Volby 2018

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jdu k volb?m

Ano
45
85%
Ne
8
15%

Celkem hlasů: 53

Jura
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jura »

Zatímco u pirátů dělá vrátného minimálně diplomovaný doktor věd, zasloužilý hacker (rofl)
Proč se nepochlubíš, jak se dají problémy s muslimy vyřešit legálně, kultivovaně a navždy ?
Géniové piráti - pokud se levicově nepomatou .. Jsi neviděl jejich předsedu jak pobíhal v kapuci po Hamburku s vlajkou německých anarchistů nebo čeho, zatímco jeho ideologičtí kámoši podpalovali auta ? Kam se mají ještě víc pomást ?
Jaké zase vymezení vůči původu nebo vzhledu od SPD ? Už se na to vyser když ti hlava ani po tomhle všem není schopná vstřebat co SPD prosazuje, po rasismu tam není ani stopy.
Ty jsi úplné typický volič Kalouska, bude se hádat do aleluja, ale nezná ani programy stran - proto taky volí někoho, kdo kromě řitního alpinismu do západních struktur a vyvádění desítek miliard z rozpočtu, žádný program nemá. Na jakýkoliv programový dotaz odpoví stylem - my nemáme patent na rozum, vše vznikne diskuzí v parlamentu :roll:

Na ten tvůj muslimský recept jsem zvědavý, že na něj ten západní pupek světa ještě nepřišel, když jejich slouha jericho už ho má (rofl)
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

jericho-3 píše:.Mě osobně zaujali piráti, ne Bartoš, je už trošku utahaný a přeškolený a vypadá, že má mindrák, ale třeba takový Michálek a další/včera byl také jeden - nevím jméno v TV od 18.30./tak musím říci, že z těch kluků čiší inteligence, přehled, vzdělání a chuť jít do toho a nikdo je jen tak nezaskočí...
Mikuláš Peksa,
nevím teda jestli z něho něco čiší, ale tohle byla zabitá půlhodina kde jsem se nedozvědél vůbec nic.
Jediný postřeh z toho mám ten, že moderátorka ČT24 se přidala k těm kolegům kteří se shlížejí v komunistických prokurátorech asi.
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

pro jericha:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

Zrovna o tom kdo umí programy stran bych se zde raději nebavil, jelikož Vaše velectěné SPD je jistě světaznalé... viz rozbrušovač Rozner

https://www.youtube.com/watch?v=iIvKwkc065U

další věc.... a že se Váš pan Okamura paktuje s německou AfD Vám nevadí ? :)

Já jen že několik představitelů se vyjádřilo pro zrušení Benešových dekretů a navrácení majetku svým občanům :)

Ano populistu volí jen blbci.... vážně tady chceš referendum ? Aby lidé , kteří ani nerozeznají hoax od pravdy rozhodovali?

a ještě se zastávejte vychlastance na Hradě, který v Olomouci beztrestně mučil vězně.... :(

A samozřejmě nás Rus zachrání.... tak jako předtím....

Osobně Bartoš nepůsobí špatným dojmem, ale pořád ta strana na mě působí...Zahulíme, uvidíme :D
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

Hele, až bude Evropa zase bezpečný a prosperující kontinent, můžeme se škádlit ohledně Benešových dekretů a jaderných elektráren ..
Referendum je holt i pro sCitem, který nerozezná hoax a realitu.

Zjednodušme to celé, dvě zásadní otázky :
Jaký má prosím Rusko motiv, co by mohlo získat útokem na Evropu ?

Jak by se prosím, bez válečného konfliktu, mohl západ dostat ze své gigantické dluhové pasti ?
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

Povídej mi o dokonalosti a nadřazenosti voličů SPD ☺ urážení v diskuzi je dokonalost 😂😂😂
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Jura píše: Jinak, se musím řechtat tomu vašemu povyšování se na protřelé moudronosy a svalování úspěchu Okamury na ovlivnitelné blbce z vesnic (noteeth)
Vidím na svém okolí zcela zřejmě kdo jak volí. Třeba v práci, ti schopní, které firma nechce pustit a zvedá jim platy když si řeknou, volili Okamuru všichni. Ten co volil socany tam už není, na tom člověku bylo zřejmé že se není schopen profesně vyvíjet a něčemu učit. ODSák se ještě drží. Jeden soused, který má taky dobře hodnocenou pozici a i doma je schopen řešit kde co, od zedničiny po vývoj čítáčů průchodů na Beskydskou sedmičku jako vedlejšák, taky Okamuru. Druhý, který toho víc vypije než udělá, volil KDU-ČSL.
Pak znám dva voliče TOP09, blbci to nejsou, ale sami si neporadí když mají zapojit kreativitu, voliče Babiše který se má dobře, ale jede na vlně firmy kterou vymyslel a postavil jeho otec .. no a pak vyložené mimoně kteří vůbec neví která bije a to jsou samí lidovci, socani a babišovci.
Takže o inteligenci voličů SPD opravdu strach nemám :)
Sorry, ale vidím to jinak. SPD vnímám takto: vede jí člověk, který pravidelně mění názory, svoje projevy čte z papíru a nemá vlastní myšlenky. Jeho vlastní bratr i jeho syn se od něj distancovali. Ve straně je spousta pochybných lidí, kteří milují Putina, šíří hoaxy apod. Jejich voličskou základnou jsou tzv. "slušní češi", tzn. burani, kteří poslouchají Ortel, píší s caps lockem a gramatickými chybami a nesnáší muslimy a cikány. Do toho podpora od zjevů jako Olivie Žižková, Jana Yngland Hrušková a výlevy ožralýho Brichty.

Za mě fuj :) tahle strana ve mě vyvolává jen dávicí reflex ;)

K tomu postupné paktování s ANO a KSČM je vybarvuje v tom pravém světle :)
https://echo24.cz/a/pixgM/mandatovy-vyb ... od-okamury

K Rusku:
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/zem ... &source=hp

btw. zpochybňování Benešových dekretů je podle mě pro ČR větší hrozbou, než imaginární invaze muslimů ;)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

turbo kamna power -Sorry, ale vidím to jinak. to je přeci jasné,že to každý jinak vidí..ty hoaxy jak píšeš dávají do oběhu především média (rofl) raději budu poslouchat ortela než nějakýho cikána bangu ,divím se ,že jeho prasárny pouští do éteru (wallbash) raději brichtu,než ožralu kradouska atd.každý máme svoje.dle naturelu.je přeci demokracie,nebo musí být vše podle odkazu jednoho ožralého povaleče???
seat 2.0 tdi
sCitem
Přispěvovatel

Příspěvek od sCitem »

adbai:
To je tady na výběr dokonalý Ortel nebo banga ? Já poslouchám metal :) Je tady i třeba řezník...nemusíš to poslouchat nikdo tě do toho nenutí :) a je to (bohužel) Bangova tvorba...tak jako byla válka proti Řezníkovi...mě baví ten Kalousek... je v politice od roku cca 1992 a ještě ho nezavřeli..tak teda nevím.... a Babiš tam je 4 roky a už ho popotahují....:D

Turbo kamna power:
Hezky napsáno. Samozřejmě se vždycky musí najít nepřítel.... :)
O2 BXE 4x4, GTB 1756V
turbo kamna power
Aktivista

adbai píše:to je přeci jasné,že to každý jinak vidí..ty hoaxy jak píšeš dávají do oběhu především média (rofl) raději budu poslouchat ortela než nějakýho cikána bangu ,divím se ,že jeho prasárny pouští do éteru (wallbash) raději brichtu,než ožralu kradouska atd.každý máme svoje.dle naturelu.je přeci demokracie,nebo musí být vše podle odkazu jednoho ožralého povaleče???
(noteeth)

podle mě je něco jiného, když nějaké médium dá do oběhu hoax, a když ten hoax sdílí poslanec parlamentu ČR :)

To, že neposlouchám Ortel, znamená, že poslouchám Bangu? O Kalouskovi jsem též nic nepsal - miluju tenhle černobílej pohled na svět :D (btw. Kalousek má nyní celkem minimální vliv, TOPka se sotva dostala do sněmovny, zatímco Okamura má 10%, takže jeho dopad je mnohem větší. Proto nerozumím tomu vašemu "lepší než Kalousek", každopádně vám asi hodně leží v žaludku, pravděpodobně může za vaše posraný životy) :)

Aneb malé hovno je lepší než velké hovno, ale pořád je to hovno
;)
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

no nevim jak máš posrany život,ale dle tvého příspěvku se pláces v rád. ve vykalech
seat 2.0 tdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

My pořád nadáváme, že cikáni jsou k ničemu, když nějaký cikán Banga zpívá a řekl bych dobře, nadáváme mu kdoví do čeho.Svou nenávist nemáme nijak strukturovanou, takhle uvažují jen primitivové. Je to stejné, jako když hoši -udajně fanoušci s IQ tykve zkopou v tramvají tmavého pasažéra, který je doktorem a zná několik řečí , zatímco tihle idioti, kteří mají max.jeden úřední papír a to je rodný list, a umí jen špatně česky, ukázali krásně jen lidskou zbabělost, což je útočení v tlupě..Stačí jen sledovat, kdo k tomuhle inklinuje, a člověk ví, co jsou zač. A jistě Ortel dobře rozpumpuje krev..A samozřejmě mohou to být "pravičáci i levičáci."
Ale jinak Juro, máš pravdu, taky jsem slyšel a od pohledu se mi zdálo, že Bartoš je zosobněním levice, ale zatím to z jejich vyjádření není znát a přitom levičák se pozná na sto honů..A nechci být ten, kdo díky dredům odsuzuje celou osobnost, už jen proto, že bych si připadal závistivý , protože doby, kdy jsem se česal dozadu a rukou si nahazoval vlnu je už dost dávno..Ale kdyby měl také propíchanou tvář, popřípadě v nosíku kroužek, věděl bych, že osobnost jistě nebude plně kompletní. :)
nepropadat panice...
turbo kamna power
Aktivista

adbai píše:no nevim jak máš posrany život,ale dle tvého příspěvku se pláces v rád. ve vykalech
jojo, jsem hotovej koprofil :D
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

jericho-3 píše:A přitom problém s muslimy, ze kterých se Češi klepou strachy a viděli je jen v TV se dají vyřešit kultivovaně, legálně a navždy.
Čekám na ten recept.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

turbo kamna power píše:..než imaginární invaze muslimů ;)
Asi jako označit za imaginární holokaust ..
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“