nejdou otevřít dveře octávia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdar kolegové, mám stejný problém, zaseklý zámek u zadních bočních dveří u Octy I. Tapec mám dole, u kabelu jsem zjevné přerušení nenašel. Fotka zámku je super, ale jak se mám dostat ke šroubku nebo k hejbleti, když je to z velké části zakryté motorkem? Zatím se mi nepodařilo ani sundat ten konektor.
Jestli to dobře chápu, tak to hejble je mezi motorkem a plechem dveří. Jak se k němu mám dostat?
Díky všem.
Jestli to dobře chápu, tak to hejble je mezi motorkem a plechem dveří. Jak se k němu mám dostat?
Díky všem.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
- MadMar
- Přispěvovatel
jo potvrzuju já tady plival na hvězdočáru a ono to funguje teda líp než ty co měly bejt jako střední qalita. dostal jsem je od někoho měly letět do železa ale řek sem si tak je aspoň ohřeju očistím nový kotuoče a pak dám lepší, prostě brzdí, akorát jsem je musel vzít trochu víc na styčnejch plochách, prostě nepoznáš. Kdy by mi k tomu sehráli ještě loutkový divadlo jooo panééé máte tam voriginál, bude to patnástset za set a pjecet za práci brzdofku si dyštak dolejté tady vám dám tudlenctu nebojte to máme vockoušený že se nám nevrací 
to pře pár rokama nebylo pakny starline tam ani nepasovaly poloměrem, takže se asi vše v dobré obrací

to pře pár rokama nebylo pakny starline tam ani nepasovaly poloměrem, takže se asi vše v dobré obrací
Lupo 3L TDI, fše funkční fčetně brzd
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
tipo 1,4 karburátor, opět fše funkční nemám nic off ale zato mám brake pads ON, vzorek na gumách ON, ...
"Když potkáte v kalahári hyenu, musíte ukázat že jste větší než ona."
-
- Přispěvovatel
Uděláš malou dirku zevnitř do dveří, viz.: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Abych taky prispel... resil jswm LZ u oct1. Zamek pri odemykani a zamykani ani neskytl. Sejmul jsem tapec bez poskozeni a potom po hodine smatrani jsem zarazil sroubovakmezi ty dve zlaty hejbatka, jak jsou na obrazku na predchozi strance. Zahybal jsem se sroubovakem a lehce zatlacil a sroubovak mi popadl o dalsi cca 2 cm dovnitr. Potom jsem celkem fest zatlacil proti smeru jizdy vozu a dvere povyskocili. Snad to nekomu pomuze.
O1 alh , S764 , egr off, gt1749VA, 400 XXX, sw série, podvozek O1 RS.
-
- Aktivista
Jestli mohu svou troškou do debaty. Zámek má 3 stavy-odemčeno-zamčeno a safe. Tyto stavy ovládá motor a jen jeho otočení a nic jiného, kromě destrukce neodsejfuje zámek. Závadu způsobuje jen tento motor(krom přelámaných drátů, ale zpět k zámku)-Motorek se odmítá točit protože jím neteče proud. Proč neteče proud? Protože je zalepený komutátor nevodivým obrusem prachem z uhlíků.Jak to otevřít? Jednoduše jsem vyrobil přístroj ,který je opatřen konektorem zámků pro 6 i 8 pin. Tento přístroj vyrábí 650 V 50 mA a 14V 4A. Toto vysoké napětí propálí onu nevodivou vrstvu ale nepoškodí motor a 14V odsejfuje a odemkne zámek. Pak samozřejmě opravím vadný motor a celý zámek po kontrole všech funkcí na vyrobené stolici složím. U vozů, které NEMAJÍ elektricky stahovaná okna(fábie zadní) jde toto provézt bez sundání čalounění v B sloupku. U vozů z elektro stahováním NE. Odemykám takto zámky pro servisy i garážisty. Pro jakýkoliv dotaz 777227503
Hodne dobry... jo ja nerikam ze to bylo nejaky peklo to otevrit. Jeste mam ale jinej problem, po vymene zamku za novy, nereaguje zamek na odemKani ci zamykani centralem. Konektor jswm promwril stava do nej jde a signal tusim na odwmykani jsem take take zmeril, pri zamykani ale v konektoru na jednom dratku nic nejde. Nejaky napad?
O1 alh , S764 , egr off, gt1749VA, 400 XXX, sw série, podvozek O1 RS.