Bora 1.9 tdi PD 74kw startuje na 3 ale jede na 4

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bora74PD
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Re: Bora 1.9 tdi PD 74kw startuje na 3 ale jede na 4

Příspěvek od Bora74PD »

Potřeboval bych se zeptat, mám motor ATD 74kw PD ale nepovedlo se mi sehnat za rozumnou cenu funkční vstřiky ale mám možnost za 4tis mít vstřiky z ARL 110kw PD byly na testu a jsou OK, zajímalo by mě jestli se sériovou jednotkou nebudou dělat nějaké problémy (kouření atd)
Bora74PD
Sběrač informací

Příspěvek od Bora74PD »

No tak situace se změnila, vyměněny kabely ke vstřikům a vstřiky no auto startuje na 4 ale vyskytl se jiný problém, nastartuju cca 5-10 minut jedu a pak auto z ničeho nic chcípne za jízdy, vypadá to jako kdyby padala nafta dlouho točí ale jakmile chytí tak jede v pohodě a celý den je v klidu ale vychladne a je zle znova nastaruje jede a pak chcípne, když jsem se ptal minulého majitele tak mi řekl že si vzpoměl že mu to taky dělalo ale prý nenašel řešení, auto mám od minulého listopadu s tím že přes minulou zimu jsem nejezdil protože byl porouchaný posilovač brzd a nebyla stk
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

chtělo by to průhlednou hadičku na přepad pokud´se ti to podle tebe zavzdušní a chcípne ujde hadičkou bublifuk, měníš kabeláž chcípne, musíš mít vag v paměti by měla nebo mohla být závada obvod na vstřik přerušen,
Bora74PD
Sběrač informací

Příspěvek od Bora74PD »

Tak chlapy dík všem za rady, problém vyřešen snad na dlouho, pomohly: Nové vstřiky, Nivé kabely ke vstřiků, Nový palivový filtr a vyčistit čerpadlo v nádrži, motor zase táhne jak má a jede komplet na 4
trhac
Přispěvovatel

Příspěvek od trhac »

Tak to je dobrá zpráva
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nové jakože nové ?? To ne ne, to by bylo dražší jak to auto...
Bora74PD
Sběrač informací

Příspěvek od Bora74PD »

No ne nové jako nové, nové ani nevím kolik stojí a radši to ani vědět nechci :o Každopádně se mi povedlo sehnat v dobrém stavu za 6k, auto podle servisky a cebie najeto 130k km, vyměněno i s kabelama a zatím po cca týdnu to vypadá vše v pořádku, motor táhne jak má sice už má svoje nalítáno a bývalý majitel byl lehce prase (hrabačky za studena a točení na omez) ale byl jsem s tim u mechanika aby to zkontroloval a říkal že vše vypadá na to že to je v pořádku :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“