FI RS 164kW pouze softem...

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Smoke
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

buď je dement abc nebo redaktor, třeba jen spletl kw s k, i když po tom co už o něm bylo slyšet asi těžko
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

tommi 81 píše:Velkej problém je SM sám o sobě. Když si vzpomenu jakej to byl časopis ještě před 12 lety a co z toho udělal Běhal jako šéfredaktor či jak se ten blb jmenoval , chce se mi brečet.
jo dnes je to jen o penezich , kazdej casak je ziv z reklamy a tak napisou cokoliv jen aby dostali penizky ...... a to funguje vsude vzdyt kazda reklama v TV je podvod a reklamovana vec je porad stejna s jinym obalem atd atd , porad cekam kdy treba do sampomu zacnou davat vytazky z ho........

Tak doufam ze v Sobotu v Javorniku bude ten opar a budu mit o 35kw vic

(noteeth)
SimonM
Nováček

Re: FI RS 164kW pouze softem...

Příspěvek od SimonM »

Pán se choval velice arogantně, byli jsme domluveni na chip O III 2.0TDI 110kW. Hned po prvním dotazu ohledně motoru měl jen arogantní poznámky a s ničím neporadil. Byl jsem nemile překvapen, když jsem zjistil, že nemá válcovou zkušebnu, ale výkon měří s vámi v autě za jízdy na notebooku, cena 20.812,- za chip bez žádných reálných dat mi přijde absolutní nesmysl. A ještě větší nesmysl, že dostanete kdo ví jakou ŘJ a vaši si vezme.

Během měření na notebooku údajně zjistil, že na autě již je úprava na 131kw, tudíž chip není potřeba. Pán začal být nevrlý a hned se dožadoval 1500,- za těch 5 minut jízdy a měření na notebooku. Slíbený graf s výkonem v Kw mi ale neposlal.Podle tohoto jednání mi přijde jako podvodník, který se zaměřuje pouze na svůj zisk.

Nakonec jsem rád, že jsem u Cimbu svoje auto upravit nenechal. Nedokážu si představit případné řešení reklamace chipu. Údaje si mám prý sám vypočítat z tabulky!

Když jsem mu volal, pán byl sprostý, křičel do telefonu, opakovaně říkal, že jsem idiot a nic vracet nebude. Podle pána tabulka o pár řádcích = graf. Takto se odborník nechová. S takovým přístupem může ladit maximálně cimbál! Stačí se podívat na fórum
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“