Prosím o radu Pasat 2.0 PPD 16v rv.06

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

jj, byla na něj kauce 1500+daň
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

podle mě ten exchange ani repasy nejsou, těžko říct co s něma dělaj, podle mě je to normálně novej díl a jak jsem psal s nima problémy nejsou
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Taky si myslím, tím líp samozřejmě, možná to berou zpátky jen jako šrot kvůli ekologii...
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Montoval jsem jich 12 a na některých je vidět, že to tělo není nové. Každopádně doteď žádný problém. Doufejme, že to bude lepší, než jejich repas váhy ... :(
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

A cena exchange je jaká?
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

BEDAALFA píše:
jericho-3 píše:A jaká je životnost repasovaného...? A když je proražen na kostru,je to konečná, co z něho zbyde..? Nechal jsem si takhle zrepasovat Renaulta a byl jsem pak za vola...
Podívej já dávám půl roku záruku podmínka je výměna té elektroinstalace vedoucí k vstřikovačům cca 2000kč originál VW ty probíjejí a likvidují vstřiky.Co se týče životnosti věřím že vydrží dýl než ty chcípacké origo siemens.Jestli se můžu zeptat proč jsi byl za vola?
Takže když preventivně vyměním kabeláž ke vstřikum tak mam větší šanci že mi nezdechnou?(Passat 2.0 PPD) :) Nebo ještě jinak, chceš tim říct že za to že u PPD odcházeji vstřiky může většinou proražená kabeláž?
BEDAALFA
Sběrač informací

Příspěvek od BEDAALFA »

Jirka. píše:
BEDAALFA píše:
jericho-3 píše:A jaká je životnost repasovaného...? A když je proražen na kostru,je to konečná, co z něho zbyde..? Nechal jsem si takhle zrepasovat Renaulta a byl jsem pak za vola...
Podívej já dávám půl roku záruku podmínka je výměna té elektroinstalace vedoucí k vstřikovačům cca 2000kč originál VW ty probíjejí a likvidují vstřiky.Co se týče životnosti věřím že vydrží dýl než ty chcípacké origo siemens.Jestli se můžu zeptat proč jsi byl za vola?
Takže když preventivně vyměním kabeláž ke vstřikum tak mam větší šanci že mi nezdechnou?(Passat 2.0 PPD) :) Nebo ještě jinak, chceš tim říct že za to že u PPD odcházeji vstřiky může většinou proražená kabeláž?
Ne vždy,ale často jsem se setkal s tím,že se nevyměnily a ten samý vstřik i nový!!!!! odešel po 300km dodal jsem repas + rampu už je po záruce a jezdí a je vysmátý.No a vyměnit je preventivně nemůže být na škodu.Ale hlavně je to podmínka pro mojí záruku 6 měsíců pokud zákazník záruku chce můžu mu prodat originál VW za 2000 kč
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“