blíka kontrolka žhavení:-(

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

slovacek.milos píše:já se nedávno hrabal v benálové fábce a tam pedál byl jako akční člen,

třeba kecám nedělám to každý den

mřených hodnotách to je jasné :)
Už z principu je to nesmysl, protože akčními členy se rozumí věci který ovládá jednotka (ventily, spojka klimi.......) a pedál plynu je v podstatě snímač (čidlo) a jednotka ho nemůže nijak ovládat jen z něj čte hodnotu napětí. Jediná možná kontrola je v měřenejch hodnotách nebo voltmetrem případně osciloskopem.
Elektronika auta a technika........
776 829390
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

tak je to martine kokotina, já napíchl svoji fábbku a naní to tam, nevém kde jsem to nabral ;)
renepu
Nováček

Příspěvek od renepu »

Ahojte, zacala mi dneska na dalnici blikat kontrolka zhaveni. Jel jsem sam takze jestli sviti brzdove svetla jsem nemohl vyzkouset. Ale motor sebou cukal a urcite nejel tak jak by mel a jeste k tomu nefungoval tempomat. Setkali jste se taky u tohoto problemu s tim ze by motor cukal? Jak jsem sjel z dalnice vypl jsem motor a nastartoval znova a vse bylo jiz OK a motor i tempomat sly v poradku. Stalo se mi to jiz po 3 a vzdy prselo.

Díky za rady
ladiktm
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladiktm »

parkrat jsem to mel taky na F1, zamknu auto a sviti stabilne zadni brzdove, neslo zhasnout.... tak pojistka ven, pak jedu blika zhaveni, tak pojistka zpet a vse ok..... pak nacteni zavad a byl zapsany brzdovy snimac, vymazu zavadu, chvili dobre a v noci zase vidim jak to stabilne sviti a kontrolka na palubovce..... pak zase pojistka ven a zpet a od te doby 3 roky klid (LOL)
motor tahne porad stejne, skubani ani nic podobneho, tempomat namam
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="ladiktm"]parkrat jsem to mel taky

mi blikala spirálka ale závady ze všech řj O, jel jsem do autprizáku udělal všechny řj a pak každo zvlášt O závad spirálka pořád blikala, blikakala tři dny a zhasla

je tomu cca 1O let, ;)
renepu
Nováček

Příspěvek od renepu »

Tak rano mi blikala kontrolka zhaveni a motor sebou cukal. Odpoledne jak jsem jel domu tak asi 45 kilometru vse v poradku a pak kdyz jsem parkoval u obchodu tak mi auto chciplo hned po zmacnuti spojky a uz nenaskocilo. Byl jsem tedy na diagnostice a jedina zavada hlasena bylo cidlo otacek (to mi menili pred 2 mesici kdyz jsem byl v servise ze stejneho duvodu). Vzdy jak se mi to stane tak hodne prsi. Nenapada vas neco co bych mohl proverit v cem by mohl byt problem?

Díky za kazdou radu
renepu
Nováček

Auto opet nejede

Příspěvek od renepu »

Ahoj dnes jsem opet v desti nedojel. Predtim mi v servise vymenili opet cidlo otacek ale opet nepomohło a uz zase nejede. Auto zacne cukat a kdyz jedu pomaleji a zmacknu spojku tak motor chcipne uplne. Po 15 minutach stani na krivovatce naskocilo a jelo zase normalne. Jsem uz zoufaly nikdo nevi co s tim. Nesetkal se nekdo taky s timto problemem? 1.9tdi 77kw wv golf mk5
renepu
Nováček

Opet nejede

Příspěvek od renepu »

Ahoj tak jsem se byl jeste na auto podivat a zjistil jsem ze ve zlabku pod steraci byla trocha vody ale nic extra. Byla ale mokra kostra ktera tam je. Muze to hrat nejakou roli?
MadMar
Přispěvovatel

Příspěvek od MadMar »

hoši ani nevíte jakou mám radost že v tom nejsenm sám. mně se to roblikalo prvně když jsem to na d1 prošlápl na 160kmh, prostě chvíli na plnej céres. pár jízd a zas to zhaslo. potom zase rozblikalo tentokráte už při 120ti. brzdy svítím zhasínbají, ve vagu pouze 1 chyba sporadiská 16885. tacho ukazuje, vag neví na začátku o rychlosti, jak popisuju v jiném vlákně. mně z toho VW mrdne, jako je to super auto ale spolehlivostí zlatý italský krám fiat tipo 90rok, karbec, tam jen leju plyn a jednou za 40 tisíc vyměním olej z lidlu. jo a ještě ramena měním často, tady u toho lupa všechna čest jezdí to pod 3 litry, ale fakt nevím kdy nastartuju a kdy ne, kdy to zařadí a kdy ne, přístrojovka hraje barevnou hudbu. VAG dělá že zpravidla o ničem neví. půjčila si to mamka a chcíplo jí to na šraňkách, naštěstí to nějak dostala z kolejí (když se ptám jak tak mlčí :-D) Kdyby to bylo spolehlivý tak to prohlásím za nejlepší auto vůbec.
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“