A6TDI píše:ty se radši "zamysli"nad tím , jestli někdo kdo tu propaguje světové konflikty se statisíci mrtvými dělá dobrý skutky ? ale ty to asi nepochopíš ...obávám se ..
Hele kluci máme doma kunu a nemůžu se jí zbavit. Už jsem zkoušel snad všechno, rozkousala mi ten filc na kapotě, koupil jsem spray na kuny. Jak to dvakrát tejdně nenastříkám, tak mi leze asi se ohřát. A v noci nám litá po půdě. Psa ani kočku nemáme.
Syrová vejce a do nich fridex, samozřejmě v chirurgických rukavicích a za půl roku přišla jiná. Jedný se zbavíš a přijde jiná. Jdu dolejt do ostřikovačů a ťápoty na motoru. Ten kravál v noci na půdě, mě to nevzbudí, ale paní jo a ta pak mě. Zkoušeli jsme všechno a ta svině si na to zvykne.
Jojo to ono a vsadil bych se že je to ta jedna a samá . zkus pogooglit třeba se taktika boje nějak zásadně zdokonalila .
Nejlepší asi bude zamezit přístup..
Nebo do toho jít pokrokově ... elektrika, žíravina atd .
ale nepočítej s tim že na ní uděláš dojem fridexem ve vejci.
Jedině pes . Kočka jí nezajíma
Trávil jsem jí na jaře a trvalo tak 14 dní, než ta vejce začala mizet, dával jsem je po půdě a že by to sežralo jiné zvíře o tom pochybuji. Jak se ochladilo tak se objevila. Prej je dobrý hovno od tygra, v zoo je na ty hovna pořadník.u nás je takovej průchoďák. Do sklopce se chyťí jenom mladá nezkušená. Nikdy jsme jí nezahlédli. Holka chce furt psa tak asi pořídíme.
Jo a je chráněná. Mě ten filc stál 500 plus 150za spray, ale soused izolace v podkroví. U nás nemá nic k žrádlu-jenom u nás spí,možná myši, protože jsem myš neviděl ani nepamatuji a že jich u nás bylo.