Pod to se podepisuji a sdilim stejny názor.Vystihnul jsi to naprosto presne.Tomas6 píše:Zaujatá nezaujatá.... Asi jak kdo.Ale to že cokoliv mimo VW group jsou jebky mi nikdo nevymluví.Netvrdím že VW je nějaká extra třída,ale aspoň ti konstruktéři při práci trochu mysleli.Naše nová dceřinná společnost má právě hlavně rencky megany a to 1,5dci.A když srovnám výměnu oleje a filtrů na octě či fabii s tím žabožroutem... Olejový filtr pod hadicema od klimy, že tam ruku nestrčíš aby ses nepopálil o chladič s tím že ti z něj olej teče po motoru a kabeláži,4 druhy palivového filtru na který není skoro ani vidět,3 druhy pyláku který je schovaný líp jak korunovační klenoty na pražském hradě,nalevaci hrdlo oleje stejné s měrkou po vzoru p 309 1,9d takže po nalití oleje čekat půl hodiny abych mohl změřit kolik toho oleje tam vůbec je.Zadní kotouč jen s ložiskem za cenu komplet brzd na moji octu. Naštěstí se na tom dělá jen běžný servis,protože tam vedení má rozum a při 200 tis km to pošlou do světa. Nedokážu si představit že by ty auta měly vydržet těch 400-500 tis km jak ty VW co máme u nás.
Jako beru že z úhlu pohledu majitele co dal za nové auto půlku toho co by dal jinde a najezdí 5000km ročně to byl skvělý kup,proč ne,ale do baráku by mi to nesmělo.
Ford Fusion
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vici- právě proto to má úspěch, lidé chtějí auto bez zbytečných hovadin , chtějí jezdit a ne se pořád v autě rochat a lézt doprdele mechánům, aby si pospíšili.. Zrovna dnes mi povídá kámoš, že jeho dcera, která má vícečlenou rodinu obcházela prodejny , kam by se vešlo až 7 osob a všude jí říkali neskutečné sumy, vše zahlceno různými příplatky za píčoviny apod. Tak šla do Dacie a tak min,. o třetinu ceny koupila jejich auto a nemůže si to vynachválit..Samozřejmě je to nové, může se stát leccos, ale ta cena případný průser spíše omluví...Zajimalo by mne, kdybych teoreticky si chtěl koupit auto a chtěl maximálně centrál a el. stahování oken, tak mne vyhodí, ať se vrátím do hrobu..Vici píše:Nejvetsi pruser forda je ze celkem rychle shnije. Pozink to nikdy nevidelo
Dacia - od te doby co jsem to videl odstrojene,konstrukce asi jako 120ka,tenke sloupky..to hasici strihaji nuzkama na nehty
nepropadat panice...
-
Forest
- Aktivista
Jericho, jsi jako strelka kompasu neomylne ukazujici na jih. Verim, ze nekteri lide to chteji, ale rozhodne ne majoritni zastoupeni. Paklize by tomu tak bylo, pak by nejezdilo tolik elektronikou prospikovanych aut s nahovno motory a vetsina francouzskych a korejskych automobilek by zkrachovala, protoze by nedokazaly konkurovat v tom co auto dela autem.jericho-3 píše: Vici- právě proto to má úspěch, lidé chtějí auto bez zbytečných hovadin , chtějí jezdit a ne se pořád v autě rochat a lézt doprdele mechánům, aby si pospíšili.. Zrovna dnes mi povídá kámoš, že jeho dcera, která má vícečlenou rodinu obcházela prodejny , kam by se vešlo až 7 osob a všude jí říkali neskutečné sumy, vše zahlceno různými příplatky za píčoviny apod. Tak šla do Dacie a tak min,. o třetinu ceny koupila jejich auto a nemůže si to vynachválit..Samozřejmě je to nové, může se stát leccos, ale ta cena případný průser spíše omluví...Zajimalo by mne, kdybych teoreticky si chtěl koupit auto a chtěl maximálně centrál a el. stahování oken, tak mne vyhodí, ať se vrátím do hrobu..
Je toto totiz presne naopak - oni oslovuji svoje zakazniky nikoliv kvalitou toho, co auto dela autem ale tebou zminovanymi hovadinami kolem, chujovinama, ktere tito "chudaci" vidi u luxusnich aut (vetsinou to zacina u luxusnich Mercedesu).
Kdyby tomu tak nebylo, tak by chudak sOpel nesmeroval svoje reklamy prave timto smerem.
Dnesni hloupi konzumenti si radeji koupi motor 0,9 ale hlavne, kdyz v tom bude vodotrysk, umela vagina a fontana s cokoladou

No a to je prave ten duvod proc jde i kvalita VW do haje: protoze se snazi v tomto smeru udrzet krok s "konkurenci" za kazdou cenu.
Jericho, uprimne te lituji - ty snad nezijes ani v CR, dost mozna ani Evrope a kdo vi, veril bych mozne i tomu, ze jsi z jine planety.
... a jedna tematicka, ktera me pobavila.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Mě nezajímá majoritní většina, je mi ukradená. Já to prostě nepotřebuji, to po čem vy šílíte. Mám řešit tisíce hovadin, které vás uvádějí v úžas? Když to tady kolikrát čtu, říkám si, to ale mají lidi starosti. Já potřebuji jezdit a to ekonomicky, což znamená, že si koupím levnější auto, opravím si ho a jezdím a vytěžuji jej , pokud dobře funguje. Mám jej v dobrém stavu a pro to, k čemu jej potřebuji mi stačí, já si nemusím natahovat triko, to už mám dávno za sebou, ale chápu že to v určitém věku je normální. Bohužel v tomhle věku zase není tolik peněz, tak pokud nepomůže tatínek má mlaďas s ojetým novodobým sráčem problém. A pokud si vše neopraví sám, je v háji.. Protože většinou mají hoši velké oči a chtějí samé kw , jsou poté často v černé kronice a někdy ti idioti ještě přizabijí někoho jiného/třeba dívku/..A že mám rád pojetí vozu ala Italia? Protože jsem svojí voňavku koupil za 12000 kč, po opravě čecháčků-fušerů. kteří se serou do všeho a pak neví, co dál. A já za takhle malé prachy proháním líné koncernové mrdky, a prudím silnější vozy, aby ti lemplové za volantem zkusili taky šlápnout na plyn, a rozchodit jejich zatuhlá turba...Takže si užiji prdel za málo peněz, benzinový motor se točí jako koule a investice do auta nejsou téměř žádné..Jo, cpát do auta prachy umí každý vůl, ale já ty prachy nacpu jinam...a že Italové umí rychlá auta, a mají výborné motory to je všeobecně známo...A že mám pro jih slabost, asi jo.. Nejraději ze všech různých kuchařů v TV sleduji např. Itala v kuchyni. Není tak nadutý, umí se usmát a je prostě v pohodě, na rozdíl od věčně otrávených čecháčků, kteří neustále něco řeší s hubou protaženou svou důležitostí, aby si náhodou nezadali..Mám jich dost okolo sebe , většina čumí jako koza z nudlí.. 
nepropadat panice...