Až zas budeš pod sudem dělat ohýnek a dolívat tam benzín,tak bych se přijel podívat...mynames píše:s felicii jezdim porad leto+zima olej + benzin ano kdyz jsou mrazy vic jak -20 dotankovavam naftu cca 1:1. ono taky dostat olej ze sudu pri -20 neni zadna sranda to by se dalo nabirat lopatou takze sud na najezdy a zatopit pod nim jinak to nejde. Naredit s benzinem a je to OK uz to i tecekdyz jsem byl linej nahrivat sud zkusil jsem vyjetej olej z autobusů (tenteče i pri -25) a ejhle ono to jezdilo uplne normalne vyjezdil jsem cca 80 litru ale pak mi strach nedal nastesti fritak uz tekl tak a zase sel fritak. Auto jezdi na hodne veci jen se nesmi clovek bat....
Přefiltrovaný RO na zimu,auto bez přestavby.
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Jezdím na vše co teče..
-
Petr.C
- Přispěvovatel
jj, ,,iridium,, slíbil,že to otestuje.Už mě přefiltrovaný RO pěkně tuhne měl jsem jen 10:1 s naturalem,při 10°C auto lehce haprovalo-v průtokáči bylo vidět,že je trošku ztuhlý ,při 5°C by jsem asi nenastartoval.Musel jsem to zase trošku naředil.
Když se přefiltrovaný RO naředí a auto pár dní stojí nesedne si tuk?To mě trošku straší,protože v létě to člověk nepoznal jak bylo teplo,ale teď před zimou může být problém.
Když se přefiltrovaný RO naředí a auto pár dní stojí nesedne si tuk?To mě trošku straší,protože v létě to člověk nepoznal jak bylo teplo,ale teď před zimou může být problém.
Ford Mondeo,1,8TD 1999,čerpadlo Lucas
-
Petr.C
- Přispěvovatel
Jo čistý RO tuhne při 5°C co tady aspoň psali kluci,já jsem to neskoušel.Ale přefiltrovaný RO na tom je hůř ,obsahuje živočišný tuk ...... a 10°C už je málo.zero1724 píše:ja jsem jel tuhle v 15 stupních jen na čistý olej s bezaromatem a pohoda,bez cuku,jen ten start,hrůza
Ford Mondeo,1,8TD 1999,čerpadlo Lucas
-
slovacek.milos
- Aktivista
Tak si nachystej těsnící sadu na čerpadlo z Venta a já za tebo s merckem přifrčím..slovacek.milos píše:124 hned bych se projelpeopleman píše:Já si dnes v Práglu koupil MB 124 2.5D,hned tam nalil dvacku toho svýho karamelu(trafo olej)a tradá na Brno 150 po dálnici překvapen,že to vůbec nekouří...miloš
Jezdím na vše co teče..
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista