Problém se žhavením, Felicia 1.9d 47kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
má tam být se zeleným kroužkem a kod dílu je prostě zelený krpuek pokud chceš aby to za tepla žhavilo dej se zlutým kroužkem letá odskoušeno milošBadlands píše:Tak jsem to prohlédl, už mu to všechno začíná docházet.
Mohl by jsi mi prosím poslat kód dílu, toho který by tam teď správně měl přijít? Je tam ten se zeleným kroužkem.
Jak jsem psal nahoře, ono to ale žhaví pořád.slovacek.milos píše:má tam být se zeleným kroužkem a kod dílu je prostě zelený krpuek pokud chceš aby to za tepla žhavilo dej se zlutým kroužkem letá odskoušeno milošBadlands píše:Tak jsem to prohlédl, už mu to všechno začíná docházet.
Mohl by jsi mi prosím poslat kód dílu, toho který by tam teď správně měl přijít? Je tam ten se zeleným kroužkem.
-
slovacek.milos
- Aktivista
taky tam máš asi napsíno že když to čidlo odpojíš tak musí dojít ke změně, ti nežhaví čidlo ale řídící jednotka, čidlo teploty jen zadává údaj do řj tím nic neřešíš milošBadlands píše:Jak jsem psal nahoře, ono to ale žhaví pořád.slovacek.milos píše:má tam být se zeleným kroužkem a kod dílu je prostě zelený krpuek pokud chceš aby to za tepla žhavilo dej se zlutým kroužkem letá odskoušeno milošBadlands píše:Tak jsem to prohlédl, už mu to všechno začíná docházet.
Tak ten stekr odpoj a melo bi to po chvilce přestat žhavitBadlands píše:Jak jsem psal nahoře, ono to ale žhaví pořád.slovacek.milos píše:má tam být se zeleným kroužkem a kod dílu je prostě zelený krpuek pokud chceš aby to za tepla žhavilo dej se zlutým kroužkem letá odskoušeno milošBadlands píše:Tak jsem to prohlédl, už mu to všechno začíná docházet.
štekr řídící jednotky, teplotního čidla, nebo žhavícího relé?Zdeněk M píše:Tak ten stekr odpoj a melo bi to po chvilce přestat žhavitBadlands píše:Jak jsem psal nahoře, ono to ale žhaví pořád.slovacek.milos píše: má tam být se zeleným kroužkem a kod dílu je prostě zelený krpuek pokud chceš aby to za tepla žhavilo dej se zlutým kroužkem letá odskoušeno miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
čidlo jsem kupoval v autodílech škoda, řekli mi, že se dělá jenom toto jedno a barevně se to nerozlišuje.slovacek.milos píše:Badlands píše:Já bych to nerad řešil typicky českým způsobem. Auto žhaví na otočení klíčem a tak by mělo žhavit i nadále.
co vidím tak tam máš čidlo teploty s modrám kroužkem které tam nepatří dej tam se zeleným které tam má býtmiloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
dobrýBadlands píše:čidlo jsem kupoval v autodílech škoda, řekli mi, že se dělá jenom toto jedno a barevně se to nerozlišuje.slovacek.milos píše:Badlands píše:Já bych to nerad řešil typicky českým způsobem. Auto žhaví na otočení klíčem a tak by mělo žhavit i nadále.
co vidím tak tam máš čidlo teploty s modrám kroužkem které tam nepatří dej tam se zeleným které tam má býtmiloš
Kde tedy to čidlo mám koupit? A to ten problém se žhavením vyřeší?slovacek.milos píše:dobrýBadlands píše:čidlo jsem kupoval v autodílech škoda, řekli mi, že se dělá jenom toto jedno a barevně se to nerozlišuje.slovacek.milos píše:
nesmíš všemu věřit na blba natrefíš každou chvíli
miloš
Četl jsem, že napětí do žhaviček má jít pořád, ale otázkou je jak vysoké.
Žhavící relé, tj. šedivá krabička vedle řídící jednotky motoru? V té cvaká.Petráš píše:Četl jsem, že napětí do žhaviček má jít pořád, ale otázkou je jak vysoké.
To je hloupost,sepne relé-máš napětí, rozepne relé-nemáš napětí. Kluci ti po několikáté radí zkontroluj relé,tak to udělej, jinak čidlo se zeleným proužkem koupíš třeba v AutoKelly.