a v poho beha s 512 cz,jsem jen zvedavej kdo ti to přeprogramuje na novější verzi ,určitěto nebude dělat zadarmo tak spočitej kolik ušetříš zaciatocnik
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- maniacdewil
- Přispěvovatel
8.500.-? na motordiagujsem koupil hex-can a vag-tacho a po sleve a kamoš vratil DPH jsem dal za oba asi 9tis kč a samotnej hex-can vychazi asi necely 4tis kč
a v poho beha s 512 cz,jsem jen zvedavej kdo ti to přeprogramuje na novější verzi ,určitěto nebude dělat zadarmo tak spočitej kolik ušetříš 
a v poho beha s 512 cz,jsem jen zvedavej kdo ti to přeprogramuje na novější verzi ,určitěto nebude dělat zadarmo tak spočitej kolik ušetříš CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE 
ale vzdy to bude len klon s ktorym budu len problemy, pri dalsej novej aktualizacii sa moze dostat na black list a zase programovat...zase stupidne otazky na fore atd...yeager píše:asi preto kupim to najlacnejsie, lebo ak dobre viem daju sa preprogramovat aj na najnovsiu verziu a neni mi jedno, ze kabel kupim za 8500Kc alebo za 5000Skmario313 píše:Toje je zrejme klona s verziou 5.12 Ti bude fungovat tiez, ale nie dlho. Asi 2-3 krát otestujes auto a potom prepise eepromu.
![]()
Naco tu zbieras rady a potom kupis aj tak to najlacnejsie?
dokedy bude ta aktualizacia v cene? pri kazdej novej verzii softu?
a ked kupis original, mas update dozivotne? si myslim ze nie. to iste sa stalo aj s gsm boxmi, na zaciatku ludia radsej kupovali original lebo bolo s updatom, potom ale za update si musel zaplatit zvlast a ludia prisli nato ze lacni cinsky klon umi to iste ako origos, a tym bol fucked cely gsm buzinnes.
zkusenost s nec programatorem:
original - nikdy neznicil budiky
klon - corsy kurvi
zkusenost s UPA:
original - mejl vyrobci - update do pul hodiny
klon - asi jeste neni neb se to nevyplati
nevim proc si kupovat nejaky klon. navic ta tretina ceny me nezabije. radsi budu podporovat origo autora nez soudruhy z ciny.
klon - corsy kurvi
zkusenost s UPA:
nevim proc si kupovat nejaky klon. navic ta tretina ceny me nezabije. radsi budu podporovat origo autora nez soudruhy z ciny.
- maniacdewil
- Přispěvovatel
mira píše:zkusenost s nec programatorem:
klon - corsy kurvi
zkusenost s UPA:
100% pravda
Problem s kablom vyrieseny - studeny spoj po experimentovani s atmega processorom
- inac uz velmi lutujem, ze som kupil hexcan usb, totiz s tymto kablom funguje iba sw vagcom, ostatne free sw neviem ani vyskust a popritom aj medzine sa najdu paradne.
Vie mi niekto poradit ako mam odstranit chybu 01282 na aute bora
- inac uz velmi lutujem, ze som kupil hexcan usb, totiz s tymto kablom funguje iba sw vagcom, ostatne free sw neviem ani vyskust a popritom aj medzine sa najdu paradne.Vie mi niekto poradit ako mam odstranit chybu 01282 na aute bora
- maniacdewil
- Přispěvovatel
co takhle vymněna toho ventilu napadlo tě to?
,co bys chtěl zkoušet za free softy,když máš vag-com,viděls nějaky free soft na diag. koncernu než vag-com? ledaže by jsi myslel free softy na upravy km a pinu pak maš pravdu ,s hex-canem nepoběží,tak si postav obyč převodník a mužeš zkoušet 
,co bys chtěl zkoušet za free softy,když máš vag-com,viděls nějaky free soft na diag. koncernu než vag-com? ledaže by jsi myslel free softy na upravy km a pinu pak maš pravdu ,s hex-canem nepoběží,tak si postav obyč převodník a mužeš zkoušet CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE