Už jsem takhle najel 60tkm bez egr a katu.paulmoto píše:No ja mam prave strach ze jak mi to turbo z toho zaslepeni piska,tak aby brzy neodeslo.Neni vice namahane?Tomas.cz píše:U AGR je to znát asi nejvíc, u těch obtokovejch tureb bych řekl.
EGR .zaslepit ,nezaslepit ??? anketka :-))
Moderátoři: šulda, Moderátoři
STK jo..EMISE neTDI-Power píše:Zaslepit!!! EGR je pouze zpetnej ventil, emise emise emise... Chod motoru zaslepenim neovlivnis, jen budes mit o par procent vic oxidů z vyfuku. Nic vazneho... A navic? Kdo dela legalne STK?![]()

Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím nabízím perfektně vyčištěné sání na octavii 1.9 81kw motor ASV je jako nové. eldap@seznam.cz 

octavia L&K 81kw ASV
Včera jsem byl na emisích, ptám se chlapa, jestli je nutné, aby to tak točil... Že to nutné není... Kolik by stálo takové netočení ? 100,-KčP.e.p.i.n píše:To vim taky a proto tam nechodim....![]()
![]()

Prosím Vás, při kolika stupních ( zahřátí motoru ) se začíná otevírat EGR ? Zaslepil jsem 5mm podložkou spodní přírubu trubky a po ujetí cca 1 km se začne ozývat jako by brum – rezonance v rozmezí 1900-2000ot/min, mám dojem že to jde od EGR. Vše jsem přitom zaslepil a dotáhl. Hadička podtlaku je připojená k EGR. Může ten brum být jako důsledek zaslepení EGR ?
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS