Bosis píše:Ten Map senzor je přišroubovaný k podběhu na řidičový straně.
Je to taková placatá kostka a jde do ní 3pinový konektor a zespoda ta hadička ,ale měří mi u( Al sání ) cca 50cm.
jj tak to je ono..tam mi to nameřilo 1,2bar a víc nic..jestě zkusim ucpat tu hadičku..a je divny že když ta hadička není připojena tak to jede uplně stejně jako kdyz je pripojena nemůže to an to mít nejakej vliv?
Jestli myslíš tu hadičku k tomu map senzoru,tak tu když odpojíš tak to nejede.
Pokud ti to ovšem jede,tak se ti tam někdo pohrabal a je něco špatně.
Zkrátka když tlak plnění je "0" tak řj motoru zkrátka nepřidá naftu.
Máš to nějaký dost divný,buhví co to tam za ten čip vlastně máš.
No je to vlastně tlakoměr měřící turbotlak čímž se pohybuje jezdec a mění odpor.
To se nechá zjistit na diagnostice co hlasí řj motoru DDE jaký průběh nárůstu tlaku hlásí.
Nevim,máš to fakt nějaký divný!
diagnostika nehlasí žádnou chybu,ale jede to pekně..tento týden uz to asi nestihnu ale o vikendu po lhotě se na to pustim a uvidím. a budu to dělat ve vlašimy bych se možná zastavil že by si se na to podíval je to opravdu nějaky moc divny
Ahoj kluci mam taky 325tds r.v 96 mam tam chip chtěl bychto taky nějak osilnit vic, jede jen 245 vic ani tuk na tom turbu o kolik to mam skratit nevim kolik mi to tlači ale E-46 330d 135kw jezdi stejně ale jede jen 227 vic nic
MIR.B.M.W píše:Ahoj kluci mam taky 325tds r.v 96 mam tam chip chtěl bychto taky nějak osilnit vic, jede jen 245 vic ani tuk na tom turbu o kolik to mam skratit nevim kolik mi to tlači ale E-46 330d 135kw jezdi stejně ale jede jen 227 vic nic
zaleží jaký maš turbo ja tam mam z E-39 mam ještě jedno po repasi ale takle jak to starši mi netlači měnil jsem i tu pumpu a furt stejni dam to starya jede ono mi piska ale tlači jak blazen na dalnici mi nic jen tak neujede ale včera mě rosekala audi A6 měl tam 2.2 turbo a chip měl 4kolku ale to jelo jak blazen toho jsem vubec nemohl chytit ale mel jsem tři lidi ješte v aute a on z audinou byl sam měl tam 15 kola nizky a ja mel 17 .jel jsem 240 on se zařadil vedle me podřadil normalně to auto ještě vic si sedlo a jel jak blazen jely jsme na benzinu a ono mu to jede 315 km nato prej se nechyta ani impreza ktera ma 335hp fakt mu to jelo jak prase ten kluk je z prahy jeto červená audina trošku udělana chromovy doplnky bacha ani
MIR.B.M.W píše:zaleží jaký maš turbo ja tam mam z E-39 mam ještě jedno po repasi ale takle jak to starši mi netlači měnil jsem i tu pumpu a furt stejni dam to starya jede ono mi piska ale tlači jak blazen na dalnici mi nic jen tak neujede ale včera mě rosekala audi A6 měl tam 2.2 turbo a chip měl 4kolku ale to jelo jak blazen toho jsem vubec nemohl chytit ale mel jsem tři lidi ješte v aute a on z audinou byl sam měl tam 15 kola nizky a ja mel 17 .jel jsem 240 on se zařadil vedle me podřadil normalně to auto ještě vic si sedlo a jel jak blazen jely jsme na benzinu a ono mu to jede 315 km nato prej se nechyta ani impreza ktera ma 335hp fakt mu to jelo jak prase ten kluk je z prahy jeto červená audina trošku udělana chromovy doplnky bacha ani
Co k tomuto dodať. Hrdzavá gulka medzi oči alebo odťať ruky a nohy. Skus si pozrieť toto : http://leteckaposta.cz/870299117 Aj ked Ti nedávam velku nádej že Ti to pomože.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi