BMW 330D 204ps - 320ps/750NM

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Badumi1 píše:Vies ze ma? Len uplne nieco ineho ako elektrinicke akoze BOV :)
Pokud to neni tajne (coz dokazu respektovat), mohu se zeptat, proc ho tam ma? Plne bych chapal vyuziti v pripade vicestupnoveho preplnovani, ale toto mi nejde do hlavy.

Moje subjektivni nazory/dohady:
1) ne zrovna nejlip zvladnuta regulace turba
2) prekroceni surge line mapy turba

Zaroven bych chtel poprosit o prezentaci lepsiho grafu (pokud mozno).

Doufam, ze to bude brano jako zvidavy dotaz, nikoliv rypani ... jsem proste zvedavej clovek ;)

Predem dekuji za odpoved.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
erwinak
Nováček

Příspěvek od erwinak »

Zdravím,mám Bmw E46 330xd 150kw a chtěl bych se zeptat jestli je někdo v Čr kdo by ho naladil okolo těch 280ps? a musím udělat nějaké další úpravy? Děkuji
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Prosim o odpoved. Predem diky.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Forest píše:Prosim o odpoved. Predem diky.
nemusis zas vsetko vedet ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

cupra píše:nemusis zas vsetko vedet ;)
Na to, ze budu vedet vse jsem prestal doufat uz davno ... ale v tomhle pripade bych uvital, kdyby mi vyvratil rozumnou diskuzi zalozenou na faktech ze se mylim, ze to neni tak, jak jsem napsal v puvodnim prispevku.

Ale at napise, ze je to tajne a bude klid. Sice nezmenim nazor (a nebudu rozhodne sam) ale alespon bude jasne, ze se nevyhyba odpovedi (cimz defacto prozatim potvrzuje moje tvrzeni).

eazy20
Aktivista

Příspěvek od eazy20 »

Forest píše:Na to, ze budu vedet vse jsem prestal doufat uz davno ... ale v tomhle pripade bych uvital, kdyby mi vyvratil rozumnou diskuzi zalozenou na faktech ze se mylim, ze to neni tak, jak jsem napsal v puvodnim prispevku.

Ale at napise, ze je to tajne a bude klid. Sice nezmenim nazor (a nebudu rozhodne sam) ale alespon bude jasne, ze se nevyhyba odpovedi (cimz defacto prozatim potvrzuje moje tvrzeni).
ja by som chcel vidiet tvoj graf toho biturba co mas,ak to nie je tajne??
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

cupra píše:
Forest píše:Prosim o odpoved. Predem diky.
nemusis zas vsetko vedet ;)
nic ve zlem,ale evidentne ti nic rikat nechtej Foreste,tak by jsi to mel respektovat
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@eazy20: to je nas vic ... ale nestoji mi to za to. Kdyz nebyl udelanej doted, tak az po planovanych upravach.

@Lusta: vsak ja nikde nenapsal ze musi, jen at mi napise, ze je to tajny a vezmu to (tak jak jsem jiz psal, kdybys cetl, tak bys to vedel)

Prozatim se nevyjadril a to jsem se zeptal slusne.

Pidiluke
Přispěvovatel

Příspěvek od Pidiluke »

Tohle tema me docela zajima. Chtel bych se zeptat jestli jde pouhym softem se dostat na tech 300hp, protoze se mi to zda jako docela prehnany, ze pridam pres ridici jednotku 100hp. Dekuji za vysvetleni.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

odvtedy uz presli 4 roky...s E 46 sme sa dostali na 396 hp a 873 NM..uz druhy rok sedlame E 91 330 xd seria 235 hp...kto sa rozumie poviem cas na stvrt mile 12,42 min rok...vykon nevieme ,netreba...s E 46 naj cas 13,02...
Pidiluke
Přispěvovatel

Příspěvek od Pidiluke »

cupra píše:odvtedy uz presli 4 roky...s E 46 sme sa dostali na 396 hp a 873 NM..uz druhy rok sedlame E 91 330 xd seria 235 hp...kto sa rozumie poviem cas na stvrt mile 12,42 min rok...vykon nevieme ,netreba...s E 46 naj cas 13,02...
Tak to je nadhera. Chtel bych se zeptat kdyz tu je psano, ze ubehly 4 roky tak co motor? Jak se mu to libilo? Vydrzel to a drzi bez zavad? Ta e91 ma uz pekny zaklad a myslim, ze to bude poradna raketa. Jsou nekde nejake videa? Pro predstavu? Jinak na dieseli moc pekny vykon ;)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Kukni D-racing na fb...
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“