Alhambra BRT 2.0 , houpe v tahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Re: Alhambra BRT 2.0 , houpe v tahu
prosimtě je tam nastavovací turbo? není tam obtokové
1749 VB arl
Alhambra 81kw =>104.7kw Motorpower (už není)
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
co tam nechápu že N75 saje, máš turbo kdy podtlak nastaví na plný kotel a omezuje ho N75 tím že do potlaku přisává atmosferický vzduch
Tohle bude asi n75kou... jedna je bez sátí,druhá trochu.třetí naplno. Ale v houpání to změnu neudělá a v jiných autech ty ventily jezdí. Tzn tim to nebude. A zústalo se asi u toho že to jede bez houpání pouze když je regulace natvrdo naplno. Takže jsem vlastně nikam nepokročil
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
ted máš turbo nastavené na plný kotel jedeš bez houpání a kdy to ti skočí do nouze??? překročení plnícího limitu, nebo jak ti to vlastně plní log nebo pokec o tlaku turba, zkouška těsnosti celého potrubí?
Za normální neextremistické projíždky na test houpání mi to do nouze nepadne, nijak dramaticky to netočim tak do 3 možná krátkodobě víc ale nepadá. Coler po turbo jsem tlakoval,drží jak víra.
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
tak to nech napřímo nejezdi jak hovado a nemusíš už nic řešit 

Tak to musim říct,že je slušná blbost
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
slušná blbost je že ti to při normální jízdě napřímo nepadne do nouze tak to turbo bude asi v supr stavu
od toho nejsem já ale vcds anál 3 10 11
Za normální neextremistické projíždky na test houpání mi to do nouze nepadne1
že to jede bez houpání pouze když je regulace natvrdo naplno

Jak psal Miloš - udělej pořádný log turba a váhy. Ať tu nevěštíme z koule.
Na přímo bez N75 ti to musí po cca 5 vteřinách v zátahu spadnout do nouzáku. Jestli ne, tak to turbo, i když jede na plno, plný tlak nedává.
Případně dej jen samotnou skupinu 11, rychleji to pak čte (aspoň na mém starém noťasu).
Na přímo bez N75 ti to musí po cca 5 vteřinách v zátahu spadnout do nouzáku. Jestli ne, tak to turbo, i když jede na plno, plný tlak nedává.
Případně dej jen samotnou skupinu 11, rychleji to pak čte (aspoň na mém starém noťasu).
Nijak jsem to nevytáčel na houpání mi stačí kolem 2tis a poznám to před barákem na pár metrech. Jinak do nouze padat umí.
Logy i mám,ale sem mi to nějak nešlo a na prosbu o čtení nikdy nikdo nereagoval. Je jasné,že věštit nikdo neumíte. Kdyby jste někdo z Vás dokázal pomoct s čtením logů a poslal mail nebo něco kam to poslat budu rád v tom já jsem ztracenej.
Taky si myslím.že by tam muselo snad být něco k vyčtení a ani moje zakletina nebude pro odborníka atomová věda. Tož tak či tak díky
Logy i mám,ale sem mi to nějak nešlo a na prosbu o čtení nikdy nikdo nereagoval. Je jasné,že věštit nikdo neumíte. Kdyby jste někdo z Vás dokázal pomoct s čtením logů a poslal mail nebo něco kam to poslat budu rád v tom já jsem ztracenej.
Taky si myslím.že by tam muselo snad být něco k vyčtení a ani moje zakletina nebude pro odborníka atomová věda. Tož tak či tak díky
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
Turbo tam je asi 5tis km, jestli to je nebo není povedené to už je na moje schopnosti moc.slovacek.milos píše: ↑20 zář 2025, 16:12 slušná blbost je že ti to při normální jízdě napřímo nepadne do nouze tak to turbo bude asi v supr stavuod toho nejsem já ale vcds anál 3 10 11
Je to 1749 VB s kovaným kompresorem od Olega (turbopower Holice) po nějakých zkušenostech s jeho prací a i čtení tady.jsem neváhal i s tímhle. Ovšem stát se může cokoliv.
Logy jsou to nejmenší,jen já je nepřečtu to přiznám bez mučení
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
Normálně sem dej log jako přílohu.
Aha,zkusím,díky..
A ty kanály teda nejlíp jednotlivě nebo jen tu 11? Něco zkusim,i nějak to houpání zkusim chytit ač to nebude log od do...
A ty kanály teda nejlíp jednotlivě nebo jen tu 11? Něco zkusim,i nějak to houpání zkusim chytit ač to nebude log od do...
Alhambra 103kw=>???
Alhambra 103kw=>???
-
- Aktivista
nijak dramaticky to netočim tak do 3
Nijak jsem to nevytáčel na houpání mi stačí kolem 2tis
tísícovka sem tisícovka tam
Nijak jsem to nevytáčel na houpání mi stačí kolem 2tis
tísícovka sem tisícovka tam