pri 4-5 srupni, cukanie v nizkych otackach skoro necitit, avsak to trasenie este stale je. Som v koncoch. VAG O.K.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
jedno podelane cidlo je v RJ motoru (nadmorska vyska-atm.tlak) a druhe na sacom potrubi (plniaci tlak)Daf píše:Kluci
řeším to samé cukání a třesení,ale mě to píše "čidlo nadmořské výšky/plnícího tlaku - nesmyslný poměr"
Nevíte kde je tohle podělaný čidlo? Myslel jsem,že to je to v plastový trubce za motorem.Ale tady někde na fóru jsem zase četl,že snad by mělo být v řídící jednotce?
Mám 1.9tdi ,2001,74kw,PD
Jo a ještě maličkost,mám u tohohle motoru variabilní turbo nebo obyč?
Díky moc...
mozes da prosim nejaky navod na vymenu Dikvojta29 píše:Tak pánové po dlouhém odhalování a vyměňování dílů o kterých jsem myslel že by to mohly dělat jsem nakonec přetěsnil vstřikovače takovou tou sadou těsnění okroužků atd. a je po problému auto jede plynule od nízkých otáček a na 4 a 5ku od 1500ot pedál na podlaze v pohodě akceleruje a ani neškubne.Takže vyřešeno.....
ahojte...........ak su to kontakty na liste tak to vag zaznamena a vypise konkretny valec/trysku.daniel.987 píše:Někdo mi říkal že třeba na AUY to dělají konektory na vstřikách. Sundat víko přihnout a uvidí se, prej měnili na záruku svazky na hlavě, ale nevím jen jsem to četl. Možná by se tomu dalo věřit, má s tímhodně lidí.