jaka je idealni smes?

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
kocourek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od kocourek »

slovacek.milos píše:
splinter.1 píše:No a jakej typ toho oleje tam lejt?Složení?

musíš si koupit 9.5 litrů sojového oleje, do toho přidáš 4.7 litru řepkového oleje, pak dáš 2.7 litru slunečnicového oleje, pak ještě 0.3 terpentýnového oleje, 0.05 bezaromatiku, 4.4 litru nafty, 0.02 olivového oleje, 0.01 dětského oleje, vymačkej tam jednu indulonu, O.5 litru kukuřičného oleje, 0.2 litru motorového oleje, 0.01 převodového oleje, O.65 litru petroleje, deci benzínu, O.35 litru kravského moče, 0.2 litru vývaru z dubové kůry, bílek z jednoho vajíčka, 2.23 litru směsné nafty a 1.87 litru boinafty,

vše musíš hodinu mixovat ve starém mexeru a za stálého míchání vlévat do nádrže

je to velké tajemství ale do hrobu si jej nevemu, opsal mi to rychlonožka z vontské kroniky , pojedeš jak rychlý šíp ;) miloš

splinter.1 dodrz presnej postup
milo takhle dlouho uz jsem se nezasmal
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kocourek píše:
slovacek.milos píše:
splinter.1 píše:No a jakej typ toho oleje tam lejt?Složení?

musíš si koupit 9.5 litrů sojového oleje, do toho přidáš 4.7 litru řepkového oleje, pak dáš 2.7 litru slunečnicového oleje, pak ještě 0.3 terpentýnového oleje, 0.05 bezaromatiku, 4.4 litru nafty, 0.02 olivového oleje, 0.01 dětského oleje, vymačkej tam jednu indulonu, O.5 litru kukuřičného oleje, 0.2 litru motorového oleje, 0.01 převodového oleje, O.65 litru petroleje, deci benzínu, O.35 litru kravského moče, 0.2 litru vývaru z dubové kůry, bílek z jednoho vajíčka, 2.23 litru směsné nafty a 1.87 litru boinafty,

je to velké tajemství ale do hrobu si jej nevemu, opsal mi to rychlonožka z vontské kroniky , pojedeš jak rychlý šíp ;) miloš

já ti řeknu je to věda do poslední nádrže jsem ubral řepkového oleje na 4,6 a přidal slunečnicový na 2,8, kravka taky trošku víc přichcala, no a

lepší starty, chod motoru není tak tvrdý a výkon motoru se zlepšil ;) miloš
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 17 kvě 2010, 14:21, celkem upraveno 1 x.
kocourek
Přispěvovatel

Příspěvek od kocourek »

slovacek.milos píše:
kocourek píše:
slovacek.milos píše:

já ti řeknu je to věda do poslední nádrže jsem ubral řepkového oleje na 4,6 a přidal slunečnicový na 2,8,

lepší starty, chod motoru není tak tvrdý a výkon motoru se zlepšil ;) miloš

spis si mel posílit tu močovinu kvůli emisím :-D
slovacek.milos
Aktivista

Mám peugeota 405TD a mám bobky to tam frknout...[/quote]

ještě mi napadlo kdyby si koupil tenhle ohoz http://www.borgata.cz/ochranne-prostredky-oblek.php vcelku jsem jich našel dost z pozůstalosti za dobrou cenu páč pyrotechnik se splete v životě jen jednou

no a pak se oblečeš naliješ do nádrže litr stolního oleje a vklidu nastasrtuješ děj se co děj ;) miloš
splinter.1
Sběrač informací

Příspěvek od splinter.1 »

to je fajn,že jsi napsal úžasnej návod jak s autem doletět až na mars,ale to zrovna nepotřebuji...leda,že bych to mixnul a pak nalil tchánovi do toho jeho modelu...no nic...návodu se tady asi nedočkám
slovacek.milos
Aktivista

splinter.1 píše:to je fajn,že jsi napsal úžasnej návod jak s autem doletět až na mars,ale to zrovna nepotřebuji...leda,že bych to mixnul a pak nalil tchánovi do toho jeho modelu...no nic...návodu se tady asi nedočkám
by mě pořád zajímalo jaký chceš návod

už zde jeden moudrý člověk napsal že se na těchto stránkách všechno okecalo a že zde končí njapi co chceš slyšet miloš ;)
splinter.1
Sběrač informací

už to píšu po xté...návod jak to uvařit a kde a za kolik sehnat suroviny...
slovacek.milos
Aktivista

přečti si příspěvky od tohoto uživatel http://dieselpower.cz/forum/search.php? ... uthor=plch tamto máš s adresama, postupem, aj s reaktorom len reagovat treba ;) miloš
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Jo to máš pravdu, tudle jsem mohl mít všechny PD vstřiky za 2500. Nějakej borec měnil za Fratelli Bosio. No až bude pořádná akcička na řepku tak vezmu platíčko a zkusíme co na to Fabián.
Fabia Combi 1,9 TDi PD 74kW [ATD]
splinter.1
Sběrač informací

Ty jsi s tím svým tajemnej jak hrad v karpatech...to jsem čet a 2000eur nedám za nějakej bazmek
splinter.1
Sběrač informací

Speeder píše:Jo to máš pravdu, tudle jsem mohl mít všechny PD vstřiky za 2500. Nějakej borec měnil za Fratelli Bosio. No až bude pořádná akcička na řepku tak vezmu platíčko a zkusíme co na to Fabián.
Tak to zkusíš na tvrdo?Nebo dáš nějakej mix?
malcum
Sběrač informací

Příspěvek od malcum »

Nikdo ti tu presny pomery neda, protoze je nikdo nevi a ani neexistujou. Proste to zkus. Ja dal prvni nadrz tretina olej, dve tretiny nafta. Druhou pul na pul a ted jezdim pulka olej pulka ekonafta. Nekdy je tam o neco vic oleje, nekdy o neco vic nafty. Proste naleju a jedu uz asi 20000km. az se neco vysere budu to resit. Co je na tom k nepochopeni?

P.S.: Uz te Milosi chapu, proc tu tak casto pises to co pises.. tohle se dlouhodobe neda vydrzet...
splinter.1
Sběrač informací

Ty jsi jeden z těch co jsou naprosto mimo mísu...já jsem po milošovi chtěl návod na výrobu toho jeho paliva(nechce dát,nevadí)...a to,že se ptám na poměr nafty a oleje někoho a né TEBE si myslím je naprosto v pořádku...
splinter.1
Sběrač informací

Jo a ještě jedna věc...bylo by třeba k věci kdyby jsi napsal jakej motor máš nebo aspoň typ auta..když už si tu chceš hrát na chytráka
malcum
Sběrač informací

Příspěvek od malcum »

I kdyz me mas tak rad, tak ti to napisu. :-* mam MB W210 250D 20V
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“