nevím v čem je viditelnost lepší, když jsou ty světla nasraný někde u země, stačí sebemenší horizont a ty světla nejsou vidět, každopádně mám nakodovaný denní světla a svítí mi jen dvě žárovky vpředu a při startu jsou zhaslý, nevidím v tom problémchuckee píše:Lepší vyditelnost auta ze předu. Malý odběr světel. Nesvití na aute 12 žarovek a to při originál denním svicení na O2 svití i při startování, což asi nebude dobré na baterku.DOLPH píše:bez nějaké "chytřejší"řídící elektroniky to asi nedáš-musel by jsi impuls táhnout někde od ŘJ...oudolak píše:Mistře Humle, jak to tedy zapojit na O2? Prosíím!
promiň,ale nedá mi to-stejně jsem "nepochopil",k čemu jsou ty světla na denní svícení dobré-pořizovačka vysoká,nekvalitní se rychle poserou...,za ty peníze máš 3 sady nějakých kvalitních halogen. žárovek,nebo sadu xenonových-takže vystaráno na několik let....
a nějaké úspoře PHM se nemá smysl bavit..
denní světla problém-VYŘEŠENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mě přijde, že ty ledky jdou na autě vidět lépe, jak klasické světla. Jsem se splet. Já tam neměl nakodovaný denní světla, ale automatické rozsvícení světel, tak proto mi svítili všechny a furt. Když nakoduješ orginál denní světla, tak to svítí na mlhovkách, ne?Huml píše:nevím v čem je viditelnost lepší, když jsou ty světla nasraný někde u země, stačí sebemenší horizont a ty světla nejsou vidět, každopádně mám nakodovaný denní světla a svítí mi jen dvě žárovky vpředu a při startu jsou zhaslý, nevidím v tom problémchuckee píše:Lepší vyditelnost auta ze předu. Malý odběr světel. Nesvití na aute 12 žarovek a to při originál denním svicení na O2 svití i při startování, což asi nebude dobré na baterku.DOLPH píše: bez nějaké "chytřejší"řídící elektroniky to asi nedáš-musel by jsi impuls táhnout někde od ŘJ...
promiň,ale nedá mi to-stejně jsem "nepochopil",k čemu jsou ty světla na denní svícení dobré-pořizovačka vysoká,nekvalitní se rychle poserou...,za ty peníze máš 3 sady nějakých kvalitních halogen. žárovek,nebo sadu xenonových-takže vystaráno na několik let....
a nějaké úspoře PHM se nemá smysl bavit..
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH
http://www.vadas.cz/2927-220M-35V-105-C.htmloudolak píše:No paráda!chuckee píše:Dal jsem mezi vyrušovací kábel a kostru kondenzátor a funguje to jak má.![]()
A prozradíš ještě jaký kondenzátor?
octavia II 1.9 77kw r.v2006 BKC, new beetle 1.9 66kw r.v2001 ALH
chlapi, potřebuji pomoci potřebuji vědět jakou barvu a kde přesně je umístěný v konektoru u hl. světlometu u š.octavii II +12V kabel od parkovačky? potřebuji si zapojit také denní svícení. K tomuto dále ještě potřebuji vědět, protože jsem spínaných +12 V napojil k denním světlum od váhy vzduchu, tak jestli to něják vadí v případě kam jste to napojili vy těch spínacích po otočení klíčku +12V. Co přesně musím odmontovat. Poradte prosím.. Moje denní světla mají svou řídící jednotku vypínání a zapínání.