Sjíždění LZ kola
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Právě že se bojím, že to okem vidím..... Ale za devět let, co auto mám, jsem nikdy nic s uložením nápravy nedělal. Proto mi připadá divný, že by sama utekla - to přece není možný, ne?
Ovšem pokud je skutečně uhnutá doleva, vysvětlovalo by to asi to sjíždění LZ kola zevnitř. Tedy dedukuju.......
Ovšem pokud je skutečně uhnutá doleva, vysvětlovalo by to asi to sjíždění LZ kola zevnitř. Tedy dedukuju.......
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
-
turbo kamna power
- Aktivista
V sobotu na to kouknu.
Dejme tomu, že to bude uhnutý. Fakt to tak vypadá a navíc, když jsem se koukal na ten zadní středový silentblok u rezervy, tak je to na něm fakt k jedné straně (nepamatuju se, ke které, ale logicky asi doleva). Zajímá mě, jak se to mohlo stát? Přece mi neříkejte, že bych měl devět let, skoro 200 tisíc km, hozenou nápravu a nevšimnul si toho. Navíc ta LZ guma se mi rozhodně celých devět let nesjíždí.
Dejme tomu, že to bude uhnutý. Fakt to tak vypadá a navíc, když jsem se koukal na ten zadní středový silentblok u rezervy, tak je to na něm fakt k jedné straně (nepamatuju se, ke které, ale logicky asi doleva). Zajímá mě, jak se to mohlo stát? Přece mi neříkejte, že bych měl devět let, skoro 200 tisíc km, hozenou nápravu a nevšimnul si toho. Navíc ta LZ guma se mi rozhodně celých devět let nesjíždí.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Marek77 píše:V sobotu na to kouknu.
V říjnu 2015 se sjížděli obě zadní

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft