? Svedomi, obavy, lzi ... nebo snad financni rozpocet?
Jenze z nejakeho prozatim neurceneho duvodu (resp. prozatim se to dle tvych slov jevi na "poznávání té příjemné strany druhého pohlaví, život v rauši alkoholu") skoncil v nezkolaudovane dilnicce.
Jericho, ackoli o tobe nemam dobreho mineni, soude dle tveho vyjadrovani, struktury textu, jsem presvedcen, ze ty bys to na toho hloupeho notare dotahl - kdyz bys byval chtel. A nikdo by ti nemel za zle, ze se ve volnem case hrabes v motorkach a popijis kvalitni moky (paklize bys to neprehanel), naopak by te spoustu lidi obdivovalo...mohlo byt, bylo by byvalo, kdyz by byvalo bylo ... jenze ono nebylo, neni a nebude.
Mimochodem, Jericho, co se pravopisu tyce, neplet si chat s forem. Neni nic spatneho, kdyz si nekdo necha poradit (at uz od blizke osobe nebo od internetu), tu jde o to, ze lidi jsou lini se vubec o pravopis starat. A konkretne u tebe je to jasne: evidentne na to naprosto kalis a prubezne pouzivas "ů" na pocatcich slov (a slov odvozenych), navzdory tomu, ze jsi na to upozornovan. Navic, je pochopitelne, ze obcas clovek udela chybu, nicmene u tebe uz to je "postizeni".
Takze tu nevyzyvej na "souboj" v diktatu, spis se zamer na sve "ů"
Spis nam sdel co ti brani prijmout Liborovu pozvanku k nemu do penzionu? Svedomi, obavy, lzi ... nebo snad financni rozpocet?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
Forest
- Aktivista
Tak urcite: nadech sfoukne ...A6TDI píše:Když se Jericho nadechne aby sfoukl svíčku , sfoukne to všechen otevřený oheň v okruhu 15 kilometrů!

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Rozbor mého života a tvé úvahy ti neberu, jen si nejsem jistý, zda jsi ten pravý tohle posuzovat. A co se týče nějaké návštěvy, k čemu by to bylo? Člověk , který má v hlavě to, že napíše, ŽE TADY PROPAGUJI NEŮSPĚŠNÉ VOZIDLO znamená co? Že on určuje, co je neůspěšné vozidlo? To nemá každý člověk právo vybrat si model, který mu vyhovuje? Co to je? Máš jiné auto, nejsi v našem houfu? No to doufám, nemám rád škatulky a slova oni říkali..nebo má to být takhle a podobné obraty..Něco to ukazuje o povaze dotyčného. Jestli má na mysli mého Fiata, který je z roku 1996, má 230000 km za sebou /a možná je i stočen/ , tak co mám dělat, když mi jezdí perfektně, vše funguje tak jak má a slyšet jeho motor v otáčkách mi dělá potěšení? To mám dělat, že to není pravda, protože Franta říkal, že je dobrý koncern? Já nejsem Franta ,, což mám zavírat oči před tím, že moje dcera si koupila Golfa 4 v TDI, voňavku na pohled a vezla děti k doktorovi , stáhli se jí okna a nemohla auto zamknout? Můj Fiat neví ve svém věku, co to je problém s centrálem a stahováním oken.. Pravda, mám jen 2 dveřák, a chytří Italové vzadu vůbec nemají zámek, ale jen lanko a zatáhne se za páčku, což je pro člověka, který má ruce sranda. Copak jsem debil , abych měl auto, které mi tohle udělá? Nejdřív jí okno spadlo, přerezlo lano stahovačky, prosím, dal jsem novou, při tom jsem si, vzpomněl , jak jsem kdysi dávno nadával, že Lada má stahovačku z namotaného lanka, co to bylo za pakárnu a hle, po 40 letech jsou tyhle sračky v plné palbě zase dávno běžné, a koncernem ještě vylepšené mikrospínači, umělohmotnými kladkami v zámku atp..Němci vždy vše přeženou a jsou schopni vytvořit zbytečně složitosti, které jen otravují život..Mám jezdit v autě, kdy má člověk strach přidat plyn, aby nenastal nouzák s kterým jezdí 4 z 10 koncernových aut, ale jelikož jejich majitelé jsou gambleři spotřeby a jenom blafou, ani to nepoznají?..Už dávno, když koncernové auto odvážím, tak moc nepřidávám, abych si nerozbil čumák při předjíždění. Když jsem to kolikrát oznámil majiteli, koukal na mě co to melu, že auto jezdí perfektně za 4,8579 litru na 100km..Mám radši auto, které mi do nouzáku nepadne a dělá to, co chci já...Ale samozřejmě nikomu neberu jeho názory a touhy, je to každého věc. Takže nerozumím tomu, že tohle někdo řeší. Hold si s koncernovými nadšenci nepokecám....a kafe nedám.. 
nepropadat panice...
-
Libor Hanzal
- Přispěvovatel
prosím odpoveď na otázku z predchádzajúcej stránky:
Když bude západná pakáž v davu křičet UPALTE JE , a přitom jsou to nevinní lidé a často ženy
čo spravíš? ako sa k tomu postavíš?
len tak k poslednej odpovedi, porovnávaš autá inej generácie, tiež poznám niekoho kto cestoval domov 250km bez okna v januáry na fiate(s tým rozdielom že ho diel stál cca 4x tolko ako na koncern s rovnakým r.v.) -ale u VW padanie okien je to častejší jav(mne už 2x, z toh raz výmena, druhí krát oprava na parkovisku cca 15min.), do núdzáku mu to nepadalo, ale dosť značne kolísal výkon a nikdo nevedel prísť čo to spôsobuje
tiež nezabudnem keď raz na alfe zhasli svetlá za jazdy -v noci, mimo obce, pred zákrutou -naozaj zážitok..
kazí sa aj to -aj to, nebuď taký zaritý na jednu stranu
Komfort ,výkon,jízdní vlastnosti- prečo? by som povedaľ že v tomto nezaostáva za VW(ak si myslel komfort pri oprave, tak sa ospravedlňujem..), ale "lidovka" to ano..
dostupnosť dielov a ich cena(u nás), (podla mňa) jednoduchosť ich výmeny -tam už väčšinou koncern vyhráva
Když bude západná pakáž v davu křičet UPALTE JE , a přitom jsou to nevinní lidé a často ženy
čo spravíš? ako sa k tomu postavíš?
len tak k poslednej odpovedi, porovnávaš autá inej generácie, tiež poznám niekoho kto cestoval domov 250km bez okna v januáry na fiate(s tým rozdielom že ho diel stál cca 4x tolko ako na koncern s rovnakým r.v.) -ale u VW padanie okien je to častejší jav(mne už 2x, z toh raz výmena, druhí krát oprava na parkovisku cca 15min.), do núdzáku mu to nepadalo, ale dosť značne kolísal výkon a nikdo nevedel prísť čo to spôsobuje
tiež nezabudnem keď raz na alfe zhasli svetlá za jazdy -v noci, mimo obce, pred zákrutou -naozaj zážitok..
kazí sa aj to -aj to, nebuď taký zaritý na jednu stranu
Komfort ,výkon,jízdní vlastnosti- prečo? by som povedaľ že v tomto nezaostáva za VW(ak si myslel komfort pri oprave, tak sa ospravedlňujem..), ale "lidovka" to ano..
dostupnosť dielov a ich cena(u nás), (podla mňa) jednoduchosť ich výmeny -tam už väčšinou koncern vyhráva
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
Ale já nejsem zarytý, jen nechápu, proč někdo řeší, kdo s čím jezdí. A když to řeší, tak vysvětluji, proč to auto mám. Já prostě nejezdím většinou víc jak 100 km v kuse, bohužel tam mám nízké gumy /55/, takže je to mimo krásných silnic žebřiňák, ale je to moje blbost.., potřeboval jsem elektrony a ty nově koupené byly obuté..Tak trpím. Nikomu neberu jeho zkušenosti, ale moje jsou prostě moje a s Fiaty řádím už od roku asi 1970, takže vím pro i proti..Ale mám prostě názor, že čím více komfortu-elektroniky, tím více problémů..A mají je právě ti, kteří si koupí ojetinu..Když člověk rozebere ty různé vymoženosti, zámky, hejblata, chce se mu plakat, jsou to dětské hračky s omezenou životností, kde už ocel ani nenajdeš..Proto to nechci. Mě netěší hrabat se ve svém autě, mám aut dost přes den..A pokud se ptáš na západní pakáž , to je přeci nesmysl, odioti a pitomci ztrácející se v davu jsou všude na světe, ale u nás byli dlouho pěstováni. Byla u nás diktatura proletariátu, jestli jsi nezapomněl a ta spočívala v tom, že krádež byla přejmenována na ZNÁRODNĚNÍ, a nevinní lidé byli nazýváni zločinci a zrádci a bylo proti nim tak postupováno . Bohužel většina obyvatelstva tomu tleskala, lůza byla ve svém živlu, protože mohla rabovat a tam, kde je majitelem stát, se bezvadně krade, takže i ten malinký zlodějíček si přijde na své..Ale pokud by to bylo jako když vznikala naše republika v roce 1918, kdy znárodnění znamenalo domluvu obou stran o odkoupení za domluvenou cenu , takže církve a šlechta prodala státu obrovské množství majetku, polí a lesů, které stát potřeboval ke svému rozvoji, je to v pořádku.A byl klid, zatímco při vládě lůzy vznikaly hlavně nenávisti, neskutečné nespravedlnosti a rudí vládci je postupně umlčovali obrovským terorem, ale lidé většinou nezapomínají a proto i dnes často stojí proti sobě...A to svinstvo v nás pořád je, většina se jej snaží zapomenout, potomci viníků vše zlehčují a zamlžují atd. atd.
A ještě k autům, můj kamarád, který dodnes miluje svého Golfa 1 /1,6 TD/, kterého vyhodil do šrotu až po 620000 km , protože shnil mi včera povídá do telefonu, že Golfa 4 , 1,6 /74kw/ kterého si kdysi koupil a plní jej jen penězi u něj vyvolá krásný pocit, AŽ JEJ POVEZE DO ŠROTU..Nenávidí ho. Taky názor...
A ještě k autům, můj kamarád, který dodnes miluje svého Golfa 1 /1,6 TD/, kterého vyhodil do šrotu až po 620000 km , protože shnil mi včera povídá do telefonu, že Golfa 4 , 1,6 /74kw/ kterého si kdysi koupil a plní jej jen penězi u něj vyvolá krásný pocit, AŽ JEJ POVEZE DO ŠROTU..Nenávidí ho. Taky názor...
nepropadat panice...
na jednu stranu nadávaš ako len hrdlo vládze, druhú zvelebuješ do nebies(a ak niekto povie na ňu krivého slova spustí sa pol stranový monoló čo on je vlastne za hovado..) -tak ako sa to dá nazvať??
ešte raz, komunizmus má desattisíce, možná stovky miliónov životov na svedomý, TO TU NIKTO NEPOPIERAL,
kapitalizmus ani o jednu menej(v skutočnosti násobne viac, už len kôli väčšiemu rozšíreniu..) -prečo pred tým zatváraš oči? Tak si to tu čierné na modrom priznaj, proste že toto nie je boj dobra so zlom, je to boj zla so zlom -že ktoré je podla teba, mňa, jeho.. menšie zlo si každí určí podla svôjho uváženia -toto nikomu neberem.
no len ak si toto myslel vážne :"Člověk dělá chyby a já jich udělal hodně, což si na rozdíl od vás uvědomuji.."
či na začiatok aspoň ospravedlňiť sa ak si niekoho zle otipoval, napr. teraz Liborovy za " nebyla idylka jako v letech 80. tých"
pol roka v Karakumu(čím sa sám len tak "nepochvaloval", napísal to až po týchto rečiach) a pár km od domova s prepáčením fňukať že si nedostal opušták je niečo iné
ináč tiež som počul od pamätníkov že tu bolo za 1.rep. najlepšie
ešte raz, komunizmus má desattisíce, možná stovky miliónov životov na svedomý, TO TU NIKTO NEPOPIERAL,
kapitalizmus ani o jednu menej(v skutočnosti násobne viac, už len kôli väčšiemu rozšíreniu..) -prečo pred tým zatváraš oči? Tak si to tu čierné na modrom priznaj, proste že toto nie je boj dobra so zlom, je to boj zla so zlom -že ktoré je podla teba, mňa, jeho.. menšie zlo si každí určí podla svôjho uváženia -toto nikomu neberem.
no len ak si toto myslel vážne :"Člověk dělá chyby a já jich udělal hodně, což si na rozdíl od vás uvědomuji.."
či na začiatok aspoň ospravedlňiť sa ak si niekoho zle otipoval, napr. teraz Liborovy za " nebyla idylka jako v letech 80. tých"
pol roka v Karakumu(čím sa sám len tak "nepochvaloval", napísal to až po týchto rečiach) a pár km od domova s prepáčením fňukať že si nedostal opušták je niečo iné
ináč tiež som počul od pamätníkov že tu bolo za 1.rep. najlepšie
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
Tak ten môj sused slúžil v rokoch 81-83 vo VU VÚ 3395 JAROMĚŘ. Kasarne volali čtvercáky....či tak podobne....Libor Hanzal píše:Ano, bylo to tak jak píšeš, rok 87. Nechci tady o tom víc psát, bylo to v utajení, navíc cizí identita takže to stačí. Ktyžtak SZ.jurosdi píše:Dovolím si reagovat na posledný príspevok.... Mám dielnu,kde sa živím svojim remeslom. Môj sused vo vedlajšej dielni my počas našich debát o časoch minulých spomínal nejaké ostré protiletadlové strelby,na ktoré sa presúvali vlakom s ČSSR asi dva týždne do oblasti púšte Karakum...... Vyzistím nejaké upresnenia(rok a útvar) a napíšem. Možno ste boli v podobnej situácii v rovnakom čase.
[quote="alni"]na jednu stranu nadávaš ako len hrdlo vládze, druhú zvelebuješ do nebies(a ak niekto povie na ňu krivého slova spustí sa pol stranový monoló čo on je vlastne za hovado..) -tak ako sa to dá nazvať??
Nevím , koho velebím ,ale já bych se na Karakum nedostal, což je dobře, nebyl jsem spolehlivý soudruh..Když jsme chtěli do SSSR /my mladí idioti/ na dovolenou, koukali na nás jako na magory , protože SSSR byla jedna velká vojenská základna, kam mohl vstoupit jen ten, který měl stejnou krevní skupinu jako ti uvnitř..Nebo v přesně určené skupině navštívit přesně určená místa..
Jinak když budu posuzovat 2 zřízení, které jsem v životě poznal, je to nesrovnatelné, když budu mluvit pragmaticky, tak zde člověk je občanem, není vybraných kusem "jednodušších" spoluobčanů, které řídí sjezdy KSč , ne příliš kvalitního charakteru , vybavených hlavně vychcaností a pohrdáním pro ty, kteří nejsou s nimi v jednom rudém chumlu..Není to zřízení pro využití veškerého potencionálu obyvatelstva, proto taky vždy zkolabuje v konkurenci s kapitalismem..Mě je kapitalismus také ukraden,bohužel království u nás není a nebude. A teď ta praktičnost..Moje žena vždy vzpomíná, jak jako mladá si našetřila 10000kč , /což tehdy nebylo málo/, a jak s nimi jezdila po Praze a sháněla něco bílého/pračku,ledničku, mrazák/ na vybavení svého bytu. Všude se jí vysmáli, nebo se zeptali zda o tom ví vedoucí nebo se "chovali nějak divně"/chtěli úplatek. Nekoupila nic.A tak to bylo se vším , občan i když poctivě pracoval, si nemohl koupit základní produkty za svoje "poctivé peníze". Dobře si to pamatuji a uráželo mě to. A že čecháčci měli vypěstovaný systém úplatků, podlézání, udávání apod. bylo běžné a mnohým to vyhovovalo, protože jako rudí primitivové byli u nich a měli výhody....Nemá cenu dál psát, A měli jedno společné, většina na komunisty nadávala/ i když byli u nich/ a což bylo i pochopitelné...Ale po revoluci se ukázalo, že shnilá nebyla jen rudá věrchuška, ale velká část národa a je to dodnes krásně vidět...
P.S. dnes si klepnu na internetu na Rozbaleno.cz, že chci mrazák, který je údajně ťuklý, jehož běžná cena je 14500 kč , zaplatím 6500kč plus poštovné a druhý den jej mám před barákem, usměvavý mladík mi jej sundá hydraulickým čelem, nechá mi jej na paletě, abych jej lépe zaparkoval-jeho slova /auto měl 2 metry od vrátek/ a já hledal poškození a našel směšnou prohlubeň...To je kapitalismus ....
Nevím , koho velebím ,ale já bych se na Karakum nedostal, což je dobře, nebyl jsem spolehlivý soudruh..Když jsme chtěli do SSSR /my mladí idioti/ na dovolenou, koukali na nás jako na magory , protože SSSR byla jedna velká vojenská základna, kam mohl vstoupit jen ten, který měl stejnou krevní skupinu jako ti uvnitř..Nebo v přesně určené skupině navštívit přesně určená místa..
Jinak když budu posuzovat 2 zřízení, které jsem v životě poznal, je to nesrovnatelné, když budu mluvit pragmaticky, tak zde člověk je občanem, není vybraných kusem "jednodušších" spoluobčanů, které řídí sjezdy KSč , ne příliš kvalitního charakteru , vybavených hlavně vychcaností a pohrdáním pro ty, kteří nejsou s nimi v jednom rudém chumlu..Není to zřízení pro využití veškerého potencionálu obyvatelstva, proto taky vždy zkolabuje v konkurenci s kapitalismem..Mě je kapitalismus také ukraden,bohužel království u nás není a nebude. A teď ta praktičnost..Moje žena vždy vzpomíná, jak jako mladá si našetřila 10000kč , /což tehdy nebylo málo/, a jak s nimi jezdila po Praze a sháněla něco bílého/pračku,ledničku, mrazák/ na vybavení svého bytu. Všude se jí vysmáli, nebo se zeptali zda o tom ví vedoucí nebo se "chovali nějak divně"/chtěli úplatek. Nekoupila nic.A tak to bylo se vším , občan i když poctivě pracoval, si nemohl koupit základní produkty za svoje "poctivé peníze". Dobře si to pamatuji a uráželo mě to. A že čecháčci měli vypěstovaný systém úplatků, podlézání, udávání apod. bylo běžné a mnohým to vyhovovalo, protože jako rudí primitivové byli u nich a měli výhody....Nemá cenu dál psát, A měli jedno společné, většina na komunisty nadávala/ i když byli u nich/ a což bylo i pochopitelné...Ale po revoluci se ukázalo, že shnilá nebyla jen rudá věrchuška, ale velká část národa a je to dodnes krásně vidět...
P.S. dnes si klepnu na internetu na Rozbaleno.cz, že chci mrazák, který je údajně ťuklý, jehož běžná cena je 14500 kč , zaplatím 6500kč plus poštovné a druhý den jej mám před barákem, usměvavý mladík mi jej sundá hydraulickým čelem, nechá mi jej na paletě, abych jej lépe zaparkoval-jeho slova /auto měl 2 metry od vrátek/ a já hledal poškození a našel směšnou prohlubeň...To je kapitalismus ....
nepropadat panice...
-
Libor Hanzal
- Přispěvovatel