denní světla problém-VYŘEŠENO

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

chuckee píše:
DOLPH píše:
oudolak píše:Mistře Humle, jak to tedy zapojit na O2? Prosíím!
bez nějaké "chytřejší"řídící elektroniky to asi nedáš-musel by jsi impuls táhnout někde od ŘJ...

promiň,ale nedá mi to-stejně jsem "nepochopil",k čemu jsou ty světla na denní svícení dobré-pořizovačka vysoká,nekvalitní se rychle poserou...,za ty peníze máš 3 sady nějakých kvalitních halogen. žárovek,nebo sadu xenonových-takže vystaráno na několik let....

a nějaké úspoře PHM se nemá smysl bavit..
Lepší vyditelnost auta ze předu. Malý odběr světel. Nesvití na aute 12 žarovek a to při originál denním svicení na O2 svití i při startování, což asi nebude dobré na baterku.
nevím v čem je viditelnost lepší, když jsou ty světla nasraný někde u země, stačí sebemenší horizont a ty světla nejsou vidět, každopádně mám nakodovaný denní světla a svítí mi jen dvě žárovky vpředu a při startu jsou zhaslý, nevidím v tom problém
chuckee
Přispěvovatel

Příspěvek od chuckee »

Huml píše:
chuckee píše:
DOLPH píše: bez nějaké "chytřejší"řídící elektroniky to asi nedáš-musel by jsi impuls táhnout někde od ŘJ...

promiň,ale nedá mi to-stejně jsem "nepochopil",k čemu jsou ty světla na denní svícení dobré-pořizovačka vysoká,nekvalitní se rychle poserou...,za ty peníze máš 3 sady nějakých kvalitních halogen. žárovek,nebo sadu xenonových-takže vystaráno na několik let....

a nějaké úspoře PHM se nemá smysl bavit..
Lepší vyditelnost auta ze předu. Malý odběr světel. Nesvití na aute 12 žarovek a to při originál denním svicení na O2 svití i při startování, což asi nebude dobré na baterku.
nevím v čem je viditelnost lepší, když jsou ty světla nasraný někde u země, stačí sebemenší horizont a ty světla nejsou vidět, každopádně mám nakodovaný denní světla a svítí mi jen dvě žárovky vpředu a při startu jsou zhaslý, nevidím v tom problém
Mě přijde, že ty ledky jdou na autě vidět lépe, jak klasické světla. Jsem se splet. Já tam neměl nakodovaný denní světla, ale automatické rozsvícení světel, tak proto mi svítili všechny a furt. Když nakoduješ orginál denní světla, tak to svítí na mlhovkách, ne?
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

ne, normálně v hlavních světlech
oudolak
Nováček

Příspěvek od oudolak »

cippis píše:
oudolak píše:Mistře Humle, jak to tedy zapojit na O2? Prosíím!
Jednoduse. Vysrat se na cinsky smejd a na VAGu si nechat nakodovat original denni sviceni. Prace na dve minuty
Dobrá rada nad zlato, ale poněkud pozdě. Světla už mám, tak bych je rád nějak zapojil. (wallbash)
oudolak
Nováček

Příspěvek od oudolak »

chuckee píše:Dal jsem mezi vyrušovací kábel a kostru kondenzátor a funguje to jak má. :D
No paráda! (noteeth)
A prozradíš ještě jaký kondenzátor? :?
chuckee
Přispěvovatel

Příspěvek od chuckee »

oudolak píše:
chuckee píše:Dal jsem mezi vyrušovací kábel a kostru kondenzátor a funguje to jak má. :D
No paráda! (noteeth)
A prozradíš ještě jaký kondenzátor? :?
http://www.vadas.cz/2927-220M-35V-105-C.html
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH
HondaRS
Přispěvovatel

Příspěvek od HondaRS »

+12V po nastartovani někde blizko světel? S altíku se mi to nechce brat.
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

chlapi, potřebuji pomoci potřebuji vědět jakou barvu a kde přesně je umístěný v konektoru u hl. světlometu u š.octavii II +12V kabel od parkovačky? potřebuji si zapojit také denní svícení. K tomuto dále ještě potřebuji vědět, protože jsem spínaných +12 V napojil k denním světlum od váhy vzduchu, tak jestli to něják vadí v případě kam jste to napojili vy těch spínacích po otočení klíčku +12V. Co přesně musím odmontovat. Poradte prosím.. Moje denní světla mají svou řídící jednotku vypínání a zapínání.
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

HondaRS píše:+12V po nastartovani někde blizko světel? S altíku se mi to nechce brat.

čidlo zpátečky
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Toncek.y
Sběrač informací

Příspěvek od Toncek.y »

Čidlo zpátečky jo, ale kde přesně je musím odmontovat co abych se k němu dostal? a u těch světel barva k parkovačkám...??
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“