Kdybych nemel nic moc v hlave, jak pises, tak dneska nejsem kde sem a nejsem tak milovymi kroky pred tebou. Ty jsi zamrznul v minulosti a sejri te, ze kazdy kolem tebe se ma lepe, ma lepsi vozy, baraky a ty hnijes s minulosti.jericho-3 píše:Jo, ty jsi ten pravý, nic moc v hlavě, ale hodně v hubě..Bohužel takových jako ty vždy bylo v Čechách tisíce, proto jsme taky tak populární. Jak šlo o nějaké svinstvo, vždy jste byli přitom..
Vývoj podvozků pokročil mílovými kroky..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Já si nemůžu pomoct, ale když se tam kouknu na ty škodovky, tak taky nic moc teda.. na můj vkus to tam až moc lítá..
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
https://www.youtube.com/BrnenskaOdchytova/
https://www.youtube.com/BrnenskaOdchytova/
uiqjirka píše:Kdybych nemel nic moc v hlave, jak pises, tak dneska nejsem kde sem a nejsem tak milovymi kroky pred tebou. Ty jsi zamrznul v minulosti a sejri te, ze kazdy kolem tebe se ma lepe, ma lepsi vozy, baraky a ty hnijes s minulosti.jericho-3 píše:Jo, ty jsi ten pravý, nic moc v hlavě, ale hodně v hubě..Bohužel takových jako ty vždy bylo v Čechách tisíce, proto jsme taky tak populární. Jak šlo o nějaké svinstvo, vždy jste byli přitom..

To je výpověď úspěšného čehůna, je určitě na místě, které má u čehůnů váhu, má určitě velkou vilu a jistě obrovské auto, po kterém se každý čehůnek otočí..A jde nazadržitelně vpřed, další navoněná kára v dohledu, možná i barák plný bazénů a výřivek , že sousedi blednou. Tento pán je primitiv, má nemoc, kterou už na západě mají dávno za sebou, u nás za socíku tihle lidé byli přitisknuti k těm, kteří tehdy byli nositeli blahobytu, byli to veskláci, zelináři, hospodští a taxikář, apod.. A měli přehled o všem co se šustlo a proto je jejich kámoši z STB nechávali dělat prachy , měli tak perfektní přehled. Proto taky dnes mnoho čehůnů si nakupuje nové stroje a jiné úspěšné věci, bez kterých se nedá žít, aby jimi lidé jako zmíněný boháč nepohrdali..Bohužel dnes mnozí mají hypotéky až do důchodu..Ale když jedou v koloně s uijgirkou , tak jsou to všechno velcí kluci.... Je mi tě líto, ty povrchní český snobe, díky takovým jako jsi ty, je to dnes u nás jedna velká morální stoka...Tvoje děti si to vyžerou, hlavně i proto, že mají doma takový příklad.. Slovo ÚSPĚCH má více významů..

P.S. Opravdu, ale opravdu úspěšní lidé o tom nemluví, protože mají o hodnotách života už dávno jasno..
Za mě už konec, zasrali jsme to už dost..
nepropadat panice...
Víte, kdybych neměl strach z udání, tak bych Vám nevěřícím Tomášům sem mohl hodit pár videíí z palubní kamery, jak umí koncern s vlečnou nápravou kroužit zatáčky když se toho nebojíte, ale protože mimo obec jsou moje limity daleko za těmi zákonými, tak si nebudu dělat problémy.
Spíš mě osobně trápí jiná věc a to že trendem dnešní doby je mimo obec jezdit 60-70 ,před každou zatáčkou panicky dupat na brzdy a svojí oblíbenou sedmdesátku držet i v obci i za cenu troubení a blikání na řidiče, kteří odmítli jet mimo obec 70 a dotýčnýho předjeli a v obci zpomalili jak jim zákony a slušnost velí a začali zpomalovat tyhle zoufalce dnešní doby.
Spíš mě osobně trápí jiná věc a to že trendem dnešní doby je mimo obec jezdit 60-70 ,před každou zatáčkou panicky dupat na brzdy a svojí oblíbenou sedmdesátku držet i v obci i za cenu troubení a blikání na řidiče, kteří odmítli jet mimo obec 70 a dotýčnýho předjeli a v obci zpomalili jak jim zákony a slušnost velí a začali zpomalovat tyhle zoufalce dnešní doby.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ