Ale taky to asi testnu, protože budu pořizovat nejspíš jiné auto a toto co mám už se nebude dát prodat. I když je v něm naprosto perfektní a překvapivě velice svižný motor který má ještě miliony km před sebou. Tak je karoserie strašně blbě chráněna proti korozi.
Kat Off
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mě právě odradil článek někoho, jak mu prý díky tomu po pul roce odešel motor. Známej na to ale jezdí v octavii I 1,9TDi a už hodně dlouho. Jezdívá teda hlavně na ten už přepálenej, dostává ho z fritáků z restaurací apod.... já mu občas taky přinesu. Sranda je ale ten smrad... každej se jen obrací, že kde se něco smaží. 
Ale taky to asi testnu, protože budu pořizovat nejspíš jiné auto a toto co mám už se nebude dát prodat. I když je v něm naprosto perfektní a překvapivě velice svižný motor který má ještě miliony km před sebou. Tak je karoserie strašně blbě chráněna proti korozi.

Právě kouř tam nějakej je. To je fajn když se lepí nějakej žebrák na záda tak mu pustit do ventilace trochu sazí 
Ale nevím no, stejně jsem pořád nezjistil jestli tam ten katalyzátor je, nebo je kuchlej. Nesmrdí to, to by hrálo že tam je. Ale zase to kouří a zvuk to má traktoru a jde slyšet turbo... tak nevím. V pondělí to risknu a zajedu do servisu a uvidí se no
Ale nevím no, stejně jsem pořád nezjistil jestli tam ten katalyzátor je, nebo je kuchlej. Nesmrdí to, to by hrálo že tam je. Ale zase to kouří a zvuk to má traktoru a jde slyšet turbo... tak nevím. V pondělí to risknu a zajedu do servisu a uvidí se no
a kdybych to udelal teda obracene ? kat dopredu a dozadu nejakej slusnej ladak ? to uz by mohlo fungovat lepe. mam to ted bez katu a jen koncak..jenze jak je znamo na fabii ten zadni uz to ma za sebou a uz z nej lita i vata 
VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm 
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs
Smrad mi nějak nevadí naopak. Je to někdy žádoucí šmejdům kteří se lepí na prdel zašlápnout a pustit jim do interieru trocha "vůně" a kouře.
Ty dírky v té keramice byli uplně ucpané po obvodu, jen u středu cca 2cm průměru šlo trochu vidět na druhou stranu.
Jsem zvědav jaký zvuk to bude mít... už před tím to byl pořádnej "traktor".
Ty dírky v té keramice byli uplně ucpané po obvodu, jen u středu cca 2cm průměru šlo trochu vidět na druhou stranu.
Jsem zvědav jaký zvuk to bude mít... už před tím to byl pořádnej "traktor".
Tak, byl sem to otestovat bez katalyzátoru a smrad žádný, kouřivost stejná. Akorát při otáčkách cca 1500-2000 to píská tak jemno a nahlas jak stíhačka
Asi díky vůlím na turbu nevím... měl sem ho nedávno venku a vůle tam byla ale jen kolem pul milimetru.
Každopádně se mi to zatím líbí, a přes obec mezi barákama už jedině v nízkých otáčkách
Každopádně se mi to zatím líbí, a přes obec mezi barákama už jedině v nízkých otáčkách
Nemá někdo prosím zkušenosti s nahrazením katalyzátoru nějakým univerzálním přepážkovým tlumičem (nemyslím dynamizér) ?
Z katu mám vymlácený vnitřek. V nižších otáčkách jsem pár Nm ztratil a ve vyšších to výrazně pomohlo. Trápí mě ale rezonance, které vytváří prázdný obal katu.
Napadlo mě, že tlumič by mohl pro turbo trochu zašpuntovat výfuk, jak se s tím počítá u neucpaného nového katu a zlepšil by se zátah v nižších otáčkách, přestalo by to rezonovat a na STK bych to vydával za katalyzátor.
Nezkoušel to už někdo?
Z katu mám vymlácený vnitřek. V nižších otáčkách jsem pár Nm ztratil a ve vyšších to výrazně pomohlo. Trápí mě ale rezonance, které vytváří prázdný obal katu.
Napadlo mě, že tlumič by mohl pro turbo trochu zašpuntovat výfuk, jak se s tím počítá u neucpaného nového katu a zlepšil by se zátah v nižších otáčkách, přestalo by to rezonovat a na STK bych to vydával za katalyzátor.
Nezkoušel to už někdo?