krádež vozu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
BBS píše:Tak ste me nabudily že jsem si ho nechal pojistit,pro jistotu.Lepší přijíd o 10tis než o auto.
dej si pozor na podmínky pojištovny, až ti auto šlohnou tak chtějí vidět doklad o montáži medvěda, nebo alarmu a pak snižují plnění, můj bratr nechal přepracovat firemní pojistku, protože v tom bylo zahrnuto i vozidlo které prodal, došlo ke krádeži pasatu a nedali mu ani kačku miloš
jaká dioda na palubce ti přestala svítit ? a to má nějakou spojitost s tou krádeží auta ?vlada5506 píše:Dnes jsem pátral a dost se vyptával. Je to dost stresující zjistit jak to chodí. Je to organizovaný , propojený, zločinný spolek a vede to až k vystavení falešných TP. V druhém případě se prodá pouze motor za směšnou cenu a zbytek skončí sešrotováním. Normální majitel auta jen zírá s otevřenou pusou. Zjistil jsem i podrobnosti ohledně obejití různých zabezpečení-je to vše k ničemu.Jednu radu pro vás mám, pozorně si všímejte palubní desky. Jakákoliv anomálie at vám je podezřelá.Mě přestala svítit dioda při otevřených dveřích, je to asi 2-3 týdny.Dnes už vím proč.Jsou to zm-di.Pro ty chytřejší než jsem já-prodávám jak jsem nakoupil.Ale věřím tomu.
jinak brách měl megana, tam mu vyrvali zadní zámek,ale stihl se vrátit, dřív než udělali klíček.. pak koupil octavii, nejdříve mu povolili všchny kola, ale asi je někdo vyrušil, no málem se zabil na dálnici, kolo začalo hučet a házet a málem už jelo svou cestou.. no a pak mu octavku ukradli.. měl to na leasing, bohužel bez pojistky proti krádeži, nemá uato a leasingovka chce po něm peníze najednou a to i spřeplatkem, který by zaplatil po 4 letech.. říkají tomu poplatek za vyřízení smlouvy.. kurvy zajebané
no tohle se mi nezda, pokud ma mech. nebo i el. zabezpeceni vliv na plneni pojistovny, jako ze v nelterych pripadech miva, tak se o tom zminuji ve smlouve, a hlavne to ma vliv na vyslednou sumu. Mas zabezpeceni, dostanes slevu, nemas, priplatis si.slovacek.milos píše: dej si pozor na podmínky pojištovny, až ti auto šlohnou tak chtějí vidět doklad o montáži medvěda, nebo alarmu a pak snižují plnění, můj bratr nechal přepracovat firemní pojistku, protože v tom bylo zahrnuto i vozidlo které prodal, došlo ke krádeži pasatu a nedali mu ani kačku miloš
Kde je podminka kombinace mech + el. zabezpeceni je u motorek. Bez tohoto vam to snad ani nepojisti.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
...njn,uprřímě tě lituju,tohle je fakt hnus!!!!!!
...jinak si myslím,že veškerý zabezpečení je celkem na nic,když auto někdo ukrást chce,a není žádnej začátečník,tak ho prostě ukradne---známej měl novej auťák přesně 3 dny (alarm,zamčená zpátečka,imobilizér) , pak přijeli frajeři s odtahovkou (jak později popsal očitý svědek) a auto už nikdy neviděl..........
......Prostě pojistka je základ!!!
...jinak si myslím,že veškerý zabezpečení je celkem na nic,když auto někdo ukrást chce,a není žádnej začátečník,tak ho prostě ukradne---známej měl novej auťák přesně 3 dny (alarm,zamčená zpátečka,imobilizér) , pak přijeli frajeři s odtahovkou (jak později popsal očitý svědek) a auto už nikdy neviděl..........
......Prostě pojistka je základ!!!
- Vecernicek
- Přispěvovatel
To MiraAvant:Kazda leasingova spol. jsou vydridusi a vychcankove,ale divim se ze mel auto na leasing a nemel pojisteni proti kradezi.Protoze nejake leasingove spol. trvaji na pojisteni proti kradezi.Zkusenosti z loupeznikama mam take.Vcera byla kamaradka v Praze s pritelem se najist v KFC na Vaclavaku a auto (oct) nechali zaparkovane nekde u Vodičkově ul.Nejsem z pha tak nemuzu popsat presneji.Kdyz se vraceli k autu tak meli radost ze ho nikdo neukradl,ale kdyz prisli k autu malem kamosku odvezli.Volant s airbagem + spolujezdcovo pryc,vyrezane pytle ze sedacek a radio take pryc.3 hod na policii a zachazeli s ni jako kdyby si to udelala sama na pojistku,ze nebyli poskozene zamky 
GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT
neco takovyho se stalo jedne zname v Brne, kdy ji pres noc ukradli z clia pytle i s palubovkou. Kdyby nekde u lesa, ale pred panelakem, kde je spousta oci. Bud vsichni spali, coz se mi nezda, spis jsou lidi lhostejni, pokud se nejedna zrovna o jejich majetek. Ale az se ztrati neco jim, tak se budou divit, jakto ze nikdo nic nevidel... 
Nissan Primera SW 1,9 DCi
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: re:
no ja by som v živote nepredal byt, aby som si kúpil takú chrapinu ako je Octávia čo je najkradnutejšie auto spolu s Fábiou.vlada5506 píše:To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.
Skoda Octavia Combi 1.8 T
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
gamavox píše:no ja by som v živote nepredal byt, aby som si kúpil takú chrapinu ako je Octávia čo je najkradnutejšie auto spolu s Fábiou.vlada5506 píše:To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.
...každej má jinej vkus,a nemá třeba toliko peněž... ... ...tak nepruď! Po bitvě je každej generálem,že???
ale auto nie je dobrá investícia, každú chvílu stráca na cene a ide len a len cenou dole.A na druhej strane byt si cenu drží, resp. stúpa na cene.A kebyže urobím "takýto životný obchod " tak si dám tu Octávku aj havaríjne poistiť. Dobrem viem aké autá sa kradnú, lebo pracujem na krim. polícii.rici.houba píše:gamavox píše:no ja by som v živote nepredal byt, aby som si kúpil takú chrapinu ako je Octávia čo je najkradnutejšie auto spolu s Fábiou.vlada5506 píše:To víš že pojistka nebyla, každýmu připadá pojistka moc peněz, ale ted nemám vůbec nic. Příště bych tom asi pojistil.Prodal jsem byt a splnil si svůj sen, bohužel měl jsem ji jen rok a půl.Nádherné auto, krásná a pohodlná jízda.Děkuji ti za slova útěchy.
...každej má jinej vkus,a nemá třeba toliko peněž... ... ...tak nepruď! Po bitvě je každej generálem,že???
Skoda Octavia Combi 1.8 T
taky jsem myslel, že každé auto na leasing musí být pojištěné..ale neměl, říkali mu, že starší auta od nějákého roku staří se nemusí pojišťovat, pokud klient nechce.. to už se kradou i airbagy jo ? to je maras ! a jaká musí být pojistka, aby to pak případně pojišťovna zaplatila ? proti krádeži asi nebude stačit ne ?dyk píše:To MiraAvant:Kazda leasingova spol. jsou vydridusi a vychcankove,ale divim se ze mel auto na leasing a nemel pojisteni proti kradezi.Protoze nejake leasingove spol. trvaji na pojisteni proti kradezi.Zkusenosti z loupeznikama mam take.Vcera byla kamaradka v Praze s pritelem se najist v KFC na Vaclavaku a auto (oct) nechali zaparkovane nekde u Vodičkově ul.Nejsem z pha tak nemuzu popsat presneji.Kdyz se vraceli k autu tak meli radost ze ho nikdo neukradl,ale kdyz prisli k autu malem kamosku odvezli.Volant s airbagem + spolujezdcovo pryc,vyrezane pytle ze sedacek a radio take pryc.3 hod na policii a zachazeli s ni jako kdyby si to udelala sama na pojistku,ze nebyli poskozene zamky
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
gamavox píše:ale auto nie je dobrá investícia, každú chvílu stráca na cene a ide len a len cenou dole.A na druhej strane byt si cenu drží, resp. stúpa na cene.A kebyže urobím "takýto životný obchod " tak si dám tu Octávku aj havaríjne poistiť. Dobrem viem aké autá sa kradnú, lebo pracujem na krim. polícii.rici.houba píše:gamavox píše: no ja by som v živote nepredal byt, aby som si kúpil takú chrapinu ako je Octávia čo je najkradnutejšie auto spolu s Fábiou.
,...ale jo,to máš pravdu,jak jsem již psal,pojistka je prostě základ,o tom žádná!!! Jsou ale situace,kdy prostě člověk na pojistku nemá...