Tuning Motor Party Vyškov 20.4.2013
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ták změněno teď už usneš ne? Jinak kouř +-na stejným leveluTDIfun píše:A zmen si ten podpis na FIRADpv.nv píše:no byl to tak nějak první test funkčnosti taky jsem pořádně nevěděl co od toho čekat..TDIfun píše:necekal jsem, ze ti to tak pojede
![]()
Jinak druhej den v Koprivnici jsem vyhral
Tak to gratulace
EX:Fabia TDI...ATD+Race 783,GTB 2260Vk,EGRoff,KAToff.Véfuck napůl off..PodvozekBC Racing+rozpěra
EX:Leon cupra4 ARL NEserie:)
Seat ibiza ATD,KWracing, 2xoff,výfuk lešenářská trubka
EX:Leon cupra4 ARL NEserie:)
Seat ibiza ATD,KWracing, 2xoff,výfuk lešenářská trubka
-
- Aktivista
Chces nam tim snad sdelit, ze autorem softu jsi ty?LibangVW píše:nam davalo i pres 1,5baru na misteJinak gratulace k prvnimu mistu , co se s tim autem natrapil tak aspon neco z toho
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
No, rikal jsem si, ze by doslo k tak razantnimu zlepseni, ze by to bylo velke prekvapeni ... nicmene se nekonalo. Ja se jen potreboval ujistit i ty, kteri me oslovili s otazkou, zda tomu tak je.nejsem-naivka píše:Hrozný zjištění že jo? Libang udělal soft na autě který vyhrálo, to silně otřásá teorií, že soft může udělat jeden, dva nebo tři lidi na planetě.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF