jak zabezpečit octavii I

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jordee_23
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jordee_23 »

Viktor X píše:Ten Bumpkey je fakt na blití. Sice nemám Defendlock ale Construct, ale asi je to slabá útěcha :roll: . Já jsem vždycky přerušil palivové čerpadlo relátkem u pojistek, ve feldě OK, ve fabce sice taky, ale kdyby to někdo dělal, tak bacha - po zapnutí zapalování se musí rychle zapnout, udělá -li se to se větším zpožděním, nechodí ASR - bráchu stál tenhle poznatek nějakou stovku v autorizovaném servisu (LOL). U svého oktíka jsem zatím nerealizoval... :(

Ja som za kombinaciu viacerych veci trebarz alarm (minimalne dvojcestny) a tajny vypinac, ale ten si uz xce premysliet ako a co :O)

trebarz tak ze aj ked si zlodej pichne vlastnu RJ s tym co potrebuje do auta tak to proste nenatoci a dlho bude hladat kde je problem :)
Ak mas octu tdi s rotacnym zameraj sa na vstrekovacie cerpadlo ... bez neho tazko niekto nastartuje ... ale nie len pri relatkach a v palubovke .

Ked to da vse napriamo tak Ti to je na tri veci :) .

Ale to su uz manici a ty najvacsi pridu pekne v milom obleceni a proste ho nalozia. Vsetko co clovek vymysli sa da obist. Otazka casu ''iba'' niekedy.
GIV var asz 4mot upraveny
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Bobek píše:Čo tak Zederlock, http://www.zederlock.sk/ , v Č.R.nepoznáte, segre ukradli 2xfabku, teraz má Construkt (LOL) ,alarm (LOL) ,tajný vypinač a naposledy namontovala Zeder zatial O.K. Dokedy? (LOL) :)
Ja so vsadil na VAM01- http://www.vam01.sk/vam01_SK.html , uvidíme či dobre :)
Nevím jestli se Zederlock dá překonat ale zajímalo by mě jestli mají atest třeba od NCAP.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Bugs.Bunny píše:
Bobek píše:Čo tak Zederlock, http://www.zederlock.sk/ , v Č.R.nepoznáte, segre ukradli 2xfabku, teraz má Construkt (LOL) ,alarm (LOL) ,tajný vypinač a naposledy namontovala Zeder zatial O.K. Dokedy? (LOL) :)
Ja so vsadil na VAM01- http://www.vam01.sk/vam01_SK.html , uvidíme či dobre :)
Nevím jestli se Zederlock dá překonat ale zajímalo by mě jestli mají atest třeba od NCAP.
ja mam takisto zeder,horšie uzamykanie,ale aka taka istota...inač dali mi plnu knižku certifikatov o tomto systeme,ten atest NCAP neviem či ma...na ich stranke hadam zistiš ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

cupra píše:ja mam takisto zeder,horšie uzamykanie,ale aka taka istota...inač dali mi plnu knižku certifikatov o tomto systeme,ten atest NCAP neviem či ma...na ich stranke hadam zistiš ;)
Viděl jsem to jen jednou v OI a mám pocit, že při bouračce mi to musí alespon jedno koleno totálně zlikvidovat.
dodosvk
Přispěvovatel

Příspěvek od dodosvk »

pocul som aj ja staznosti ohladom bezpecia zederu pri autonehode, tak nieco na tom asi bude :( ale konkretne fakty nepoznam. ale nedam na nho dopustit :D
Naposledy upravil(a) dodosvk dne 24 led 2008, 17:01, celkem upraveno 1 x.
96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!
dramatiq
Přispěvovatel

Příspěvek od dramatiq »

bez zedera uz chodim bussom..
GIV R19
Lu82
Přispěvovatel

Příspěvek od Lu82 »

ja mam krome ruzneho zabezpeceni jeste bullock (zamknuti spojkoveho a brzdoveho pedalu) myslim ze docela ucina vec
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

mam defendlock. (kvuli pojištění) a tajnej vypínač ten mi zachránil auto. Auto sem měl měsíc a řikám si vole musiš to tam dát tak v pondělí namontuju ve středu jdu do auta koukám na koberec hele šroubek odemknu defend chci startovat a neni zámek zkoušim šroubovákem ale chytne chcípne přehráli si imobiliser ale jak mam odpojenou řj motoru neodjeli. Auto z venku naprosto netknutý Od známýho co měl kámoše bývalýho zloděje aut mam zprávu že jak auto napoprvně nenatočí jdou i profíci ven neví co je v autě dál (sherlog a jiný vyhledávací systemy)

Vypínač za pár korun my zachránil Octu combi v téměř plný náloži
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“