Bliká mi climatronic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
[quote="Toledak"]
Díky chlape za info, jenže to jak jsme psal výš jsem už otestoval a kompresor včetně spojky je v super kondici. Akorát naprosto ignoruje moje povely.
Dneska jsem to znovu testoval a s tímto výsledek.
1. Když zapnu klimatizaci tlačítkem, tak motor zvýší otáčky ale nic se neděje ....
2. Odpojím (odpojím konektor) tlakový spínač G65 (tří vývodový) a zapnu klimatizaci, tak se zapnou sahary, ale kompresor nesepne.
3. Když udělám to samé jako v bodu dva a za spuštěné klimatizace, vrátím konektor do G65, kompresor sepne, ale po cca. pěti vteřinách se odpojí ....
Mohl by to někdo kdo má stejnou mechanickou klimatizaci (ne climatronic) se senzorem G65 (má tři vývody) vyzkoušet ... ?
Myslím odpojit ten G65 a pak ho tam dát spátky, jak se ta klimoška chová. Nemusíte se bát, absolutně se nic nemůže stát ...
Případně uvítám vaše zkušenosti. Myslel jsem nejdřív že je v háji jednotka dochlazování, ale teď to vypadá na ten senzor G65.
Jinak ten senzor je na vysokém tlaku za nádržkou na vodu do chladiče.
Díky chlape za info, jenže to jak jsme psal výš jsem už otestoval a kompresor včetně spojky je v super kondici. Akorát naprosto ignoruje moje povely.
Dneska jsem to znovu testoval a s tímto výsledek.
1. Když zapnu klimatizaci tlačítkem, tak motor zvýší otáčky ale nic se neděje ....
2. Odpojím (odpojím konektor) tlakový spínač G65 (tří vývodový) a zapnu klimatizaci, tak se zapnou sahary, ale kompresor nesepne.
3. Když udělám to samé jako v bodu dva a za spuštěné klimatizace, vrátím konektor do G65, kompresor sepne, ale po cca. pěti vteřinách se odpojí ....
Mohl by to někdo kdo má stejnou mechanickou klimatizaci (ne climatronic) se senzorem G65 (má tři vývody) vyzkoušet ... ?
Myslím odpojit ten G65 a pak ho tam dát spátky, jak se ta klimoška chová. Nemusíte se bát, absolutně se nic nemůže stát ...
Případně uvítám vaše zkušenosti. Myslel jsem nejdřív že je v háji jednotka dochlazování, ale teď to vypadá na ten senzor G65.
Jinak ten senzor je na vysokém tlaku za nádržkou na vodu do chladiče.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Už mám opraveno ...
Tak že moje závada se na klimatizaci projevovala takto:
-----------------------------------------------------------------------------
A řešením bylo výměna tlakového spínače G65 ...
Už zase jede OK.

A řešením bylo výměna tlakového spínače G65 ...

Už zase jede OK.

Naposledy upravil(a) destructor dne 27 čer 2006, 12:45, celkem upraveno 2 x.
Climatronic
Nazdar potrebujem poradit. Po otoceni kluca mi blika climatronic, vosiel som do toho diagnostickeho rezimu a je tam kod 318,neviete nekto co to moze byt. Diky
Naposledy upravil(a) Raul dne 27 čer 2006, 15:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Re: Climatronic
00792 0318 3224 Tlakový spínač klimatizace ClimatronicRaul píše:Nazdar potrebujem poradit. Po otoceni kluca mi blika climatronic, vosiel som do toho diagnostickeho rezimu a je tak kod 318,neviete nekto co to moze byt. Diky
Jak ale už dost lidí psalo, klidně to může být i jednotka dochlazování ...
nebo cokoliv jiného ...
Tlakáč G65 na vrakáčí za 500,-
Dochlazování 1000,- -1500,-
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel