Ako "vyrobit" Corner funkciu?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mám demoverzi bascomu ze školy....tam sme taky dělali s demem a šlo to ok...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
klobuk dolu.....tomiisp píše:kreslene je to v Eagli, program mam zatial iba v hlaveje to trocha prerobeny trippling co som robil asi mesiac dozadu, ale je to stale pracovna verzia a zatial je predstava asi takato:
- trippling (nepotrebuje komentar)
- corner - bez snimania polohy, zavisly na smerovkach a rychlosti, vratane stmievania resp. iba zhasnutia jednej strany v pripade ze hmlovky su uz zapnute
- coming home - je to skor taky semi-coming bez leaving funkcie (ta by potrebovala min. este fotorezistor+signal od centralu, len horsie by to bolo s konfiguraciou). coming tu ,,funguje,, asi tak ze po vypnuti zapalovania povedzme do 5minut ak ,,bliknes,, dialkovymi tak sa zapnu hmlovky povedzme na 3 minuty (pre nemajitelov hmloviek sa mozu ev. vytiahnut este dva vystupy na stretavacky)
Pracovna idea zatial, ked tak nahodte este nejaky napad ale s rozumom
Btw, dufam ze ten BASCOM je legalny;D

k tomu corneru:
načo chceš vypínať jednu hmlovku pri zatočení ak už boli zapnuté??? Ja by som to skôr riešil, aby bol corner odstavený pri zapnutých hmlovkách. Je to logickejšie a jednoduchšie.
na coming home ti stačí aj toto -viď dole
A dá sa to spraviť ešte jednoduchšie. Ak sa ti napríklad pri otvorení dialkáčom zapína vnútorné osvetlenie auta
www.audi4ever.at/faq/pdf/audi_a6_coming_home.pdf
načo chceš vypínať jednu hmlovku pri zatočení ak už boli zapnuté??? Ja by som to skôr riešil, aby bol corner odstavený pri zapnutých hmlovkách. Je to logickejšie a jednoduchšie.
A dá sa to spraviť ešte jednoduchšie. Ak sa ti napríklad pri otvorení dialkáčom zapína vnútorné osvetlenie auta
to bol iba napad, a je to cisto zvisle na SW, kludne to tam nemusi byt, vstup pre snimanie zapnutia hmloviek je tam uzpeter123 píše:k tomu corneru:

to co popisujes je leaving home ked pri odomknuti sa zopne svetlo, ale zase je jedno ake svetlo sa zopne, je to zase SW, vystupy su tam uz zakomponovane

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik