TLUMIČE HP SPORTING - NOVÉ

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

luke.bean
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od luke.bean »

narážel jsem na konec pístnice ... a to jsem neměl úplnou placku ...
Obrázek
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

zdare šlo by to aj na supa :?
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

fx99 píše:zdare šlo by to aj na supa :?
nešlo
Tel:776005385 Nový Bor
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Podle mě na Supa taky sety dělaj, neptal jsem se tada konkrétně, ale zjistit se to dá.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

fogous píše:jde o to jaky pera na jakym aute...ja mam benzin RS pera na PDčku...tim to lezi jeste vic....ted budu davat pera origo golf IV PD sportpaket tk uvidime o kolik se to zvedne.kaparadoj sem daval origo PD pera na 1,4oktu a je to jako by mel paket pro spatne cesty..koza jak svin
Pružinama nic nevyřešíš, se podívej do tabulek rozdíl váhy RS a TDI. Je to cca 20-30kg, což je zanedbatelný. Mě origo přední RS pružina praskal, taj sem dal pružiny se sportpaketu s větší tuhosí a že bych pozoroval rozdíl se říct nedá. Furt jak jedu třeba 2 kila do zatáčky, je to už hodně znát. Teď jsem to řešil v HP a jediné co by pomohlo, je prý že by mi to trochu přitvrdily, jiank pružina nic nevyřeší. Popř. silnější stabilizátor by podle mě ještě trochu pomohl.
Jinak vy co máte na Octě RS nárazník a máte to 4-5 cm dole, tak mi netvrďte, že nikde neškrtáte, protože je to blbost, udělejte fotky spodku a spodní hrany, bude to ojebaný na 100%.
KTM 250 SX-F
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

zdar a mužeš to nako zjistit ? kornoute :(
Komouš_
Přispěvovatel

Příspěvek od Komouš_ »

Taky by mě to docela zajímalo.. Mám supersport štelovák a zadek je už KO. tak uvažuju o novém.
Superb 3U AWX 96KW+soft. EGR-off. Supersport podvozek
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Můžu, v pondělí bych tam měl volat kvůli jedný sadě, tak to zjistím.
KTM 250 SX-F
fogous
Přispěvovatel

Příspěvek od fogous »

Kornout píše:
fogous píše:jde o to jaky pera na jakym aute...ja mam benzin RS pera na PDčku...tim to lezi jeste vic....ted budu davat pera origo golf IV PD sportpaket tk uvidime o kolik se to zvedne.kaparadoj sem daval origo PD pera na 1,4oktu a je to jako by mel paket pro spatne cesty..koza jak svin
Pružinama nic nevyřešíš, se podívej do tabulek rozdíl váhy RS a TDI. Je to cca 20-30kg, což je zanedbatelný. Mě origo přední RS pružina praskal, taj sem dal pružiny se sportpaketu s větší tuhosí a že bych pozoroval rozdíl se říct nedá. Furt jak jedu třeba 2 kila do zatáčky, je to už hodně znát. Teď jsem to řešil v HP a jediné co by pomohlo, je prý že by mi to trochu přitvrdily, jiank pružina nic nevyřeší. Popř. silnější stabilizátor by podle mě ještě trochu pomohl.
Jinak vy co máte na Octě RS nárazník a máte to 4-5 cm dole, tak mi netvrďte, že nikde neškrtáte, protože je to blbost, udělejte fotky spodku a spodní hrany, bude to ojebaný na 100%.

prave ze vahovej rozdil,tk tam je dost znatelnej. . Kdyz se podivas do etky a najdes si konkretni pera tk das msp straanky a tam mas udaje o vaze a je tam dost rozdil pres 70kg.ze pritvrdis tlumice tk to je jen na to prvni narazeni ale pak to pustej niz.to uz musi udrzet tvrdsi pero a stabilizator. . . .ja mam hp naladeny vic jak rs na slalom a vrchy tk jsou dost tvrdy,kdyz se opres o blatnik tk se neprohoupne ani 1cm,ale tahly zatacky jde dost na bok mekky pera. . .az dam ty z golfa dam vedet.jinak podle etky se daji najit tvrdsi pera az o 150kg . Z koncernu
:rip:
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Poptával jsem tlumiče na Audi A4 8E, takže Superb a bylo mi řečeno 30tis bez DPH...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

nogis píše:Poptával jsem tlumiče na Audi A4 8E, takže Superb a bylo mi řečeno 30tis bez DPH...
Blbost, tlumiče na Superba dělají, dnes jsem se na to ptal, cena stejná jak na Octuli.
KTM 250 SX-F
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

fogous píše:
Kornout píše:
Tak to nevím, 70kg se mi nezdá 1,8T je těžkej jak hovado a navíc kastle na RSu váží taky víc, než na TDI.
Nicméně já mám tužší pružiny a v zatáčce při 200km/h je to stejně měký.
Na GIII jsme měl kdysi horší tlumič a v zatáčce mi vzau dřelo kolo o rantl, třeba na kruháči to bylo hodně znát, dal se novej tlumič a byl klid. Pružina zůstala stejná.

prave ze vahovej rozdil,tk tam je dost znatelnej. . Kdyz se podivas do etky a najdes si konkretni pera tk das msp straanky a tam mas udaje o vaze a je tam dost rozdil pres 70kg.ze pritvrdis tlumice tk to je jen na to prvni narazeni ale pak to pustej niz.to uz musi udrzet tvrdsi pero a stabilizator. . . .ja mam hp naladeny vic jak rs na slalom a vrchy tk jsou dost tvrdy,kdyz se opres o blatnik tk se neprohoupne ani 1cm,ale tahly zatacky jde dost na bok mekky pera. . .az dam ty z golfa dam vedet.jinak podle etky se daji najit tvrdsi pera az o 150kg . Z koncernu
KTM 250 SX-F
fogous
Přispěvovatel

Příspěvek od fogous »

nerikam ze zrouna mezi rs perama a tdi perama ze je 70kg ale mezi rs a temi co jsem ja koupil...mam sport paket GIV zkratka v etce se da najit cokoli.a ten horsi tlumic jak na cem..proste dlouha tahla zatacka ti tlumic nepodrzi...mam to vyzkouseny na predchozim aute na kterym sem prostridal dobrejch 10 druhu pruzin.....kazdej sam.
:rip:
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Kornout píše:
nogis píše:Poptával jsem tlumiče na Audi A4 8E, takže Superb a bylo mi řečeno 30tis bez DPH...
Blbost, tlumiče na Superba dělají, dnes jsem se na to ptal, cena stejná jak na Octuli.
vyjádření HPsporting:

Dobrý den, tyto tlumiče nejsou identické s Octaviíí, jedná se o jiný
podvozek, potřebujeme od vás vzorky tlumičů, dle nich vám vyrobíme podvozek
přímo na zakázku, cena včetně pružin cca 30.000,- + dph 20%.
Omlouvám se za zpoždení, ale řešili jsme teď velkou zakázku a pan Hušek
neměl čas na další zakázky, pokud nám zašlete tel. obratem se s vámi spojí a
doluví se na dalším postupu.Hengalová HP

ale je to rok zpátky... ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

Obrázek Ahoj, tak můžou být! Celá sada za 11900 Kč. Posílám foto. je to na superba
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“