Prosím o radu Pasat 2.0 PPD 16v rv.06
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Takže když preventivně vyměním kabeláž ke vstřikum tak mam větší šanci že mi nezdechnou?(Passat 2.0 PPD)BEDAALFA píše:Podívej já dávám půl roku záruku podmínka je výměna té elektroinstalace vedoucí k vstřikovačům cca 2000kč originál VW ty probíjejí a likvidují vstřiky.Co se týče životnosti věřím že vydrží dýl než ty chcípacké origo siemens.Jestli se můžu zeptat proč jsi byl za vola?jericho-3 píše:A jaká je životnost repasovaného...? A když je proražen na kostru,je to konečná, co z něho zbyde..? Nechal jsem si takhle zrepasovat Renaulta a byl jsem pak za vola...

-
- Sběrač informací
Ne vždy,ale často jsem se setkal s tím,že se nevyměnily a ten samý vstřik i nový!!!!! odešel po 300km dodal jsem repas + rampu už je po záruce a jezdí a je vysmátý.No a vyměnit je preventivně nemůže být na škodu.Ale hlavně je to podmínka pro mojí záruku 6 měsíců pokud zákazník záruku chce můžu mu prodat originál VW za 2000 kčJirka. píše:Takže když preventivně vyměním kabeláž ke vstřikum tak mam větší šanci že mi nezdechnou?(Passat 2.0 PPD)BEDAALFA píše:Podívej já dávám půl roku záruku podmínka je výměna té elektroinstalace vedoucí k vstřikovačům cca 2000kč originál VW ty probíjejí a likvidují vstřiky.Co se týče životnosti věřím že vydrží dýl než ty chcípacké origo siemens.Jestli se můžu zeptat proč jsi byl za vola?jericho-3 píše:A jaká je životnost repasovaného...? A když je proražen na kostru,je to konečná, co z něho zbyde..? Nechal jsem si takhle zrepasovat Renaulta a byl jsem pak za vola...Nebo ještě jinak, chceš tim říct že za to že u PPD odcházeji vstřiky může většinou proražená kabeláž?