bylo vadné čerpadlo v nádrži, které sice bzučelo, ale dávalo naftu tlakem prostatika.Od výměny čerpadla bezproblémové starty po celá léta.
problémové starty po upgrade trysek na ASZ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to je jednoduchý. Protože starý trysky byly 150 a tak šlo nastartovat i bez čerpadla v nádrži. Jakmile se daly +80% tak to nechtělo chytat a navíc to chcípalo i za jízdy na volnoběh, když jsi třeba při 180 km/h vyřadil na neutrál. Podle mého tedy čerpadlo v nádrži sice fungovalo, ale dávalo málo nafty dalkeko menším tlakem, což bylo způsobeno tím, že bylo těsně před smrtí
P.S. jakmile jsem dal nový čerpadlo do nádrže, tak jsem musel vyměnit všechny svorky na vedení paliva za stahovací, protože tlačí naftu jako šílené
P.S. jakmile jsem dal nový čerpadlo do nádrže, tak jsem musel vyměnit všechny svorky na vedení paliva za stahovací, protože tlačí naftu jako šílené
Bez kouře není legrace.
hm,to je zajimavy. Nektery prvni PD nemaji cerpadlo vubec,je teda prvda ze jen malorazky. To auto co resim studeny chyta hodne dlouho,pak zacne koktat az na nakonec chytne.Proste jakoby byla spadla nafta.Teply to chyti dobre ale o neco hur nez s origo AL a za jizdy jede normalne. To cerpadlo dneska zkusim ale nekdy v loni jsem na tom menil myslim ze filtr a po otoceni klicku z hadice nesla ani kapka.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538