AP Racing - Seat Sport - pokec a OT :D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ladas : ty jsem viděl na prodej jednou , chtěl jsem je koupit,ale byli pryč ... mají ET 20 a vypadají jak OZ Superturismo... jdou na 334mm brzdy z G4 R32 
Persan : já nevim,napsal jsem to tak 4x ...

Persan : já nevim,napsal jsem to tak 4x ...
a stejně tady je asi tak 95% tuňáků jako jsem třeba já , kterým je jedno jak to brzdí , ale jde o to , jak to vypadá ..luke.bean píše:... obrázek srovnání velikostí byl pouze informativní aby si to člověk dokázal představit , protože málokdo to takhle viděl u sebe a ne jeden byl překvapen i když třeba jasně bude " výhra" na straně brembo ...

já je dokonce měl ale byly koplý a vrátil jsem je že jdou na 334 je daný právě ET protože je brzdič až v prolisu venkovního límce jinak je na vnitřním prstýnku volkwagen Racing 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!