Mas VAG? Zkus nalogovat jak rychle se to nafoukne na trojku s a bez katu.0rbb0 píše:ja mam vykuchany vyfuk na ARL, tak som to kupil ale buduci tyzden idem davat cely novy vyfuk aj Katom a vsetkym, tak uvidime co to bude. Ja teda ovztdusie zasierat nechcem...
I kdyz nevím, jestli VAG loguje takovou rychlostí. Tam bude rozdíl v desetinách vteřiny. Jestli vůbec.
Mě nenervuješ, já se nervuju sám. S tím NOx to není úplně pravda. Oxidy dusíku vznikají při vysokých teplotách ve spalovacím prostoru. EGR tím, že recykluje část spalin zpět, tak snižuje obsah kyslíku (ve spalinách je ho logicky míň) a zároveň míň kyslíku = míň hoření - menší teplota. Na druhou stranu - málo kyslíku = nedokonalé spalování nafty = saze.
Já skutečně nevím jak vypadají ovládací mapy EGR.
Kontrolní otázka - kdy je ve spalovacím prostoru vyšší teplota? Na volnoběžky, na půl plynu, na 3/4 nebo na plnej plyn?
Obecně se dá říci, že při úplně plném plynu by měly být všechny zbytečnosti neaktivní, aby byl dodán maximální výkon, protože se vychází z předpokladu, že plný plyn dáváš, když ho zatraceně potřebuješ - přiřazení na dálnici, předjíždění - zkrátka bezpečnost to vyžaduje.
Ale vždycky je něco za něco. HID sady jsou to samý. Vidíš líp a ostatní oslňuješ. Stojí ti to za to?