organika přenese vyččí kroutakGolf-GT píše:čau, chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi originálním a organickým obložením? přííští týden jedu do renovaku na přeobložení dík
jakou zvolit tloušťku HDS od Renovaku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
SupermanXXX
- Přispěvovatel
ptám se trochu mimo, řešíte tu samy TDI, ale šlo by dat na lamelu z feldy 1,9D taky nějaký silnější HDS obložení? Ta spojka je na tomhle autě horor. Sice nevim ani jak vysoký je to v sérii, ale jestli máte někdo zkušenosti, napište. Díky Lešek
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
Skoda Octavia II 4x4 combi 1,9TDI, 77kW, BKC
VW Caddy 2,0SDI, 51kW, BDJ
Re: Passat 1.9TDI AHU Dvouhmota
pár příspěvků vejš psal smoke že všechny 1.9 mají 3.2MajklMTB píše:Jakou tloušťku má originální obložení pro Passaty neví někdo taky 3,2 jako Oktavky?
nevíš kolik snese origo lamela? když ji nechám obložit 35x2? přítlačák tam budu dávat z 1Z, teda pokud bude dobrej ale snad joSupermanXXX píše:organika přenese vyččí kroutakGolf-GT píše:čau, chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi originálním a organickým obložením? přííští týden jedu do renovaku na přeobložení dík
celej spojkovej set mám novej, jde mi o to, že tam budu dávat turbo a tahle seriová spojka to rozhodně neudrží... LešekMilo75 píše:na seriovej diesel to je zbytečné, nech si nově obložit spojku obyčejným obložením a musí to stačit, pokud ti prokluzuje tak máš v háji přítlačáklesek píše:kolik by jste tedy na tu feldu doporučili navíc oproti seriovému? dík
Skoda Octavia I combi 1,9TDI, 96kW, ASZ
záleží co s tím turbomotorem pak zamýšlíš, jestli to poladíš dál a nebo necháš jen obyč"nejslabší nastavení"lesek píše: celej spojkovej set mám novej, jde mi o to, že tam budu dávat turbo a tahle seriová spojka to rozhodně neudrží... Lešek
COŽ TO BYCH SE NEBÁL, ALE POKUD Z TOHO BUDEŠ TAHAT NĚJAKÝ EXTRA VÝKONY, TAK SPOJKA STAČIT NEBUDE, ani převodovka, ani poloosy, ani brzdy
Alfa Romeo 75 3,0V6
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI